GODNATT

Nu ska jag sova, ska åka hemifrån klockan fem i morgonbitti så behöver sova nu. Ska till Enköping på softbollcup och kommer hem söndag kväll, ses då pluttisar :) Vill ni något är det bara att smsa, PUSSSS

BALLERINA KLADDKAKA



Anton bjöd mig på ballerina kladdkaka igår och jag var så nyfiken på hur det skulle smaka. Förberedde mig på att mumsa på kladdkaka men lite besviken jag blev, det smakade typ ballerina choklad inte mycket kladdkake smak där inte. Dock doppade vi inte kexen i mjölk som det står att man ska göra, så får väl testa det nästa gång. 
4 AV 5 TOASTERS


SOFTBOLL

HAHA man är inte snygg när man spelar softboll!

 


KLADDKAKA

Igår var jag hos min mikaela och bakada kladdkaka och svullade. Vi hade jäkligt mycket att prata om, var så länge sedan vi träffades bara vi två för att prata. Hon har missat så mycket i mitt liv och jag har missat så mycket i hennes, så det var sjukt skönt att ses och skvallra. När jag kom hem låg jag framför tvn hela kvällen innan jag drog in till stan igen vid åtta. Hade ont i hela kroppen igår och det är nästan värre idag! Den där dansen på Otten gav mig en riktigt släng av träningsvärk ;)

Blir antagligen Alice i underlandet 3d på torsdag med Anton, Sofie, Jimmy, Amalia och Jacke. Ska bli riktigt najs, har aldirg tittat på någon film i 3d så det ska bli spännande!



Plus att jag och Anton kom på igår att vi har träffat varandra förut, JAG VISSTE DET! haha, iallafall på en fest för typ ett och ett halvt år sedan och då tog jag kort på honom. Hittade det precis! Haha. Men han hotade med att han inte ville träffa mig igen (typ) om jag ladda upp det på internet så jag vågar inte ta chansen ;) även fast jag vet att han vill träffa mig ändå. POOOOOOWER TO ME, moahaha.  Men idag är jag snäll.

PUSS


ONZDá

Igår var det ONZDá på otten och vi blev tillfrågade om vi ville dansa där igen, vilket vi ställde upp på om vi fick ha streetdans kläder för en gång skull, och det fick vi. Det var SJUKT kul, hade alla lika kul nere på dansgolvet som jag hade på scenen? Anyway fy faaaaaasan vad kul jag hade. Har nog aldrig fått så många nedlåtande blickar från flickorna i höga klackar och korta kjolar när vi sprang omkring med adidasbyxor och sport bh, men det sket jag i för det var så soft att kunna vara sig själv för en gång skull.


inne på Ottens fräscha V.I.P rum, haha så skabbigt.

 


det här var vad vi skulle haft egentligen, men bara shorts till magtröjan.

HAHA xD

 


L8's


på otten igår, mer bilder senare, CIAO!

DOLPHINETTS

Jag och Sofie var och såg på Dolphinsmatch igår, dyng tråkigt. Basket är riktigt tråkig sport vet jag nu, haha. Men vi var ju där för att titta på Amalia och Lelle som dansar i Dolphinetts.



när jag och lelle kom hem var det strömavbrott och vi var sjukt hungriga! Så det var bara att slänga i oss kall mat och gå och sova, för vad ska man göra utan el lixom? ;) Nu ska vi iväg och dansa med L8's, som kankse ska dansa på ONZDa ikväll men jag är inte så pepp så jag vet inte om jag ska med.

Nu ska jag käka och sen åka, puss.

BILBRANDEN




bilderna från bilbranden.


BILBRAND

IGår när jag och Anton satt och kolla på tv hör vi konstiga ljud utanför. Tittar ut och därute står det en bil och brinner och brandbilen var där med blåljus och allt. Jag tror bådas första tanke var att det var min bil, då vi tidigare diskuterat var jag parkerade och så. Men tillslut ser jag attt det inte är min bil, dock väldigt nära. När jag kommer ut ser vi att det stod en bil imellan min bil och bilen som brann upp. Bilen imellan var helt brännskadad i fronten, så jag hade inihelvetes tur om man får säga så.

bilder kommer senare för nu ska jag till tandläkaren, men här är länken iallafall.

http://www.blåljus.se/display.asp?newsID=3884&visa=bilder&mapp=public_pictures/100223_bilbrand


L8's DANSARE



Valborg förra året, enjoy.


