STUDENTKLÄNNINGAR!

Har ni lite idétorka till studentklänningar?  Hittade ett par riktigt fina på stylebystars.com tycker själv att det är ganska skapligt pris och riktigt fina till utspringet. Den första är min absouta favorit.


sjukt fin klänning, 599:- stylebystars.com


klänning med öppen rygg! 499:- stylebystars.com


Volang klänning, 499:- stylebystars.com


bomullsklänning, 499:- stylebystars.com

Någon mer än jag som bara längtar till studenten? Hoppas ni fått lite inspiration nu iallafall.
PUSSS

varför spela fotboll när man kan slåss?

HEEELT SJUK ATT JAG MISSA! direkt efter jag och nettan åkt från cupen blev det världens jälva bråk, mellan söderköping och dem de spela emot och massa personer från publiken sprang in och grejer. helt sjukt. Men jag fattar, fan vad sur man blev ibland, hahaha. Men wtf lixom, storbråk för en liten match, hallå lixom?

Men iallafall innan det hände tittade ju jag och nettan lugnt på fotboll. A gjorde två mål, puss på honom och puss på hans gula kort som var totalt onödigt. Men domarna tyckte väldigt mycket om dom där gula korten under hela cuppen. Jag har nu blivit fan av fotboll. Så det här ägnar jag till Erica och Marie, I'm all yours, cause i like it. Jag har ändrat min åskit om fotboll, det är najs! och speciellt när det är snygga killar och rumpor som springer omkring ;) HAHA.



Men nu ska jag sova lite, har ju inte gjort läxorna, SÅKLART. Men jag har tid i veckan för A sticker och jobbar i estockholmo och jag slutar tidigt varje dag typ. As you see har jag börjat ändra min åsikt nu A är väldigt söt. tihi.

Men iaf kan ju lägg till att jag knappt kan sitta för min träningsverk i rumpa och lår, jeeeesus vad man tränar rumpan i softboll. Har inte riktigt tänkt på det innan, men det är kind of najs!

PUSS!

SCHOOL IS KILLING ME

igår satt jag och pluggade hela kvällen fram till klockan 11, snacka om över ambtiöst av mig! Men efter det åkte jag till söderköping och titta på stegeborgscupen med kalas claes :D det var riktigt trevligt faktiskt. Titta på min snygging A, ska nog ner och titta på deras slutspel i eftermiddag men får se för jag har igen bil! haha. Åkte hem vid två på natten och sov. Hela dagen idag så har jag försökt att plugga men har fortfarande massor kvar att göra, fan också.

Familjen ska och äta på restaurang nu med släkten utan att berätta att mina kusinbarn ska med. Är så jäkla sur på pappa nu. Jag valde att vara hemma och plugga istället för jag verkligen måste göra det, men om jag visste att tuva och olle skulle med skiter jag ju fullständigt i mina läxor. GRRRRRRRR

men vad kan jag göra, det är bara fortsätta att plugga. När jag är klar med min book report har jag english C, español och naturkunskap kvar att göra, jippie.

PUSS HEJ LEVERPASTEEEJ


längtar mig tillbaka till Ayia Napa en stund..

SWEET 16

usch vilket program alltså. Fula rika ungar som är så jävla egoistiska, det är nästan sorgligt vad pengar kan förvandla folk till små monster. Självklart blir man avundsjuke och önskar att man också hade så mycket pengar men hallå, nån måtta får det väl vara påt ;s

Igår var det förfest hos Frida, riktigt trevligt att träffa mina brudar. Kvällen var helt okej, ett smockfullt palace fullt med intriger! Det är helt sanslöst vad drama det är i det där umgänget, haha. men det är så jävla kul ändå.

nu ska jag och träna och sen på kalas hos momo, sen läxor hela kvällen. Kul lördag, eller hur? ;)


PARTEEEY

Ikväll blir det utgång med mina brudar, ska bli sjukt trevligt! Men innan  det ska jag duscha och på lite förfestiis. Skulle ätit middag med A. idag, men fotboll ni vet, GOSCH! ;D haha, men jag tänkte faktsikt vara sådär lite toffel och gå och titta på hans cup imorn (a) haha, första gången i mitt liv jag frivilligt går och tittar på en fotbollsmatch. Men iaf! nu har jag tydligen bråttom, mina päron stressar mig.

