PUSS E PUSS


sHOOOOEs

Idag anlände mina vackra skor hem till mina päron och dom är helt gorgeous!  kommer bli mina nya favvosar. Ska lägga upp bilder så fort jag kommer hem till lägenheten, där min kamera är. Inatt ska jag sova hos mina päron i husby för att jag jobbar på golfkrogen imorgon. Ska bli riktigt trevligt att komma tillbaka dit, det enda stället man inte är ny på lixom. skönt att kunna allting utan att behöva fråga hela tiden :)

Idag har jag jobbat på laxholmen och max, kul faktiskt. Nu är jag mega trött och ska gå och sova, för upp tidigt imorgon och GÅ (!) till jobbet då det inte finns någon bil hemma.

Ha en underbar kväll,

PUSS

FOOOD



jag hatar när kylskåpet är tomt, någon som känner igen sig? Jag och anton är dock ganska duktiga på att tömma kylskåpet ganska fort, men då får jag panik! haha. Nu är jag iallafall och jobbar på laxholem (tisinställd inlägg). Slutar vid fyra tp och börjar jobba klockan 17 på max. Så det blir att traska ner dit direkt efter jobbet..

Idag ska mina skor från nelly komma, spännande och äntligen! Har väntat nästan i två veckor nu, FY NELLY.

h

FÖRSTA ADVENT



Vilken snöstorm det var idag då! Jag satt i bilkö till jobbet för att någon hade kört av vägen vilket ledde till att jag kom försent till jobbet. Varken Söderleden eller Norra promenaden var på något sätt skottad så jag hade tur som inte körde fast eftersom jag hade pappas låga bil, som t.o.m lägre (!) än mersan! Plus att jag körde på det säkra framför det osäkra och parkerade på kund parkeringen istället för vår personal p, som omringdes av snövallar.

På eftermiddagen åkte jag hem till min moster och firade henne och sedan hem till stan för att julpynta vår lägenhet, ska visa imorgon tänkte jag om jag får tid. Ska jobba heldag imorgon, så kanske inte hinner.

Men nu ska jag sova, puss på er!


LAXHOLMEN



Imorgon jobbar på laxholmen restaurang. Skönt med lite jobb i veckan faktiskt, har ju varit ledig sedan i söndags! Nu kom anton hem från gymmet så vi ska väl se på en film innan vi ska sova, kankse behöver diskas och röjas lite i lägenheten innan. Såg nyss på Parasdise hotel, måste ses nu när heidi är med.

Nu ska jag pussa på anton, pusss <3

TACOOO



Nu är det dags för taco. Mår hel kasst idag, har sjukt ont i huvudet och i hela kroppen. Så däför ska jag proppa i mig mat så att jag kanske mår bättre sen! :)

TANDLÄKAREN



Började min dag med att åka till tandläkaren klockan 07.40, JIPPIE. Har fått mitt första hål ever och det känns piss jobbigt :( Nu istter jag hemma och slöar och försöker hitta på något kul att köpa till min pojkvän i  julklapp. Det är sjukt svårt. Har ju inte direkt pengar till att köpa en solsemester till honom, vilket jag helst av allt skulle vilja göra. Är det någon som har ett bra tips?

MEAOW



Dessa har min älskling köpt åt mig, älskar honom sååååå sjukt mycket. He understands my passion for shoes.

TUSAN

Nu ringde Highlander inn och undra om jag var intresserad av att jobba där och komma på intervju, men med fyra andra jobb var jag tvungen att tacka nej och det känns för j*vligt.  Det här var även en halvtids tjänst, vilket skulle vara wunderful.. Men tjänsten skulle tillsättas omgående och min kalender fram till jul är fullprppad förutom den här veckan dådå. Det är första gången jag tackar nej till ett jobb och det känns skit. USCH!

MEN, nu ska jag fortsätta tvätta och röja i lägenheten.