PULKA

idag skulle jag åkt pulka med marie, louise och Lelle men det var så sjukt kallt imorse så vi ställde in det, så idag peppar jag för bion ikväll med sofie och myset efter det sen :D Ska fixa mina naglar nu och sen ska jag skotta balkongen så att papi blir glad :)


WEEEKEND

Riktigt trevlig helg! I fredags var det utgång till Palace med Sofie och Amalia, Lady's Night. Där fick vi drinkar, goodiebags och strippshow ;) Sen efter det när alla killar kom blev det dö segt, har aldrig sett en så tom nattklubb tror jag inte. Men jag hade trevligt sällskap så det var lugnt. Igår hade jag träning, gick bajs dåligt. På kvällen var jag på bio och såg Shutter Island. Vi träffade på Lelle också med sin dejt, TJOHOOO ;) tihi. Jag hade riktigt trevligt, milajki.

Idag har jag skottat hela vår parkering, WOHO. Riktigt duktig har jag varit. Tog två timmar och då körde pappa med snöslungan också, ni kan ju tänka er vår size på parkeringen, höhö.


MANLIG STRIPPSHOW

Var en strippa på besök på palace Lady's night, såklart hade jag kameran i full beredskap!

Frida var såklart först upp ;)

 

Denise slicka lite grädde ;)








Hoppas ni fattar vinkeln nu! Vi hade sjukt kul, massor skratt.


VICTOR

Just nu mår min bästa kompis victor väldigt dåligt, men jag vill att han ska veta att jag alltid finns här för honom 24/7. Du är bäst i världen och du är den bästa jag har, det vet du och jag kommer alltid älska dig, glöm inte det skitunge :) Största pussen på dig idag!


PAPI

nu står pappa i mitt rum gframför sminkspegeln och torkar håret, ser lite roligt ut. Men iaf, nu ska jag iväg i snöstormen och gå på bio i stan, sjukt mys.

bara för att amalia är sjukt snygg!

OUTFIT



nu ska jag iväg till skolan, puss!

KROATIEN

Nu sitter jag och skriver ner fakta om Kroatiens natt- och nöjesliv. SLUTSATS; jag vill utomlands nu!


NAGELN

idag har jag jätte ont i min tumme, nageln är ihoptejpad med massa tejp och plåster, inget kul! kommer säkert få tårar i ögonen när jag ska ta bort tejpen och nagel lossnar från nagelbädden, auuutch! men det måste göras innan på lördag för då har jag softboll träning, då måste nageln vara väck, eller ja jag måste klippa nageln till normal längd.


PROJEKT

Nu har jag suttit med min projektrapport hela dagen. Börjar bli ganska trist, men har inte så mycket kvar att göra tror jag. Ska bara skriva ner lite mer fakta och sen är det typ klart, vilket är skönt eftersom den ska vara inne imorgon! På tal om det så är det ju sista skoldagen imorn innan lovet, så sjukt skönt, har ju bara två lektioner också. Kommer bli dö najs. Imorgon kväll blir det palace också med mina brudar, puss på det.

Men nu ska jag ha italienska, sen ska jag springa till bussen, hoppas jag hinner!

PUSS på er


NAGEL-KRIS

Ni vet hur ont det gör när en nagel går av? Man blir helt förtvivlad dels för att det gör förbannat ont och dels för att nagel gick ju av, man har ju sparat ett tag för att få dom så långa som dom är. Idag hände mig något som aldrig hänt mig förut. Jag har långa naglar 24/7 och har aldrig sett det som ett problem (förutom under softboll högsäsongen) därför är jag ganska van med att naglar går av. Men mina naglar är hårda som sten och brukar endast gå av när jag har dåligt nagellack.

Idag DÄREMOT skulle jag ta upp en ask ur en av mina lådor, men tappar greppet och nageln går av, NAGELN böjs utåt. SMÄRTA. men inte bara smärta, utan blod, massor med blod. Det har aldrig hänt mig förut att naglen lossnar.  Jag skriker och springer ut till mamma och börjar hyperventilera. Min mamma som är van med att jag skriker när en nagel gått av, bryr sig inte särskillt mycket, tills hon ser allt blod.

