metal nails



Försökte mig på det här inför nyår idag. Dock inte så släta som på bilden. Men det blev inte så bra, får se om jag behåller det tills imorn. Tihi. Om inte så har jag lånat ett av mammas nagellack som kommer passa super bra till min klänning :)


SNEAK PEAK



En liten sneak peak on my new years eve look.

HAIRDO



this is what i am going for on new years eve! what do you think?

CHOCOLATE BROWN



OOpss i did it again..

NÄSTAN CHAMPANGE



jag som är så mesig och tycker att champange är uräckligt, har köpt den här som ska öppnas på tolv slaget. Låter riktigt mumsigt med ett mousserande smultronvin (som det är även om det heter strawberry)

någon som har smakat den?

GOD JUL



såhär såg en del av min jul, ni fattar kanske vinkeln. Familjen som älskar julklappar. Men de har varit en lyckad jul och jag har fått massor med fina och nödvändiga saker. Nu är julen slut och siktet ligger på nyår. lite hårdträning så man blir fit for fight kankse?  

NYÅR



hur underbara är inte dessa?

NATTPASS

Halloj. Nu sitter jag här i soffan efter att ha slitit hela veckan. Har jobbat 31,5 timmar på tre dagar. Det är väl inte "herregud" mycket men det är mycket för att vara mig! :) tidiga morgonar är också något som jag inte är så van vid numera men idag fick jag sova hur länge jag ville och det var såååååå skönt. Just precis nyssens så lagade jag en av våra byrålådor och var nere och tittade till tvättstugan. Försöker göra lite nytta och inte bara sitta i soffan tills jag börjar jobba. För nu är det bye bye morgon pass och hello nattpass.

nu ska jag bädda lite och sluta gråta till oprah, pussss <3

FILM MARATON



idag ska jag bara sitta hemma och se på tv. imorgon börjar jag jobba och sedan jobbar jag nästan konstant i två veckor. så idag ska jag bara slappa och njuta av att vara lite ledig och inte behöva göra något.

PUSSSS

RSS 2.0