PUSSSSSSs



FULL OCH GLAD SOFIE ;)


promenix

Nu ska jag iväg till söderköping för att träffa A. Ska bli riktigt trevligt hoppas jag. Han skulle kommit hem hit egentligen men jag känner att det är för tidigt att presentera honom för mina päron. Det är bara dom riktigt speciella som jag presenterar och vet inte hur speciell han är än :) så vi ska iallafall gå ut och gå en promenad i sörping, kallt men mysigt.

Puss på er alla!

CRUSH

Jag ska försöka mig på kärleken ett tag. Har så svårt för personer som tycker om mig, har en tendens att fly från personer som visar intresse och dra mig till de som avvisar mig. Men antar att det är en typisk tjejsak. Men grejen är ju att han verkar verkligen tycka om mig fast än jag bara behandlat honom dåligt. problemet med honom är ju dock som min förra att han jobbar hela tiden och oftast långt härifrån, typ i stockholm och så och på fritiden så spelar han fotboll, haha! Kul jul haha :D Men vi ska ses imorn iaf, hoppas det blir bättre än ihelgen. It time to skärpa sig nu.

Biggest loser

Alltså jag är beroende av det programmet! Tycker det är så kul att se personer förvandlas så mycket som dom gör. Dom tränar sig ner från typ 200 kilo och väger 90kg när programmet är slut, även dom som åkte ut i början, isn't that great? i början kan dom inte ens hoppa jämfota upp på en 15cm hög pall (och det är relativt lätt, testade att hoppa upp på min fotpall nyss) och sen i slutet av programmet springer dom flera mil, HEJJA DOM! inte ens jag orkar springa en halv mil, suck.

titta vilken snygging hon blev! okej, hon vägde säkert inte 200 kilo i början, det är ju oftast killarna som väger så mycket men ändå. Det visar ju lixom att det finns hopp för alla och det tycker jag är det bästa med det här programmet.  HEJA AMERICA!


LÖSHÅR



Har tröttnat på löshår nu efter typ tre år, är så sjukt jobbigt att fixa med hela tiden. Har inte använt mitt löshår på flera månader, trivs faktiskt riktigt bra i mitt riktiga hår. Men jag ska beställa extensions till studenten igen. Vad passar jag bäst i, tycker ni?

Tisdag


jag drog på mig myskläderna idag, skönt!

MORRN'

Nu har jag segat hela förmiddagen orkade inte göra några läxor så nu ligger jag efter, skit också. Ska ta bilen till kungsgård, har bara en lektion och sen träning, ska bli najs. Längtar så förbannat efter våren nu så jag kan åka lite mercedez :)



skuuula

Jag borde gjort läxor idag, det borde jag verkligen ha gjort. SHAME ON ME. Jag har en "book report" som ska vara inne imorn på 6 A4 och jag har inte ens börjat. Shiiiiet. Men jag börjar inte förens halv två imorn så jag tänkte göra lite imorn förmiddag, good girl! Vi fick reda på idag att vår lärare i CAE English ska sluta och vi får ingen ersättare så vi slutar kursen nästa vecka, NAAAAJS. Ännu bättre schema lixom. ska uppgradera schemat inom kort! Det betyder att jag endast har en lektion på måndagar också, men denna klockan åtta till halv tio. Pretty skönt.

Kvällens slutsats; Jag blir alldeles för lätt kär!



Min berömda lördags frisyr


GOD NATT BAAAJBS


ojoj

jag har inte skrivit något sen i fredags, dåligt av mig! Jag var iaf med de jag varit hela förra veckan. Sluta med att vi satt hos D och drack, lekte och såg på film. I lördags kväll blev det utgång med nettan, bengan och pontus, trevligt! vi gick väl hem vid halv tre snåret och fick lida med en snarkande pontus hela natten! haha. Igår blev det bara soffan hela dagen och dans på kvällen.



dansavslutning HT 09


FREDAGSMYS

Jaha och nu då?

























GRR! ny tröja från monki och leggings från lindex.