In på toan, sölja tummen med kallt vatten, hyperventilera, allt börjar snurra, mamma försöker få mig att ta djupa andetag, känner hur jag börjar må illa, blir likblek i ansiktet, klarar inte att stå upp, sätter mig ner, mamma hämtar kudde och filt och lägger mina ben högt, Allt fortsätter att snurra, mamma lägger blöt handuk för mitt aniskte och hämtar is, Jag är svinkall, känner tårarna bränna ikapp med fingret.

Ja, där låg jag ett tag tills jag fått igång andningen igen. Älskar min mamma för att hon tar hand om mig. Tänk vad en liten nagel kan ställa till med. Kan inte heller ta bort nageln utan har tejpat fast den mot nagelbädden nu. Vet inte varför men mamma sa det. Funderar på hur jag ska göra framöver vet ju att det kommer sluta illa om jag inte klipper av tippen.

Det är mina riktiga naglar alltså, kan jag väl tillägga, har bara haft lösnaglar en gång i hela mitt liv.

STUDENTEN



för jag och ercaperca ska ta studeeenten för vi skaaa taaa studenten, för vi skaa taa studenteeeeeeen, FY FAN VAD VI ÄR BRA!

PAKET


vi fick paket i skolan idag, vad kan det vara?



Nämen är det inte..... är det inte?



JOOOO DET ÄR DET, JIPPIE!!



STUDENT 2010 HEEEEERE WE COME!



tog såklart den dyrast och nyaste mössan med sommardoft och fack för konto kort.
MAN TAR JU BARA STUDENTEN EN GÅNG (vi normala iallafall)


och mitt champange glas såklart!


SMILE

vi fick paket i skolan idag, ni ska få se lite senare! Nu har jag nyss kommit hem och insett att här hemma är blogen som den ska. Hoppas den funkar överallt annars också. Nu ska jag se lite på tv och vila tills bilen kommer hem för då ska jag åka till sörping och dansa kanske träffa victor :)

tänkte också meddela att jag har 18,90 kronor på kortet och kan därför inte göra någonting på hela sportlovet, kul! eller inte. Jag kan knappt köpa en chokaldkaka, det är sorgligt. önskar att jag hade ett extra jobb så jag kunde överleva en månad.





JASÅ

Nu sitter jag i skolan, HEJJA LOLLO! börjar ju inte förens vid halv två men behöver skriva lite på min projektrapport som ska vara inne innan veckans slut. Checkade nyss till bloggen och såg att den nya designen inte funkade på den här datorn. Ser ni den? Har den försvunnit? NEEEEJ. bajs också. Jag vill inte. Hoppas på att det är skolans datorer som suger bara och att alla andra ser designen.

NY DESIGN

Min underbara skitunge Lellis har under hela kvällen fixat och trixxat med min blogg, pga att jag är helt blåst när det gäller sådana härna saker. Bara massor med siffror, bokstäver och tecken jag fattar nada av. Så PUSS på henne, visst blev det fint? Bloggen känns lite mer personlig nu, men färger och foton och så.

Imorgon ska jag faktiskt till skolan och plugga på förmiddagen, börjar ju inte förens halv två. Men tänkte vara lite duktig, eftersom jag vet att ingenting blir gjort här hemma!

Nu ska jag krypa ner i min varma säng.

PUSSS




Konstnären - Http://www.hejlellis.blogg.se




Hej darling

I hope you enjoy it! För nu är jag för trött för att ens sitta upp.. Så om det är något du vill ändra eller så så kan vi ju ta det imorgon =) Puss och sov gott gulle ♥

/ Lellis

NU BLIR DET ANDRA BULLAR


SEXUAL KUNSKAP



Mitt sexåriga kusinbarn har en bok som heter "kärleks boken" eller liknande, som hon jämt vill att vi ska läsa. När vi kommer till den är sidan blir hon helt fnittrig och det slutar med att vi ligger och as garvar tillsammans. Behöver verkligen 6 åriga flickor veta sådant här? Jag behövde det verkligen inte, visste inte sånt här förens jag var typ 11 eller 12 år. Enligt mig är det lite för mycket detaljer för små barn, för det här är en barn bok.
Vad tycker du? behöver barn veta det här? 


