SUNSHINE



Åh jag hatar att vara sjuk. Har inte jobbat på dö länge och är riktigt uttråkad! Sitter bara hemma och spelar sims :s haha. Imorgon ska jag färga håret rött, SCARY! önska mig lycka till ;)

PUSSSS

JULLL








Mina juleklappar! :) Några saknas dock, såsom nettans julklapp och ansiktsmask osv.. Av nettan fick jag en jätte fin blus, puss på henne. Just nu är jag hemma sjuk :( mår verkligen sjukt dåligt. Hoppas jag blir bättre. Är ledig hela den här veckan förutom på nyårs afton, så hoppas att jag kan ta mig ner på stan och shoppa lite eller något.

GOD NATT, nu måste jag bädda.



THE SIMS 3

Var och köpte the sims 3 igår, en julklapp till mig själv, hihi. 239:- på mediamarkt, tycker jag var ett riktigt bra pris faktiskt. var uppe halv åtta imorse för att installera spelet men tror ni att det funkar eller? nope. Datorn startas om när man kommer in i spelet. blir så trött! Måste tydligen installera massa drivrutiner och grejer. Så har suttit i över två timmar bara för att få spelet att fungera. nu är jag faktiskt inte så sugen på att spela längre, menmen. Funkar det inte, ska jag allt ha mina pengar tillbaka!


GOOOO HJUL



Underbar jul med massor perfekta julklappar! MYS. Hoppas ni alla haft en lika bra jul.

PUSSS

JULLÖNEN

whiuuu, älskar man inte dagarna när man får sin lön? Nu ska jag ner mot stan för att köpa de sista julklapparna. Blir att ta bussen för jag är typ hundra procent säker på att det inte finns en enda parkeringsplats i stan. Haha. Men innan jag ska ner till stan ska jag ta mig och äta lite, puss puss!


PAPI



idag fyller min pappa år, grattis dadi! <3 ikväll blir det att äta gott för att fira honom och sova hemma, för imorgon är det ju julafton! :D då måste man vakna hemma hos familjen och gröten står framdukad på bordet, mums. Sedan blir det att åka till anton pappa och hans mamma för att fira lite jul hos dom också. Sedan på eftermiddagen blir det att åka till min släkt och öppna massa julklappar :D

MERRRRY CHRISTMASS <33

CHRISTMASDAY



idag är jag faktiskt ledig! Jag skulle egentligen jobbat inatt 16.30 - 02.30, men jag fick vara ledig så idag ska jag tvätta, städa och handla lite. Så puss på er allihopa, nu ska jag kila ner i tvättstugan.


tjoho

nu har jag varit rikitgt dålig på att blogga, jag vet. Sitter hemma hos mami och papi och myser. Imrogon ska jag ut och gå och slå in julklappar. En riktgt ledig dag alltså. Det är snart jul hörrni!

JULE PUSS TILL ER

WINTERWHITE



Denna ska jag gotta i mig idag. I like winter and i like snow, AND i like white choclate.

WARRIORS OF ROCK



Någon som är sugen på att köpa till sig själv, eller kanske som en julklapp till någon? HELT NY.

http://www.tradera.com/GUITAR-HERO-WARRIORS-OF-ROCK-gitarr-och-spel-HELT-NYTT--auktion_302028_124312612

Där har du auktionen, lycka till!

JULGRANEN INNE



idag har jag varit och köpt julgran till mig och älskling, och isn't it gorgeuos? :D En fin liten gran var precis vad vi behövde till vår lilla lägenhet. Plus att det är riktigt juligt nu här hemma och det älskar jag. Nu har vi även satt i fler kulor, både guld och lila plus en julgransmatta under, mys!

EN JULIG PUSS TILL ER ALLA

CHHERRS



This was the outfit yesterday. med mina nya älsklings wedges. PUSS på det!

SCHEMA






som ni ser har jag rätt bra med jobb nu och jag storm trivs på max! Dock är arbetstiderna inte lika mycket att älska, menmen! Jag jobbar på och längtar tills jag är ledig, vilket brukar bli på söndagar, om jag har tur. Den här veckan fick jag dock vara ledig måndag & tisdag, för jag var så himla trött efter förra veckans 52 timmar eller vad det var. haha.

Nu ska jag åka till kära gamla golfkrogenoch jobba och ikväll blir det max, PUSS PÅ ER!

PEPPARKAKSBAK



Såhär bra gick det för mig igår när jag, anton, nettan & denna bakade pepparkakor, HAHA! Två gånger i rad också. MOHAHA, jag suger på pepparkaksbak. Men vi fick en bra plåt med ätbara pepparkakor. Nu ska vi käka revbensspjäll och gå och sova. Imorgon blir det hel dags jobb, samma som idag.

PUSS E PUSSS

ÖNSKELISTA JULEN 2010



Har säkert glömt massa saker jag vill ha, men det är sådant man kommer på när det är försent!

JULY



Nu är det jul och julmys här hemma, PUSS

TWO WEDGES




Mina nya wedges från nelly.com, de högst upp kostar 299:- och de fick jag av min älskling och de andra kostar 379:- tror jag! Skit snygga, och relativt bekväma. De överst är jätte små längst fram och de längst ner skaver  i lite i sidan.

I Love them

8 MÅNADER



idag har jag och Anton varit tillsammans i åtta månader, jag älskar dig Anton!

SHOEOHOLIC



Here is my new wedges! LOVE THEM <3

NYTT BADRUM



Vi håller ju på att göra om lite hos oss och detta hände idag! Den första bilden visar hur vår dusch såg ut innan, dock är duschdraperiet borttaget och sedan ser ni hur det ser ut nu. Personligen tycker jag inte om duschdörrarna, det var anton som köpte utan mig. Vi skulle ha frostat glas, för man vill ju ha lite avkildhet typ eller vad man ska säga. Jag hade hellre köpt ett nytt duschdraperi så man har lite privacy kvar, haha!

Vad säger ni?

RSS 2.0