GODNATTTTT

BRUMBRUM

Igår blev det film kväll hemma hos D. Svek min papi för the first time in many years typ. but i liked it. Jag trivs i deras sällskap så det är så svårt att säga nej. Vi såg på the ring 2, inte ett dugg lika bra som den första! disapointment. Sen snacka vi drack lite, du vet sådär hela natten. Jag somnade i D;s famn, lite random sådär, men gick och la mig vid sexsnåret. Gick upp klockan nio och D satt fortfarande och såg på film, fail på det. Hade min första och enda lektion vid tio, så nu är det helg för mig, yeeey! :D Ska på stan och se om jag hittar något fint och sen ska jag åka hem och få utskällning av min papi. Ikväll blire ferre med samma gäng, ska bli najs :)

Tänkte bara meddela att jag höll på att köra på TRE rådjur igår, dom trivdes tydligen mitt på vägen klockan halv tre på natten!

PEPPAKAKA

pepparkakor är verkligen yummie! Äta äta peppparkakaaaa. Vaknade nyss typ, slutade vid tolv men tuppade av direkt när jag kom hem ändå. Börjar fundera lite över morgondagen och lördag. Hmm Hmm.. jag är så sjukt festsugen, hoppas det kommer bli GREAT imorn, men jag har av lite erfarenhet nu insett att det är ganska svårt att ha tråkigt med satarna jag ska umgås med imorn, yey! Sitter hemma och pumpar "sexy bitch" på högsta volym, me like!

Och jag mår bra igen, yeyyy! var så länge sen jag kände mig glad och lycklig, men nu gör jag det. Tänk vad lite sällskap kan göra, puss på mina vänner. Allt känns helt woooooderful :D



MOHAHAHHA JAG TYCKER OM LIVET!


GOR MORGON

Nu ska jag kila iväg till ännu en meningslös skoldag! börjar tio och slutar kvart över tolv, suck! Men det är ändå lite skönt.



ganska soft as ju se, förutom tisdagar och måndagar, haha. I år läser jag bara språk och naturkunskap också. Men iaf nu ska jag kila till bussen. PUSSS


BRUM BRUM

Det där med pulka igår blev ju inget, vi slog till på filmkväll i min källare istället. Kan sammanfattas med två livräda killar, en fegis bakom kudde och jag som kan alla scener utantill, knarr i trappan och J slänger sig till oss i soffan livrädd! jag älskar när killar blir livrädda och skriker som tjejer, haha! Dumma D skickade sms till mig så att jag blev livrädd imorse, not cool! Men dom drog väl hem vid kvart över tre inatt typ så då blev det nattinatti. Min första lektion började kvart i två idag så det var najs, slutade halv tre också. Då blev det att åka till bästa victor och göra hamburgare, muuuums.

Helgen kommer nog bli riktigt trevlig faktiskt, jag är redan follbokad och det är bara onsdag! wuhu



PULKA KVÄLL

vi gör om samma sak som igår fast inatt blir det pulka! dom kommer och hämtar mig snart så ska vi ut i kylan. Jag kommer bli ännu mer förkyld nu men det skiter jag i. Jag behöver trevligt sällskap just nu känner jag. Så nu ska jag käka lite och dra på mig massa kläder, för ut i kylan ska vi!

Puss och Kram

PARTYMÅNDAG

Helt galen natt igår. Vid 23 snåret bestämde nämligen jag och amalia oss för att festa. En halvtimme senare kom dom och hämtade mig hemma och vi drog in till stan. Kvällen bestod av tre flaskor vin, vodka och öl i obestämd mängd. Riktigt trevligt sällskap, jag hade så sjukt trevligt! :) Vi körde öl spel, jag har aldrig, sanning och konsekvens och allt, haha. Framåt sexsnåret började det gå riktigt vilt till må ja säga. Efter att amalia avdlöjade en liten hemlighet, skrattade jag så mycket så att ja fick host attacker och inte kunde sluta! HAHA det var det klockrenaste på hela kvällen, but it's our secret.


alla andra bilder är censurerade och får under inga omständigheter visas för allmänheten!