FRILUFTSDAG

vilket skämt säger jag bara. Borde man inte vara ute och åka pulka på en friluftsdag? Nej, vi kulturare ska se på bio. Jamen gud vad kul, eller inte. Om jag ska vara ärlig har jag bara varit med på en enda grej vi har gjort med klassen och det var första resan till Linköping i ettan, efter det har jag aldrig gjort något mer med klassen. Allt vi gör med klassen är att gå på museum, hur kul är det på en skala? Jag vet att alla kulturare i klassen älskar museum, men dom är ju födda med ett fel i hjärnan ;) haha. Vi språkare, eller iallafall jag, bryr oss inte om tavlor och sånt. Väldigt väldigt tråkigt.

Därför sitter jag idag hemma och har tittat på Resedagböcker från Gran Canaria. Vill åka nu, nu nu. Hoppas så innerligt att jag hittar ett jobb där nere och några schyssta roommates som vill hyra lägenhet med mig. Önskar att min dröm blir sann, men vi får väl se vad som händer och sker. Skulle ju vara tråkigt om jag blir kär här hemma innan jag åker, för då vill jag ju stanna här. Men jag vill ändå inte vara nunna fram tills jag åker lixom! Det är ju bara typ 20% säkert att ja stannar där nere. Och just nu finns det väldigt många sötnosar där ute. En som jag faktiskt skulle vilja lära känna lite mer, men det är ju sportlov för mig snart. Då har ju JAG tid, tihi.

just nu håller jag på att laga macaroner och köttfäärssås. Efter det blir det träning och ikväll måste jag skriva lite på min projektrapport. Borde gjort det under dagen idag, men jag orkade verkligen inte. Ska bli skönt att få röra lite på sig idag, hoppas på slagträning, måste hård träna det inför nästa helg, för då är det SOFTBOLLS INOMHUS MÄSTERSKAP i enköping, jag vet inte men jag tror det heter så, SIM cupen iaf. haha.

Men nu kokar det, PUSS!

DANSBYXOR



Varje år skickar vår familj kläder till lettland, efter vi samlat ihop massor efter garderobrensningar. Så idag skulle min pappa åka ivög till packen med 6 stycken påsar kläder och jag fick en sån därn liten nyfikenhet av vad jag renasde bort förra året, och TUR var väl det. För jag råkade kika i en av min systers påsar och ser ni vad hon hade tänkt skicka iväg? Ett par skit snygga dansbyxor. INTE OKEJ. dom snodde jag direkt, och nu är jag dunder sugen på att dansa!

VIMMEL



Från otten i fredags, mikaela kommer att döda mig, jag vet. Men jag tycker om henne! PUSS




GRAN CANARIA



Jag ska väl inte klaga på alla hjärtans dag. Jag har faktiskt haft en bra dag. Bra start på dagen och bra slut. Jag har känt mig omtyckt och en gnutta lycklig. Jag känner mig nöjd, höjdpunkten på dagen var när jag hittade en oöppnad aladdin ask hemma, mums! och det sämsta är väl att jag inte orkat göra mitt engelska tal, men jag känner mig lite sjuk, host host. så jag kan nog inte åka till skolan imorn. Men jag ska dock skicka mitt tal till läraren imorgon så att han inte tror att jag har skolkat, bra va? Imorgon ska jag även boka biljetterna till Gran Canaria. Frågan är fortfarande om jag bara ska köpa en tur biljett, eller en tur&retur. Blir att sitta en heldag med pappa och jämföra flyg och alternativ och sånt.


10 talet

Ni vet väl att vi är inne på tio talet nu? Jag tycker det låter coolt, gör det inte det? jag är född på nittio talet och nu är det tio talet. Känns som om vi går bak i tiden. Hmm..





idag längtar vi till sommaren '10

ALLA STJÄRTARNAS DAG

Alla hjärtans dag är så himla överskattat. När man är singel iallafall. Jag älskar den här dagen när man har en pojkvän att mysa och gosa med. En dag man verkligen kan visa sin kärlek på ett lite extra och annorlunda sätt. Men när man sitter här, singel och ensam så vill man bara göra uppror mot den här dagen. Det har gått tre år, tre år sedan jag senast hade en pojkvän på den här dagen. Håller jag på att bli nunna? Nej antagligen inte. Men jag saknar känslan av att han en pojkvän, en person som står en så nära och som kan en utan och innan. Jag vill ha ett förhållande. Men på senaste tiden har jag velat det för mycket. Jag får helt enkelt nöja mig med att vara singel tills det plötsligt händer. För det är ju oftast så det är, han dyker upp när man minst anar det..

OUTFIT


jag vet lappen är kvar där bak, haha! men nu ska jag ut ikväll ändå, i brist på annat helt enkelt!

