BIKINIS



Dessa godingar följer med mig till GC plus min svarta baddräkt och överdelen till de gula trosorna som just nu ligger i tvätten :)

HOLA!



NEDRÄKNINGEN TILL GRAN CANARIA ÄR PÅ G! jag åker snart, lalalalala. jag hoppas på en riktig kanon månad där nere! Plus att min studentvecka börjar nu, om två dagar är det mösspåtagning, wihiuhuhu.

nu ska jag åka hem och äta och städa rummet. Sitter just nu hos victor men nu ska han gå ut och gå, vilket jag inte orkar eftersom jag har skoskav ;)

PUSSSSSS!

FRISSAN



jag var ju hos frissan häromdagen och blondera mig. På bilden ser det ju inte så värst blondt ut men det är det! :) Här började vi förebereda oss för balfrisyren. Najs va? ;P haha. Så där högt tupperat borde jag ha oftare.

for the moment har jag inga bild på hur det blev, ni får allt vänta tills på måndag, för ihelgen jobbar jag och då är det den gamla vanliga hästsvansen som gäller!

skuuula


Lojs and erc chiliin' in da schuuul

GLITTER&GLAMOUR


fick de här av min älskling. det ska jag allt ha på mig på balen och glänsa rikitgt ordentligt! :)

SYJUNTA

jag hade ju en liten syjunta för mig själv förra helgen, haha. här är ett av resultaten;


jeansen hade stor hål på knäna, som jag inte gjort frivilligt! så jag lappade helt enkelt ihop dom.

BLONDIE

nu tusan är jag blond!

SJUK

usch vilken sjukling jag är. Sitter och hostar och nyser och snorar.blä vad äckligt det är att vara förkyld, och snart ska jag ju ta studenten. hoppas jag bir frisktills dess! Missar massa viktigt i skolan också och det suger! Men vad ska man göra lixom? nu ska jag iallafall sova och hoppas på bättring tills imorgon.



imorgon ska jag blondera mig, shuuhuuuu!


BIKINIS


         
Nu är dessa påväg till mig. Gulliga va? :)

MASKERAD A LA STOCKHOLM




SOFTBALL

EY DUDES VI VANN MOT SUNDSVALL I LÖRDAGS.
HEJA NORRKÖPING BLUESOX!




bjuder på en väldigt osmikrande bild på mig!

DINSKO



min klacksko har kommit i vitt, är den inte helt jävla underbar? skulle abslout inte tacka nej men ett par vita också. De är faktiskt riktigt sköna att gå i och är ju sååååå snygga. BIGLOVE!


STOCKHOLM

jag har masoor av bilder att lägga upp och saker och säga om helgen i Stockholm med mina busfrön. Däremot sitte jag nu i skolan och kan inte lägga upp någon bild vilket är sjukt tråkigt. Idag har jag en jätte lång skoldag framför mig men jag måste orka med! Ikväll blir det plugg och så ska jag försöka lägga in alla sexiga bilder från helgen.

PUSSS PÅ ER!


TVÄTT



Ja det är faktikst REN tvätt, även om det ser ut som smutshögar. Mamma påstår att jag har för mycket kläder, jag kan dock inte påstå att jag har mer än övriga ungdomar, då ligge jag nog i underläge! :)

Nu har all tvätt åkt in i garderoben! :)

och så var det visst en liten hög längst in i garderoben, men det ska skickas iväg! ;)


JESSI & MICKIS

Träffade mina pärlor jessica och mikaela igår, himla härligt att få snacka massa skit!




JAG, MIKAELA OCH JESSICA IN PRAGUE


WOHOOO


Nu sitter jag och pluggar (som vanloigt?) har pluggat hela dagen, till och med på min rast! Efter skolan unnade jag mig dock en glass och cigg på halvars med Anton. Sitta och pussa i solskenet är inte helt fel :) När jag kom hem var det bara järnet med ntur uppgiften som ska vara inne imorgon. Var tillochmed tvungen att skippa träningen, vilket jag fick jätte dåligt samvete för men jag vill så gärna ha VG på den här uppsatsen så jag måste kämpa på. Har fortfarande massor kvar att göra men sparar det tills min sovmorgon imorn. Känner att jag behöver lite sömn snart så att jag orkar med hela dagen imorgon. För på torsda är det loooooooooooov!

Typ lov iaf, ledigt. haha. på torsdag ska jag, anton, amalia, jacke, sofie och jimmy rida i ett ridhus. Jag och anton är livrädda för hästar, jippie. Ska bli riktigt läskigt, vet inte om jag verkligen vill följa med men har inget val känns det som, haha! På lördag blir det fest i stockholm, fick 1000spänn av mamma för att jag mådde så dåligt av det, älskar dig mami! Så nu jävlar blir det party av det.

WOOOOOOOHOO


EXPENSIVEMONDAY



riktigt skön skoldag idag som började med att vakna upp bredvid min älskling. Hade tre inställda lektioner, så den här dagen som brukar vara den värsta blev riktigt skön med bara två! efter skolan gick jag till en resebyrå och intervjuade en person där så nu är en till uppgift på min "att göra- lista" avklarad. Ska bara färdigställa den intervjuen nu sen är det klart! Då återstår bara att skriva min natur uppsats.. punkt punkt.. Lalalala.


MEAAAOW


 nu ska jag iväg och dansa.
sedan får vi se vad som händer.
Dansupvisning på borgen imorgon, hela dagen!
jag har jobbat 9 timmar idag också.
mycket mycket jobbigt!
PUSSS PÅ ER <3


STUDENT



Nu är nedräkningen i gång! Sjukt kort kvar tills studenten, 35 dagar inräknat helger och röda dagar. Så snart är det dags, JIIIIIIPPPIEE!


BLONDY



Jag ska bli blond snart igen, ska bli spännande plus att jag ska på maskerad nästa lördag i Stockholm, vad ska man ha på sig? :o

vi tre



Ni är det bästa i hela mitt liv! <33 Älskar er sjukt mycket.

UPPGRADERING

var ju ett tag sedan jag var hemma, så idag tänkte jag faktiskt lägga in bilder som faktiskt har blivit lite gamla!




 


ONSDAAG



solen skiner så härligt! Skulle det inte bli dåligt väder den här veckan? Det trodde jag iallafall. Nu ska jag äta ägg och plugga naturkunskap, yesyes. Ha det så bra så länge! PUSSSS

LALALA



glass och cigg med älsk 16.05, looking forward to it!

JOBBBB



har inte ens tid att blogga, eller träffa mina vänner. knappt tid för att smsa, jag dör av stress snart.

HEJDÅÅÅÅÅÅ


RSS 2.0