RYMMA

Väntar på att amalia och några ska komma och hämta upp mig för att vi ska rymma. Jag skiter i att jag har skola imorn, vill bara komma iväg från allt. Så vi ska rymma iväg och ha kul. Det ni. Jag sticker. Ses imorn, HAHA


SJUKLING

Idag har jag varit hemma och varit sjuk, usch! Tänkte att man skulle hinna med och göra lite läxor, men icke! Jag har vilat, läst lite, tittat runt på internet och nyss sydde jag in några jeans efter att ha lagat min fransväska. Har saknat den så himla mycket, men nu är den lagad och fin! På köpet jag har tre sår på tummen och en massa till på pekfingret, lyckas sticka mig med nålen hela tiden :p

Ihelgen kanske det blir landet med A. Har inte riktigt bestämt mig än, men han är så söt så jag borde inte säga nej :) Kommer säkert bli riktigt trevligt och mysigt. plus att det är långt borta från alla bekymmer och besvär. Jag måste glömma och gå vidare nu, wish med good luck :D 



PUSS OCH GODNATT


BALKLÄNNING

Just nu handlar nästan allt i mitt liv om studenten. Klänningar, frisyrer, studentmössa, sprit, pengar, bal och massa annat som snurrar i min skalle 24/7. Köpte min balklänning på tradera häromdagen, dock inte begagnad. Den ska beställas från kina inom kort och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra! Det enda som gör mig lite tveksam är att klänningen är vit, så att den kan därför också användas som brudklänning. Men jag vill inte att folk ska tänka "shit ska hon gift sig eller" på balen. Så jag hoppas att den inte ser för "bröllopsaktig" ut. Ska komplettera med ett par höga handskar till i samma färg som bandet runt midjan också. Jag fick betala 1400 kronor för den (inkl frakt) och det tycker jag är ett riktigt bra pris, så om den inte sitter perfekt är det ju bara att gå till en skräddare och sy in för någon hundra lapp! :)



Dålig kvalité på bilden men såhär ser den ut! Vit med silvriga prickar och en korsett i midjan i valfri färg. Först ville jag ha den röda färgen, men sen tänkte jag att jag ville ha en ljusare färg eftersom det är sommar så jag tror att jag ska ta den ljusgröna färgen. Vad tycker ni?


BARTENDERKURS

Nu har jag fixat till allt med GC bar, så den 12 juni drar jag ensam iväg ner till Gran Canaria och Playa de Ingles för att gå en bartenderkurs i tre veckor! Ska boka flyget inom en snar framtid, men jag hoppas fortfarande på att min vän mikaela ska ångra sig och följa med som planerat. Men jag börjar inse nu hur nära det är till att stå där i baren och blanda härliga drinkar, sen när lektionerna är över för dagen, lägger man sig vid poolen och pluggar lite på eftermiddagen. Har redan kontakt med två tjejer, Nina och Sofie, som ska ner samtidigt. Ska bli så sjukt kul och spännande. Är det någon som är sugen på att följa med så tveka inte, kommer bli sjukt kul!




BASEBOLL

Nu är det baseball på tv, summer catch på kanal 5! :) lätt värd att se, kanske ni förstår min passion till den här sporten. Känslan av att stå där framför pitcher, när det bara handlar om du och henne. Gud vilken känsla att se bollen komma emot en och svinga slagträet det hårdaste man kan, och höra ett "kliiiiiiiing" när man träffar, sjukt underbart.

Mitt kvälls sällskap åkte precis hem, vi har haft det riktigt trevligt. Myst och sett på "flickan som lekte med elden" den var verkligen inte lika bra som etta, hoppas trean är bra!



TRADERA

jag har suttit på tradera i flera dagar nu och letat balklänningar och studentklänningar. Har hittat två vita lite halv fina som jag ska ha under veckan, Dessa två fick jag riktigt billigt! Köpte precis min balklänning lägger inte upp en bild än, för vi har inte bestämt färg och sånt. Men de två studentklänningarna ser ut såhär! :)




Paljett klänning 101:- (inkl.frakt)                           Sammetsklänning 59:- (inkl frakt)


Nu ska jag städa för jag får besök snart! Tihi (a) Efter det ska jag betala min balklänning och fixa mig lite. Hoppas på en riktigt trevlig och mysig kväll!


SKOLAN

Nu sitter jag i skolan, har haft sovmorgon till tio men min senaste buss går ju halv nio, älska landet! Tänkte försöka mig på att göra lite projektarbete men det var alldeles för jobbigt kände jag. Har bara två lektioner idag vilket är ganska skönt för jag är genomförkyld. HATART. Ska använda min helg till att bli frisk eftersom alla mina vänner ska ändå bara vara med sina pojkvänner. Så är det när man är singel, ingen har tid för en. SUCK.