LÖRDAG

idag är jag trött, seg och lite nere. Ligger framför tv under en filt och fryser om fötterna. hatar att frysa om fötterna men jag vill ändå inte resa mig upp och göra nått. Det känns ovärt. Vad finns det att göra i Västra husby lixom? Har inget planerat ikväll, är helt öppen för förslag. Vill dock inte festa, bara ta det lugnt. Skulle sovit i stan inatt men jag vet inte, personen i fråga har inte hört av sig. så, jag fortsätter väl vänta helt enkelt. Borde sätta på mig sockar också, så att jag slipper fryser fossingarna av mig.

MARIE 19

Nu ska jag iväg till maries nitton års fest, ska bli trevligt! Men först ska jag skjutsa in föräldrarna och grannarna till fest och sen hämta upp lelle och erca :) Har gjort mina naglar jätte fina idag tycker jag allt!



klädseln!


naglarna!


SHOPPING



väska, 249:- linne, 199:- leggings, 199:- allt från Ginatricot

ingen bra bild på leggingsen med det är nitar på knäna, snygga! Jag och mamma fick shopping impuls efter frissan idag, så det resulterade i de här köpen. Nu känner jag mig redo för helgens alla bestyr!

CV

Kom precis till skolan. Vi ska ha gjort ett cv till Svenska C idag, men jag gjorde bara om mitt gamla. Problemet är nu att jag inte skrivit med något om varför jag är en tillgång till företaget jag söker till. men grejen är ju att jag inte söker till något företag det är ju bara en läxa i skolan lixom. så vet inte vad jag ska skriva? men ja iaf, det kommer jag få ett minus för iaf. Irriterande att man redan innan vet vad man gjort för fel, höhö. Imorgon har jag spanskaprov så idag efter frissan måste jag plugga, plugga, plugga! :D guuuud vad kul. eller ngt.
ska bli skönt att klippa av mig min slitna kluffs!



jag och polli


SWEET DREAM

nu ska jag gå och sova. Känner mig sådär mysig och vill bara krypa ner i sängen och drömma om dig. ja DIG. jag vet att du läser det här, och jag vet att du tänker, nu skriver hon om en annan kille igen. men nu skriver jag om dig. du vet vem du är. du vet att jag skriver det här till dig. ler du lite nu? jag tycker om när du ler vet du :) så ikväll ska jag drömma. det är det enda jag gör och kan göra. du är så långt borta men ändå så nära. så jag nöjer mig med att drömma.

SWEET DREAM

nu ska jag gå och sova. Känner mig sådär mysig och vill bara krypa ner i sängen och drömma om dig. ja DIG. jag vet att du läser det här, och jag vet att du tänker, nu skriver hon om en annan kille igen. men nu skriver jag om dig. du vet vem du är. du vet att jag skriver det här till dig. ler du lite nu? jag tycker om när du ler vet du :) så ikväll ska jag drömma. det är det enda jag gör och kan göra. du är så långt borta men ändå så nära. så jag nöjer mig med att drömma.

OUTFIT


Grå och tråkig dag idag. Då blev kläderna tråkiga med :)                      


BOWLING

Igår efter träningen blev det bowling med sofie och amalia, j1, j2 och A2 ;) moahaha. Tjejerna mot killarna. killarna vann såklart, är väl inte så konstigt! ;) men jag fick mig en strike iallafall! Har fått in snitsen lite nu, fattar hur man ska göra. Efteråt gick vi och åt på den där pizzerian i hörnet på kungsgatan jag aldrig vet vad den heter. HAHA. Det var en riktigt trevlig kväll.

kommer aldrig glömma tantens min när vi lekte följa john mitt på gatan, moahaha.

Anyway, najs kväll. PUSS påt'


SLEEPY

ja som ni kanske har märkt, har jag inte så mcyket att säga idag. Gjorde läxor när jag kom hem, sen städade jag rummet nästintill kliniskt rent! Bytte tillochmed lakan, så nu ska jag snart krypa ner i min nyabäddade och rena säng, mums! Verkar tyvärr som om jag måste vara nykter på fredag och det är inte kul, bara för att behöva skjutsa runt på mina onyktra föräldrar! Jag som ville till palace. På lördag hoppas jag att jag får ta det lite lugnt men får se, vill träffa en viss person men som sagt we will see.

