FEM STJÄRNIGT



Igår var vi ute och åt på en 5-stjärnig restaurang i ayia napa, dels för att det är en mysig restaurang men dels för att vill ville kolla in den "5-stjärniga servicen". Vi slog på stort och beställde in tre rätters och en flaska rosevin. Men servicen var väl inte direkt fem stjärnig kan jag inte tycka. De serverade vinet fel, maten fel och plockade av bordet på ett förskräckligt sätt, men.. haha. Jag tror inte att någon annan skulle tänkt på det såvida man inte vet hur det ska gå till egentligen. Vet inte om det är en positiv sak eller en negativ sak att vi vet äkta och riktig vett och etikett inom servering. Kanske ganska negativt ändå?

Sådär såg vi iallafall ut igår, lina ställde upp som fotograf. Kanske syns att vi legat och pressat på stranden hela dagen?

VIN PÅ STRANDEN



nu är lina och sara tillbaka på besök, mys! Snart ska vi gå ner till stranden och mysa och dricka vin, underbart! dock behöver vi nog inte lika mycket kläder som gången på bilden, det tycker vi om!

MIDSUMMER NIGHT


MIDSOMMAR





Såhär såg vår midsommar dag ut! Vi satt mellan våra hus i skuggan (!) och gjorde egna kransar och drack god dricka. Jag och anton slog till på stort och åt riktigt svensk mat, kall skinka och potatis. Mums. Sedan gick vi tillbaka till jobbet för att jobba medan de som var lediga åkte till våra svenska vänner i ayia napa och bada och njöt. En myig dag helt enkelt som blev så svensk som den bara kan bli... eller?

TODAY



idag blev det poolen. Vi slog till på stort och beställde in en flaska rose, mycket bra! alla drog självklart på sig brillorna också, ska man fotografera så ska man ;) och ja, jag gömmer mig bakom glaset!

SYSTER KÄRLEK



Idag saknar jag min stora syster sjukt mycket. Hon är den jag ser upp till, inspireras av, hon är min förebild. Helt enkelt den bästa stora systern man kan ha! När jag kommer hem ska hon bli min personliga tränare och coach också. Massa kärlek till henne alltså. Älskar dig systeryster <3

YESTERDAY



..i was in the capital of cyprus, NICOSIA. Some crazy cheap shopping and stress, laughter and running all the time.

SUNRISE



Funderade på att gå upp i gryningen imorgon och ta en promenad med soluppgången över vattnet.. det är ju så härligt! men det blir lite sent ikväll känner jag, väntar på att anton ska komma hem så vi kan gå och byta våra handdukar och lakan. Imorgon blir det iallafall huvudstaden nicosia och IKEA, pepp pepp!

BYXDRESS



ååååh vad jag drömmer om den här byxdressen. Hur härligt skön som helst och super fin persikofärgad rosa med stenar och pärlor. Mjen har inte bestämt mig om den är värd pengarna än.. tror bestämt att den är det!

NAILS



nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska ja måla mina naglar, mys! Sedan blir det kakor, chips och juice och film. NJUUUUUUUUTER av att vara ledig.

MIDSOMMAR



här har vi tänkt att spendera midsommar, hur ska ni i sverige fira midsommar?

JUMP



vi var och badade och snorklade vid några klippor i veckan, så här får ni några urkassa bilder på när killarna hoppar och dyker från klipporna. Sorry för den kassa kvaliten men jag tog massa bilder i sekunden och därav kvaliten.