Igår la jag ett bud på en klänning på tradera, ganska najs. Fick den för en hundring. Ska ha den med en kavaj på stundent veckan, yej! Ska antagligen till 90% köpa min balklänning på tradera också, har hittat en jätte fin, som dock är vit, men jag tror inte att det är så stor "brudklännings" varning på den ändå. De senaste nätterna har jag drömt om balen och min balkavaljer. Just nu har jag ju ingen, men jag vet vem jag vill gå med. Frågan är bara om vi överhuvudtaget ens kommer att vara vänner i vår. Hoppas det iaf, för han är min dröm man! haha.

Jag saknar dansen och tjejerna sjukt mycket, vill ha dans snart. Hoppas att vi ska ses på söndag, kankse inte kan dansa eftersom jag är så förkyld, men kan träffa pullorna iallafall.

En sista rad till dig. För att jag vill ha dig och för att du är dum som inte vill ha mig. Varför kan du inte försöka ge mig all tid du kan om du tycker om mig så mycket som du säger? jag vill inte ha någon att bara träffa lite då och då, jag vill ha någon som jag vet ställer upp till 100% och som alltid finns där. Du säger att du inte kan ge mig det jag vill ha, men att du tycker om mig så mycket att du inte kan se mig med någon annan. Jag hatar när allt är så här förvirrande. Men en sak vet jag, jag vill ha dig, och bara dig.


RÄKOR

Räkor är det bästa som finss, mitt nya godis! Mitt nyårslöfte är att sluta äta så onyttigt, så varje gång jag blir godissugen tar jag fram lite räkor istället, mums! Who dosen't like scrimps lixom?

PUSS HEJ LEVERPASTEJ

Nails.

jag har precis gjort mina naglar, bilder kommer upp senare. Hade ingen fantasi idag så det blev ett svart glitter lack med silver stripes. Får duga helt enkelt! Laddar upp en lite äldre bild istället, för att visa lite hur jag brukar fixa mina naglar. Naglar är nämligen en av mina största passioner.



snart ska jag hoppa i säng, har sovmorgon till klockan ett imorn men jag tänkte gå upp skapligt ändå!
PUSSSS


I've tried to walk away

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
Cause I've tried and tried to walk away
But I know this crush ain't going away-ay-ay
Going away-ay-ay

Why do I keep running from the truth?
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I just got to know

Do you ever think when you're all alone
All that we could be, where this thing could go?
Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?


 


PROJEKTARBETE

Har suttit under kvällen och jobbat med mitt projektarbete, går så segt men ändå. Jag har ju börjat lixom! Ska göra en resebroschyr om Dalmatien som ligger i Kroatien. Riktigt spännande men svårt! jag vet inte hur jag ska göra själva broschyren och det är ju lite jobbigt! allt ska vara klart om fem veckor, pust. Här är lite bilder jag ska ha med!

ENJOY




det var lite smakprov från CROATIA


DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG

Inflyttningsfesten hos christina igår var riktigt trevlig. Efter det drog vi till otten och hugo. Det blev inte riktigt som jag hade planerat, kändes som om jag gjorde väldigt många besvikna, men jag orkar inte bry mig för det var det här jag har längtat efter så länge, jag behövde det. Att somna i hans famn och vakna av hans kyssar är det bästa jag vet. Men det kommer aldrig bli vi, det vet jag, även om han säger att vi ska vänta och se. Jag orkar inte gå och vänta, jag vill ha honom. Men jag ska försöka klara det här. Alla som jag gjorde besvikna igår, förlåt.

idag känner jag mig.. inte glad men inte ledsen heller, jag är lixom normal eller vad man ska säga, fortfarande kär. Jag har inte känt av den där olyckliga kärleken än, men den kommer väl snart!

Den här videon beskriver så mycket, titta och förstå. Det en av anledingarna till att dansen är mitt liv.




OBESVARAD KÄRLEK

Jag och mamma var ute och gick promenad imorse i -22 grader! det var faktsikt härligt, men var tvungen att dra på mig termobrallorna för första gången i år :) Sen gick jag in och pluggade lite projekt, måste verkligen börja komma i gång nu. Har träning om en timme och sen blir det fest.



