HAPPY 21




Fyllde ju år igår och dessa fyra bilder visar lite hur min pojkvän gjorde den till en väldigt bra dag. Började med tårta och mousserande vin till frukost, självklart med tända ljus och paket! kvällen avslutades med middag med familjen och ännu ett paket innan jag skulle gå och lägga mig. Älskar sönder både shortsen och linnet. <3 <3
(och såklart min pojkvän, hihi)

Har även fått massa andra underbar och välbehövliga paket från hela släkten, dock är den bästa från mamma.  Fick nämligen mormors förlovningsring i guld <3 såklart började både mamma och jag stor tjuta. saknar mormor så otroligt mycket och den här ringen betyder så mycket för mig. Plus att det är min morfars namn inristat i ringen <3


POWERWALK



Tog mig i kragen och gick ut ändå förut. Bestämde mig för att gå ut till sommarstugan, typ 45 minuter tog det, helt okej ändå :) Så det blev en powerwalk dit och sedan joggade jag hem, kors i taket! helt sjukt. har nog aldrig varit så ambitiös. Men det tär på krafterna kan jag säga. Är så sjukt trött nu så ska nog sova lite innan jobbet.

SPRING



Så jäkla skönt med vår! Morgonen har försvunnit allt för fort känner jag, har tvättat och bakat skones, mums! :) Nu ska jag ner och hänga den sista tvätten och sen ska jag försöka ta mg ut på en powerwalk i det vackra vädret. Känner tyvärr inte för att göra något annat idag än att ligga hemma i soffan, men det är nog bara för att jag ska jobba inatt som jag känner såhär ;) Vill ju egentligen bara ut i de fina vädret, men orken finns liksom inte där.. Nu är all min fokus på thailand iallafall, det är ju bara 10 dagar kvar dit, wiiiiie!


FLOWER POWER



God Morgon! Jag sitter och äter frukost i solskenet, hur skönt som helst! Ska dra mig ner mot staden vid nio för att fika med nettan och alex för att sedan åka och jobba vid elva. Efter jobbet ska jag åka hem till päronen för att baka bullar till helgen och sy om massa kläder! :) hihi. Imorgon blir det jobb heeeeeela dagen. pust. men cash is king!

Kjolen köpte jag igår på myrorna för 45:-, jätte somrig och härlig tycker jag.

EXCLUSIVE BRITTA



mina nya skor, är helt genom kär <3

SHABBY CHIC INREDNING

Ett tips; min kusins fru har öppnat en webbshop som säljer shabby chic saker. Här är några utav sakerna;



här hittar ni hemsidan: http://prastgardensinredning.se

TA EN TITT!


SHABBY CHIC



två av alla sakerna jag köpte på ullared. kärlek till denna serien! <3

BEIGE



Här är min nya soffa! :) Dock är inte benen på monterade, och det är mocka så den är inte skitig även om det ser ut så ;) kostade mig bara 1700 kronor, ännu ett kap. hihi.

EXCLUSIVE



Dessa skor köpte jag precis, hihi. Folk tycker säkert de är sjukt fula men jag tycker de ar charm! :) 149:- också, vilket kap! Man får unna sig såna saker dagen man får lön ;)


SOFFKÖP

Sitter hemma i soffan hos mamma och pappa. Började dagen med att tvätta vid sju och sedan åkte jag och handlade lite för att avsluta dagen med att köpa soffa i Linköping. Riktigt nöjd faktiskt, men några tusen lappar fattigare. hihi. imorgon ska jag äntligen träffa lelle, saknat henne så grymt mycket! :) Vi kommer att ha såå mycket att prata om. God natt och sov gott allihopa <3

P!NK LOVE



mina nya älsklingar, dock efter en kväll på krogen! haha. De är tusan helt underbara och passar mig som handen i handsken! Gick på 512 kronor (frakt från england inräknad) och det tycker jag att de helt klart är värda! Skorna kommer från missguided.co.uk, och snabbt gick det också! Endast tre arbetsdagar, rekomenderas starkt.

Hej allihopa! Just nu är jag vid min och s...

dsc01232 (MMS)

Hej allihopa! Just nu är jag vid min och systers sommarstuga och målar dasset. Underbart väder och solen lyser så skönt. Så lyft rumpan från datorn och gå ut och njut i solen vet jag ;)


CHECK IT OUT



TJABBA TJENA HALLÅ alla goa och glada! Sitter och äter lite innan jobbet. var uppe redan kvart över sju idag för att dona och fixa! Nu är lägenheten finfin och jag känner mig mycket nöjd. Ihelgen blir det utgång med mina nya, fina klackar, woho :D Mesta dels av min tid ägnas på jobbet just nu då mitt behov av pengar är enormt inom den närmaste framtiden, berättar framöver någon gång ;)

Ha en bra dag <3

UPDATE

Hej igen! long time, no see. de senaste dagarna har det hänt så mycket i mitt liv att jag helt enkelt inte haft tid för att blogga.  men nu ska jag försöka komma igång igen! bilder kommer kanske upp imorn då ja är ledig, men nu ska jag kila iväg till jobbet, så ha det bra så länge!


PUSSSSSSSSSS

LYCKLIG

ÅHHH GAAH. just nu är jag så himla lycklig! åååååh. det här har jag väntat på. I need this! :) wieiiiii!

RSS 2.0