Sov gott nu sötnosar, jag ska vara riktigt utvilad imorgon på Italienskan, har faktiskt pluggat det i tre timmar idag, duktiga mig!

VIMMEL PALACE

 


HAHA sen avslutar vi med favorit bilden!


STÄDADADA


såhär ser mitt rum ut 24/7, fast med lite mer kläder på golvet. Så idag tog jag tag i städandet!


och renare än såhär blir tyvärr inte mitt rum!


plocka runt lite i garderoben också.

         


nighty

GOOOOOD NIIGHT OMVÄRLDEN, nu ska jag sova efter hård träning på dansen, höhö.


GE MIG LITE MER

LALaLALALala. Trevligt utekväll med nettan igår! Mycket dans och så. Mysig och underbar natt också, extra plus på det. Jag känner mig glad och fundersam. Har väldigt mycket att tänka på, men ändå inget som gör att jag mår dåligt, vilket är bra. Har inga förhoppningar, inga förväntningar, allt får komma med tiden. Det är konstigt hur stor påverkan en person kan ha på en, som man inte känt allt för länge. Jag ska ändra på lite saker framöver. Jag vill inte göra någon besviken så det ska bli mitt mål. Insåg igår hur jag höllt på. När man ser båda två på samma ställe och paniken växer i kroppen, inte kul, verkligen inte kul.

Och har insett att vissa personer som jag inte trodde läste min blogg gör det. Har på senare tid fått många frågor om bokstäverna jag använder i min blogg. Vet inte varför jag nämner alla mina killkompisar vid bokstäver men jag vill ha lite privatliv kvar känner jag. Den enda jag nämner vid namn är min bästa bästa killkompis VICTOOOOR. Har tillochmed fått frågor om bokstaven M står för mitt ex Mikael Arthursson, och det är inte han jag skriver om. Ber om ursäkt till dom som trott det och blivit upprörda. men jag kommer fortsätta använda bokstäver, get used to it! :)



KLASSFEST

Igår var det klassfest i stan, riktigt trevligt. Tyvärr gick ju alla till Hugo medans jag gick till Otten så träffade inte någon i klassen ute på krogen sen. Var så sjukt lång kö till hugo och jag hade ju redan lämnat in jackan på otten. Men här är iaf  några smakprov från kvällen, fotade inte så mycket men ändå;)






TJÄÄÄNA




VEM SAKNAR VÅREN?




Vem saknar min mercedez?


OUTFIT


gårdagens partyklädsel, ursäkta blixten!


THE WORLD IS PARADISE

TJENA! galen kväll igår. Förfest hos jimmy och sen till palace för att dansa för Muffe. Kändes väl inte sådär seriöst som det brukar vara på otten, så vi dansa inte speciellt mycket måste jag säga men det var kul ändå. Alla undra varför vi stod där uppe och shakea sönder. HAHA. Alla trodde vi var värsta hororna, men det är ju typ det som är meningen, tänk vad jag ställer upp på! och den här gången fick vi inte ens något gratis att dricka förutom amalias champange. Men jag lyckades fixa dricka så det dög ändå. Blev lite sådär full så jag gjorde saker som jag inte borde. höhö, men skit samma.

flög på mikaela igår också, hon klarar inte att vara sur på mig för hon älskar och saknar mig lika mycket som jag saknar henne! :) Undrar hur bilderna som fredrik tog igår blev, pinsamt fan. som mamma sa, "tänk på vad du gör nu louise! det kommer finns massor fotografer och sådant där" jaaaaa mamma, jag vet! haha :p

Kanske blir utgång ikväll, men båda A och M ska ut ikväll så vet inte om jag psykiskt klarar att gå ut, vi får se, men på klassfest ska jag! :)


jag och min baby sofie innan Palace.


SKUUULA

nu sitter jag i skolan, har precis gjort klart alla mina läxor för den här veckan! Nu blir det pannkakor till lunch och sen Labb på naturkunskapen. Ska försöka knalla lite på stan om jag hinner innan bussen oxå. Behöver lite smink. Sen blir det hem och städa, fixa naglarna och sen PARTY.