Idag är jag nere. Jag sa hejdå till M igår, för jag orkar inte mer. Jag orkar inte gå och tänka och längta efter honom. Han bryr sig helt klart inte ett dugg om mig, så jag måste försöka gå vidare. Allt han har sagt till mig är bara lögner och jag måste inse det. Men det är så svårt, jag önskar hela tiden att han menar det han sagt och att han kommer höra av sig snart. Men jag vet att han inte gör det, de enda gångerna han visar intresse för mig är när jag undviker och ignorerar honom. Det är så hans saknad kommer fram, men jag kan inte spela svår, det är inte min grej, jag klarar inte av att vara iskall. För jag tycker ju om honom. Men vad ska man göra när den man tycker om inte känner något tillbaka? Man träffar någon annan har mitt svar alltid varit på den frågan. Men jag har träffat så många andra på senaste tiden att jag mer har insett hur mycket jag saknar honom än insett att jag klarar mig bra utan honom. Jag vill inte ha någon annan, men ändå vill jag inte ha honom heller. Jag hatar det här, jag vill så gärna ha honom men på samma gång önskar jag att jag aldrig hade träffat honom. USCH OCH FY OCH BLÄ. Idag är jag nere, deppig och ledsen.

scream

kvällen har spenderats hemma hos fredrik som så många nadra kvällar den här veckan, men den här gången fick jag och mikaela fin besök utav jessica :D det var grymt trevligt att träffas och snacka lite skit igen. Vi fixade lite tacos och såg på skräckfilm, det var mys! Imorn ska vi träffas innan vi går till christina. måste bara komma på vad jag ska ha på mig. KRIS! men det löser väl sig som vanligt.
Förra helgens outfit lookes like this!



jätte dålig kamera, jag vet!


Slödaaag

jag åkte tidigt till victor imorse, klockan halv nio, jösses lixom! Vi har sett på film och käkat ostbågar hela dagen. Skulle varit med mickis idag och imorgon men det verkar inte bli något för hon är sjuuuuk. skulle ju träffa en viss M nu till helgen men han bara dissar hela tiden, så palla! Men om han hör av sig så säger jag ju inte nej lixom! :) Imorgon ska jag på inflyttningfest hos christina, men om inte mickis ska med så vet jag inte, kanske jag går till macces inflyttningsfest istället, sen utgång kanske för att träffa A, får se.

nu ska jag slita victor från tvspelet och gå ut och röka, HEJRÅÅÅÅ

God Morgon

nu ska jag sminka mig och sen hoppa på bussen till söderköping och hälsa på min älskade vän victor!  Hörs senare <3


min nyårsmanikyr, hade lite idé torka, så det blev ganska orginellt.


mrs famosa

varit och fotat mig med mikaela hos fredrik idag, endast på skoj alltså. Kommer antagligen aldrig få se bilderna men ändå. imornbitti ska jag sätta mig på bussen halv nio för att åka till victor, ska bli mys. var så himla länge senjag umgicks med honom. Sen på kvällen ska jag och mikaela se skräckmaratonet på 5:an, hoppas det inte gör oss besvikna! På lördag blir det inflyttningsfest hos Christina! sen kanske träffa A. :)

jag hatar obesvarad kärlek, vad gör man lixom?
man kan ju inte göra något
och det hatar jag.


jag, frida och amalia på hugo i tisdags!


bed time stories

Nu ska jag äntligen få sova lite, fick ju abslout ingen sömn inatt! Innan det tänkte jag pussa på dagen som spenderats med mikaela, vi har varit jätte duktiga. avslutade dagen med att städa och hjälpa till hemma hos Fredrik, imorgon blir det kankse att plåta lite bilder. Langar även en bild från igår, peppad och glad innan bowlingen! PUSSS



bakis utan alkohol dag

igår var jag och bowla med pontus, bengan, nettan och johan! var sjukt kul förutom att P var så jävla full så att det var pinsamt. Fattar inte hur han tänkte. men jag och johan, nettan och bengan hade det kul! När nettan och bengan drog (vid ett!) var jag med amalia och frida, vad som hände sen är verkligen censurerat! hahaha. fy fan alltså, kan säga att ja är jävligt trött idag och känns i kroppen som om jag är bakfull, fast jag drack inte ett skit igår, körde bil ;D

idag har jag och mickis haft plugg dag, inte mkt plugg men ändå. lagat lite mat och gått promenad runt strömmen i snöstormen oxå. snart ska vi kanske åka till fredrik och fota lite i hans studio, kul kul!

