OH I'M HOME



Jag är äntligen hemma med min familj och vänner. Blandade känslor men just nu försöker jag bara njuta av  umgänge och av att ta det lugnt!

RED




you got to stay brown, got to stay fresh!

WOOP WOOP



sorry för den dåliga uppdateringen men har legat på stranden på varje split den här veckan så har inte kunnat sitta vid datorn förstår ni ;) nu är jag typ röd som en tomat, men vad gör det? haha. Dags för frulle time!

SEE YA!

STAYING HOME



har precis kommit hem från stranden och nu ska jag vila lite innan jag går till jobbet. Ikväll ska vi sätta oss på hotellets "chill out bar", sjukt mysig och härlig. Egentligen är vi inte tillåtna att gå dit, men vi ska vara lite olagliga och göra det idag ändå ;)

THE HOLE



En väldigt liten bild, men här är iallafall
"the hole" som vi simmade igenom på
18 meters djup, för att sedan komma
ut på 9 meters djup. Riktigt häftigt!


SCUBA DIVING CERTIFICATE



i fredags fick vi äntligen vårt dykar certifikat, efterlängtat och härligt. Riktigt spännande dyk gjorde vi också med lite extra som egentligen inte skulle ingå. Om någon månad dykar mitt PADI dykar kort ner i brevlådan hemma i sverige, gött!

SOFA SOFA



idag blir det utgång med gänget till sofa sofa, får se hur taggade alla är efter jobbet ikväll, men nu taggar jag iallafall (innan jobbet) höhö.

puss

HALLOWEEN 2010








This was my halloween last year. Och nu tror min bästa vännina att hon ska dyka istället för att fira halloween med mig i år, och det är inte okej. vi kommer hem just den helgen bara för att vi skulle kunna fira den tillsammans. INTE OKEJ JEANNETTE :( snyft. efter sex månader från varandra lixom :(


FAR AWAY



Nu sitter man här, förbannad och irritera på förbannade Cypern. Nu vill vi hem, hem till allt som är som vanligt. Så nu har vi fått lite söka jobb mani. Jag längtar tillbaka till MAX (tro det eller ej) haha, och hoppas på att få komma tillbaka dit. Sen ska jag väl försöka söka jobb i någon mataffär och hoppas på något napp så man kan få in lite pengar. Vi hade ju funderat på Norge, men då behöver vi någon som hyr vår lägenhet och det är så svårt och jobbigt att fixa allt med det där. Så vi får se, vi kankse helt enkelt blir kvar i Sverige ändå (till Victors lättnad)

Men nu ska vi upp och jobba och skälla lite på chefen, får se hur det går.

WISH ME GOOD LUCK <3

THE LAST



idag är vi lediga, hur underbart är inte det? Vi tog oss en rejäl sovmorgon och nu ska vi åka till en strand vi ännu inte besökt. Ikväll ska vi kanske till ett tivoli, får se hur mycket vi orkar med. Vi försöker spara lite pengar nu också, så det är sjukt tråkigt för man vill ju äta gott och leva lite lyx med solstolar och sådant när man är ledig, men idag ska vi leva snålt!

MORNING LIGHT



Jag tog kort på poolområdet imorse när jag la upp för frukost vid sjusnåret, helt underbart fint eller hur? Ibland förstår jag bara inte hur jag kan längta hem, det är ju så underbart vackert och härligt här nere.


EDITION



dagens outfit för shopping i ayia napa. Blev bara två vodkaflaskor och en likör, en jag är fem hundra spänn fattigare. Men det är lätt värt det (tror jag) för de är så sjuuukt snygga att ha i barskåpet. eller vad tycker ni?



helt underbara eller hur?


GRECIAN ...AY HOTEL




OOoops

WORKING NINE TO FIVE



lite bilder från det som faktiskt tar upp mest av min tid här nere. det ät bara jobb, jobb och jobb hela tiden.

THE FEELING



sitter i min säng och bävar inför jobbet. har verkligen ingen ork, blev så himla trött när jag satte mig ner. suck. You know the feeling. idag har jag hunnit med en storstädning av lägenheten och ligga på stranden och steka, duktiga jag. Imorgon blir en rehab dag med bara sova på spliten och kanske någon skype om jag orkar :) På onsdag nästa vecka är det dags att göra det sista steget i vår dykarutbildning, så det ska bli skönt! Gårdagens dyk var riktigt grymt.

En lite uppdatering om mitt ganska så tråkiga liv här nere, PUSS <3

CISSIMOO



inatt åkte cissi hem till sverige, snyft! Vi tog avsked från henne genom att mysa på vår veranda med vin och gott sällskap. Nu antar jag att hon snart är hemma i gävle och göttar sig. PUSSSS på dig cissi mooooo <3

FLYFISH



värmen är fortfarande här!

I'M ALIVE




Jag lever, har bara inte haft orken till att blogga på sistone. Kom nyss hem från ett dyk i green bay, bilder därifrån ser ni ovan. riktigt häftigt att dyka bland dessa statyer och pelare under vattnet. Imorgon blir det ett dyk med, på 18 meters djup och nästa vecka blir vårt sista dyk innan vi är certifierade dykare. Riktigt kul!

kommer nog komma massor med bilder från veckorna som gått om jag orkar, tihi.



PUSSS

RSS 2.0