Pussss



CAE

läxor, läxor, läxor, gäsp... Allt i Certifikat kursen i engelska ska vara inlämnat imorgon och jag har massa kvar. SUCK OCH PUST. Bokrapporten och en artikel om svenska tradiotioner, sjukt tråkigt. Har bara typ 300 ord på vardera kvar, men ändå. Jag vill ha helg, jag vill ha imorgon. Blir antagligen att dansa på palace med dansgruppen, ganska najs. Hade ju tänkt att ha en lugn helg men icke. Största problemet är bara klädseln, men det är väl det man har vänner till kan man anta! ;)

på tisdag ska jag och prata med skräddaren, vill ha min klänning klar så fort som möjligt. Grävde fram ett par skor ur min samling som pasade jätte bra till, skönt att slippa köpa nya. plus att jag har bokat håruppsättningstid, så det enda som saknas är ett par hanskar till klänningen och kankse sminktid om jag ångrar mig, känns ganska onödigt att gå till en sminkös. hmm..

ska väl gå och sova om några timmar när mina arbeten är klara, hoppas att jag får sova inatt, haha. D ringde igår natt, jag var helt borta när jag prata med honom, kom knappt ihåg vad vi prata om men tydligen var jag tvungen att åka hem till honom och hämta amalia påvägen för hon mådde jätte dåligt. JAJA ;) haha, dom är så himla roliga dom där två, amalia mådde ju såklart inte dåligt, det var bara för att få mig att hämta amalia och komma hem till dom. Men som sagt jag halvsov ju och uppfatta igenting och somnade efter ett tag, hade bara vaga minnen när jag vakna imorse och checkade samtalslistan. sånt som händer :)

men nu ska jag fortsätta plugga.

PUSSHEJ

BALKLÄNNINGEN

idag fick jag hem balklänningen, helt underbar! Slet upp paketet och provade den direkt :) lite för stor är den så jag ska ta den till en skräddare nästa vecka tänkte jag. När den kommer hem därifrån kommer jag lägga upp bilder här på bloggen.

 
såhär ser den ut fast ljusgrönt band i midjan :)


SKOLAN STÄNGER

Idag var det snö oväder för de som missa, okej? Så alla lantbussar ställdes in, vilket ledde till att skolan var tvungen att ställa in alla lektioner så att alla kunde ta sig hem. Det var kul, alla sprang runt i skolan och skratta, skrek och prata i mobilerna. Jag märkte direkt att det var ngt på gång, så ser man på tv skärmarna att alla lektioner under onsdagen var inställda, tack så mycket! :)

Igår efter träningen åkte jag hem till D för att träffa lite busfrön. Vi gick runt i klocket och betedde oss som småbarn sedan avslutade vi kvällen med hitta nemo. Var dock tvungen att svika dom för papi kom och hämtade mig, jag skulle ju ha prov idag (men det blev ju inställt). Jag vet ju att jag sover väldigt några timmar hos D och inatt behövde jag sömn :o

Ihelgen får vi se vad som händer, verkar som om det blir klassfest på lördag, kul! :)

nu ska jag sova, PUSSS!



SHOPPING


Mina drömskor, isn't they gorgeous?
funderar på att  köpa dom!



min utspingsklänning!

M.M

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart



FOTBOLL

Jag och claes hade världens diskution i lördags om fotbolls dommare för jag tycker det skulle vara mycket bättre om dommarna hade typ rosa kläder så man ser dom och inte blandar ihop dom med spelarna, och då tyckte claes att det här klippet passa. ENJOY!


OLDY

mi amiga marie skickade just två gamla bilder på oss från ettan, snygga var vi!





Kommer ni ihåg min svarta kaluffs?

ROADTRIP

wohooo, nu har jag fått nettan att tänka i mina banor! Roadtrip till tyskland i mars för att inhandla alkohol till studenten och våra födelsedagar. Tänkte dra med oss bengan och pontus, kommer bli så sjukt kul om det blir av. Har insett att man dock bara tjänar en hundring per spritflaska ungefär, men vad gör det. En platta med tolv cider för 75 kronor känns ganska okej faktsikt! Har börjat göra en lista med grejer jag ska köpa nu :D

  • 1 flaksa baileys mint 128.-
  • 1 flaska 43 likör 214:-
  • 1 platta Caribbean kick cider (12st) 71,50 :-
  • 1 platta recorderlig cider (24st) 128,50:-
  • 1 flaska abslout vodka 144:-
totalt ca 700:- Det är sjuk billigt!

Nettans vinbox (JP chnet) kostar bara 85:- och det är tre liter. så är det någon mer som behöver något till studenten eller liknande? jag tar upp beställningar, så kontakta mig bara.

RSS 2.0