jag börjar tröttna på alla lekar. jag vill inte vara singel längre, jag hatar att vara ensam. jag vill ha någon nära mig som finns där hela tiden. Men den jag vill vara med bara stöter bort mig hela tiden, känns som om jag inte betyder något, att han bara leker med mig. Ena stunden saknar han mig och i andra stunden är det som om jag inte ens existerar. jag förstår inte hur han tänker, vad han tänker, vad han vill? jag vill inte bry mig, det vill jag verkligen inte, men på något konstigt sätt så bryr jag mig massor. jag orkar inte gå runt och leka en lek, jag vill stadga mig, jag vill ha ett säkert förhållande, inte en flört. jag hatar att han fick mig att hoppas igen, vi hade ju redan bestämt oss för att vi aldrig skulle ses igen. Sen kommer de där fyllekvällarna när saknaden är som värst och orden så lätta att säga. Betyder det något egentligen? allt jag säger på fyllan är ju faktiskt sant, men allt han säger känns bara som bullshit efterhand. tänk om han kunde vara sådär perfekt som jag trodde att han var i början. Jag börjar tappa hoppet..


SOFTBOLL

har varit på träning idag, dö skönt. Vi hade slagträning hela tiden utan den sista kvarten då vi körde lite markbollar, riktigt kul faktiskt. Slagträning är det jag älskar och beöver träna mest på, en match är inget kul om man inte lyckas få iväg bollen minst tre gånger! haha.

Nu ska jag göra mig iordning och sen dra till nettan för att välja kläder, ska ska vi till P. wihiiiii. Ska äga honom på bowling, höhö! (goood luck typ!)

puss på den här kvällen och personerna som kommer göra den bäst!



mitt sexiga slagträ!




caught in a bad romance

Jag vet ju egentligen precis hur det skulle sluta, eller börja kanske man ska kalla det. De här jädrans telefonsamtalen han aldrig lyckas ringa fast än han har lovat. De där ynkliga smsen han kan skicka för att visa att han ändå bryr sig. Jag hatar att bry mig, jag vill inte bry mig om att han "inte har tid" för jag vet ju att han har tid egentligen, men vad spelar det för roll? Jag vet redan innan hur han är, har redan varit där en gång. Hur kan jag förvänta mig att han ska förändras på en månad. Dum som jag är tänkte jag att det han ville mest av allt när han kom hem var att träffa mig direkt. Men så var det ju såklart inte. Finns det något jag hatar hos killar så är det fyllesnack, hata hata hata. Det har faktiskt förstört så mycket i mitt liv, för jag själv säger inte saker på fyllan som jag inte menar. Men det gör killar, till hundra procent. Igår fick jag den där magkänslan jag alltid får när jag vet att även om vi bestämt träff kommer han komma med någon ursäkt så att han inte kan träffas och så står jag där utan att ha något och göra med ett krossat hjärta. Så igår när min väns killkompisar frågade om vi ville hänga med på bowling ikväll sa jag ja, för jag kände på mig att M. inte skulle kunna träffas idag som vi hade bestämt. Precis som jag trodde vaknade jag imorse av ett sms "det är nog ingen bra idé att vi träffas idag..." Så nu ikväll ska jag njuta av en persons sällskap jag verkligen tycker om, jag ska skratta, le och ha kul och inte ägna en tanke åt den som inte har tid att träffa mig.


bowliiiing

Wohohoo det blir bowling med Nettan, Bengan och P. imorn! :D sjukt kul jag saknar P. lite faktiskt, så det ska bli kul att träffas och spela bowling som jag för övrigt suger på! hahaaha

GOOOD NIGHTY


städdag

mitt rum är nu skinande rent! (förutom mina hyllor, sånt är så jobbigt!) Tog bara en timme att städa rummet, sen  kom nettan och vi har slöat sedan klockan tre. Ser nu på Paradise hotel, sjukt trevligt ;) kan inte förstå att det finns så blåsta och störda personer som kan ställa upp på att vara med i ett sådant program. Men det går ju inte att förneka det är kul att titta på!

