PINK FASHION


ikväll ska jag beställa någon av dessa, vilken tycker ni?! älskar allihopa men tror det blir de rosa i mitten. dock tycker jag inte om att det även är mocka på klacken men vad ska man göra lixom? ;) Anton får den avgörande rösten!


SUN IS SHINING

det är så vackert väder ute och jag älskart! ska dra på mig mina nya träningsskor och gå en promenad snart <3

USA



okej jag är lite väl USA freak nu men var bara tvungen att köpa den här bikinin! Från Cubus för bara 129:-

SPA DAG




Hade en spa dag med mamma och syster igår på söderköpingsbrunn. En skön dag, tog ett kurbad med ansiktbehandling, hårbotten massage och massa annat härligt! Det hela avslutades med tårtbuffe.

USA SHORTS



Woop Woop! jag har sytt mig ett par usa shorts! fick sådana jäkla inspiration för några veckor sedan när jag leatde runt på internet och tittade på massa DYRA usa shorts och täntke för mig själv att det där borde inte vara så svårt att göra själv. Så jag köpte mig tyg och började sy och såhär blev slut resultatet, vad tycks? :)

HOLLYWOOD SIGNS



hej igen! Det var så sjukt länge sedan jag la upp en bild på mig själv att vissa kanske missat att jag är brunett? haha. har iallafall varit det i två månader så det var ju ett tag sedan! idag skiner solen och det är så fruktansvärt mysigt tycker jag. Ska snart göra mig iordning och hem till victor för  lite kvalitets tid. ikväll blir det jobb och imorgon hoppas jag på att åka och simma med anton på medley på förmiddagen. Plus att jag håller tummarna för att hinna med att köpa nya träningsskor imorn!

BABY, YOU'RE A FIREWORK


MISSGUIDED



Alltså jag bara dör för dessa skor, de skulle vara hur snygga som helst i sommar till brunbrända ben! De är inte så värst dyra heller! ska önska mig allihopa i födelsedagspresent! :) Alla är ifrån www.missguided.co.uk

SABO SKIRT



Alla dessa underbara kläder är från saboskirt.com tyvärr är de slursålda nästan allihop och ganska dyra men jag drömmer om dom varje natt ungefär. Det är kärlek vid första ögonkastet.

För att hitta fler speciella internet sidor med snygga kläder besök ; www.linnlowes.com, en riktigt bra bloggare :)

MY WEEKEND

Tänkte summera min helg. I fredags hade jag en hel kväll med min älskade pojkvän. Vi åg på bio, "en gång i phuket" vilket var precis i min och antons humor, hihi. Därefter käkade vi middag på Hugo och drömmde oss bort till thailand och cypern. riktigt härlig dag, vi hann även hälsa på antons mammas nya hundvalp, lilla laban, såååå himla söt! Jobbade fredagnatten så sov bort halva lördagen och åkte för att jobba natt även lördag. söndagen blev likadan, förutom ett besök hos min faster som fyllt år :)

det var min helg!

VIRKAT I MITT HJÄRTA



har införskaffat mig en ny virkad bikini från H&M, helt underbar enligt mig.


WORK WORK WORK



det känns som om februari mest kommer bestå utav jobb, men jag gillart! Idag är jag ju ledig och ska fira 22 månader med min älskade pojk. Så nu ska jag diska, städa och sedan bege mig hem till vår lägenhet för massa mys!

OLD TIMES









en liten återblick till gran canaria :)


RSS 2.0