LUCK



Idag är jag lycklig och glad! Slutade jobba för dagen klockan tre vilket är helt underbart och råkade se schemat för nästa vecka, gissa om jag blev glad! Jag jobbar 6-15 imorgon och är ledig tisdag-onsdag, sedan jobbar jag split resten av veckan. Det enda som skulle kunnat gjort schemat bättre är om vi fått vara lediga på midsommar, men jag älskaaar mitt schema ändå. Efter imorgon klockan tre ska jag bara ta det lugnt och njuuuuta av att vara här på underbara cypern. PUSSS <3

GROOVESHARK



Ersätter numera bajs spotify! :)

TACO



Jag saknar svensk mat så mycket så att jag typ dör! Mest av allt tacos, skulle göra vad som helst för en riktigt svensk taco med massa creme fraise. Mmmmmm! Lite helg mys på det också skulle inte heller sitta fel.. <3

BIG FISH



THIS IS WHAT I'M WATCHING NOW

PARFUME



Vi var ju på parfymjakt häromdagen och hamnade på ett stort apotek i napa där vi fick exellent service. Det var en gay kille som var hur härlig och feminin som helst som fick hjälpa oss att hitta en parfym till Anton. Tillslut efter massor med olika lukter och anton som en stinkande parfymbomb hittade vi den rätte, en från chanel. Men de bästa av allt var att vi fick små test parfymer och jag som älskar saker som är gratis gick därifrån med ett leende på läpparna! Plus poäng för gratisprover :)

SEASIDE


GOING OUT



Erika ger järnet som vanligt! ;)

SHOES



Mina nya skor, Isn't they loooooovely? helt klart värda 50 euro, de är från www.henleys.co.uk. De hade riktigt snygga grejer, me like! vad tycker ni?

FIT FOR FIGHT?



Vissa ligger ute och bättrar på brännan, vissa sover, men vadå jag har typ fem månader till på mig att sola så jag väljer att sova, yes i do! Massa saker jag behöver göra dock men att sova är viktigast! Hoppas jag får en bra ledig dag nästa vecka, typ onsdag, då blir det shopping! :D wihuuu.

HÄR BOR VI



I det inringade lilla vita huset bor vi och Grecian Park, hotellet vi jobbar på är betongklumpen uppe på kullen ;) ni ser ju vilken backe vi har att gå uppför varje dag!  Nu ska jag bekämpa den backen, PUSSSS!

SNORKLING





Såhär spenderade vi vår eftermiddag. Jag, Julia, Anton och Towe åkte till närmaste 4euros affär (allt kostar 4euro) och köpte oss badskor, cyklop och snorkel. Sedan åkte vi hemåt och snorkla vid klipporna nedanför där vi bor, riktigt mysigt och underbart fint!

SPLIT



Nu ska vi ner till stranden och götta oss lite för jag börjar inte jobba förens klockan sju igen och anton är ledig idag. Laddar upp med min ill rosa bikini, en stor flaska vatten och en oläst veckorevyn, PERFA.

PUSSSS

SWEAT BABY SWEAT



Tror ni att ni har det varmt där hemma i sverige, anar ni inte hur varmt det är här. Såhär mysigt svettig var jag när jag kom hem från jobbet nyss, tur som fasiken att man har en väst över! HAHA :)

SUNRISE


cause without you there is no sunshine <3

HEALTY

nu ska jag börja bli nytig hade jag tänkt!

CRAZY



LETS GET CRAAAAAAZY.... at work tonight

HOME SWEET HOME



Det har snart gått en vecka sedan mamma och pappa åkte och det har gått fort kan jag säga, känns som evigheter sedan de var här! idag har vi varit vid poolen en snabbis, käkat lite och softat. Om en timme börjar vi jobba så försöker smälta maten lite nu :)

KONNOS



Idag har vi spenderat dagen på konnos beach. Super duper skönt att vara lediga plus att man var lite bakis från igår så det var extra bra :) nu är vi hemma och slöar, ska läsa en bok snart tänkte jag. bra avslut på dagen.

puss

WHEN I SAY AIYA...


LOVE


ONIONRINGS




här är det svullomat varje dag som gäller, oj oj :o Men inget klår MAX lökringar, ååååh sakna :D


SWEDISH CUCUMBER



sista smaken av svensk sommar, saltgurka <3

RSS 2.0