Imorn ska jag plugga på morgonen åka in och sola och sen träna! får se om natten spenderas hos M. det är ju faktiskt röd dag på onsdag!

PussHej


vinterpromenad

God morgon fuckers! blev lite längre sovmorgon än vad jag hade räknat med, menmen! Nu ska jag kila ut i snön och gå ett varv runt kvarteret, behöver lite frisk luft och energi känner jag! Sen när jag kommer tillbaka ska jag städa och rensa rummet, yeyyy! Ska bli kul att må lite bättre, börja leva lite nyttigare. Har slöat i soffan hela lovet, men det ska ändras nu!

TJARRÅÅ

utgång är framgång

Igår blev det utgång till otten med mikaela och vänner. Först var vi hemma hos mickis och drack, prata och lyssna på musik och sedan hoppa vi in i taxibilarna och drog oss ner mot otten. Helt dött var det när vi kom, folket började ramla in mot halv två snåret, men inte mycket folk man kände igen. Så vid två drog jag och mickis och åt pizza och gick hem och sov. Vaknade tidigt, gick upp och slöa. Mikaela började med sin sopp-diet idag, jag håller tummarna för henne! Sen vid fem åkte jag till momo, kärlek till henne <3

M. ringde idag också, han har kommit hem nu, ska bli trevligt att träffa honom igen. Får se hur det blir, behöver nog bara en bekräftelse på att vi inte funkar ihop. Tror nog vi båda behöver det för det har varit svårt att få ut honom ur tankarna faktiskt! Men jag ska iaf tracka sönder nettan imorn, hon har spenderat helgen med B. och jag bara måste veta allt som har hänt! Hatar att inte ha pengar på mobilen!

Men imorn ska jag vara duktig, jag ska städa rummet, sortera tvätt, ta en promenad och försöka göra lite läxor. Sen ska jag beställa hem ett par piller jag har hittat på internet mot problem hy, jag är så jävla trött på min acne nu så jag vill bara gräva ner mig. Det blir aldrig bättre och jag ska ge de här tabletterna en chans. Clearly gone heter dom, svinigt dyra men vem vet, det kanske är värt det?

PUSS / L.

slödag

Igår låg jag hemma i min soffa hela dagen och var bakis så idag ville jag göra något. När jag vaknat tog jag bilen och åkte till stan och gjorde massa nyttiga saker. Bytte mina älskade klackskor (på bilden) för de var för stora och ett par leggings som var för små. Smet in till Mikaelas jobb också, prata lite om kvällen. Vi ska gå ut, trevligt! har inte träffat mikaela på nästan två veckor! Kanske får med mig Rickard också, skulle vara sjukt naaajs. Men nu ska jag se lite på tv och sen hoppa in i duschen.

TJOHO


NYÅÅÅÅÅR 09'

Nyåret blev väldigt trevligt tillslut. Nettan och jag började med att blondera mitt hår vid tre tiden (blev katastrof) och sedan fixade jag min nyårsmanikyr, kommer säkert in bilder senare! vid sexsnåret började vi små dricka lite och leta ihjäl oss efter en fest eller någonstans att ta vägen överhuvudtaet, men det gick inget vidare! Efter några timmar, när vi precis gett upp ringde vi desperat till vå älskade victor som var på en fest vi inte fick komma till, men efter att nettan flörta med festhavaren fick vi komma så att allt löste sig! Tolvslaget blev kramar och mys ute med nära och kära.
Victor, Rolke och Nettan kommer alltid förbli mina bästaste vänner.
Tänkte langa lite bilder innan jag går och lägger mig,
men jag förstår inte riktigt hur man gör, såå..
GOD NATTT'


saknad

Jag vet inte riktigt hur jag känner, jag saknar dig det gör jag. utan dig känns livet inte lika roligt, längtar efter dig. Du är jämt så långt bort, känns inte som om vi bor i samma stad. bor vi i samma stad? Jag börjar undra nu, kom hem. kom hem så att vi kan fixa det som blev fel. Var det nu var som gick fel..


RSS 2.0