PUSS

WIIIIEEEE



Hittade den här lappen på dörrmattan när jag kom hem efter jobbet, IHHHHHHHHH! Älskligen sa att han hade köpt ett par skor åt mig men jag trodde han skämta, gaaaaaaaaaaah :D JAG ÄLSKAR SKOR! Synd bara att HAN måste hämta ut dom och han slutar inte förrän klockan sex, typiskt! Jag vill bara springa över till OKQ8 och tvinga dom att ge mig paketet :D

Dusch terapi



Mitt första och förmodligen ända blogg inlägg! Så här såg det ut när Loisy behövde lite tid för sig själv. Jag tände lite ljus åt henne så hon fick det lugnt och skönt och kunde koppla av.
Hmm, det va svårare än vad jag trodde det här med att skriva blogg, kan ju fan inte komma på något intressant att skriva!
Ska slänga mig i soffan nu hos Loisy och se lite på tv innan det är läggdags.
Ha en underbar kväll allihop :)
Puss och kram // Anton ;)

POWERWALK

Jag började min dag med att gå en powerwalk stavgång innan frukost. Sedan gjorde jag inte mycket av min dag faktiskt, jag bara njöt av att vara ledig! Imogron jobbar jag på max och på lördag på Sandvik gård.





sandvikgård


HÅÅÅR



ÅH. jag saknar att ha långt hår, miss it miss it miss it! Det ska nog faktiskt införskaffas igen efter årsskiftet. OCh till årsskiftet ska det tränas och få tillbaka kroppen jag en gång hade.

PUSS

NU JÄKLAR



Jag har testat att köpa dessa igen så nu hoppas vi att det funkar! Har iallafall jobbat på laxholmen idag, helt okej faktiskt. Sedan var jag på golfkrogen och satt schema inför jul. Vet inte om jag har tagit vatten över huvudet nu för jag har hur mycket jobb som helst men det lönar sig ju i slutändan så att säga!

dock har jag ingen tid för något annat känns det som, men nu är jag hemma hos päronen och återhämtar mig lite. Dags för greys anatmoy och sedan blir det lite mer mys för att sedan äntligen få ta sovmorgon imorn.

MUMS, PUSS

HEART



FJÄRDE JOBBET

Nu har jag fått ännu ett jobb, på laxholmen, ska dit imorgon klockan nio och jobba :) Sedan imorgon kväll ska vi lägga schema på golfkrogen, hoppas man får lite tider. Men nu ska jag sova!

PUSS

TJOCKIS

Min pojkvän vill bli tjockis så han dricker massa skir han köpt på proteinbutiken och när han ser att jag äter mer mat än honom tvingar han sig själv att ta mer, haha! Nu ligger han och klagar på att han är så mätt. En riktig sötnos är vad han är! Jag har faktiskt lagat så mycket mat idag att jag har en matlåda tills imorgon, jag tänker inte äta mer hamburgare, fy tusan alltså.

Imorgon går jag sista utbildningspasset och sedan börjar jag jobba på riktigt på fredag, jobbar fyra dagar i veckan på max i decmber och inga helger så det är skönt. Ska ju jobba resten av mina lediga timmar på golfbanan så jag lär nog få ganska mycket jobb i december :)

Nu ska jag se på csi och sedan hoppa i säng.

PUSSS

RAINY TIME



Jag måste ju äsga att jag tycker så himla mycket bättre om snö än regn! Usch.. Jag är jätte trött och seg och vill bara sova (som jag faktiskt kunde gjort) Men nu ska jag åka och jobba. Ha en bra dag, CIAO!

HEY



Har inte haft tid att blogga ihelgen, och allvarligt talat har jag inte orkat heller. i fredags var jag hos amalia på avsekds middag, Både roligt och sorligt. Den lilla skitunge ska till australien i ett halvår, kan ju säga att vi kommer sakna sönder oss efter henne! I lördags jobbade jag och åkte till träningen direkt efter. Sedan på kvällen gick jag och anton hem till Emma & Mats och åt middag och umgicks. Det var trevligt men jag var så trött att jag var super tråkig så vi gick hem tidigt.

Idag åkte jag hem till päronen för att umgås lite extra med pappa. Köpte rosor till honom och gjorde björnbär och hallon paj och så fick han ett paket. Kärlek till min pappa! <33

Så idag går alla mina pussar till Pappa <3

SISTA AVSKEDET


Sista avskedet av Amalia. Vi älskar dig, ha det så underbart nu! <3

OJSAN



jag kan ju säga att det bara har blivit plugg idag med bortsett från lunch, frukost och en timmes promenad. Det känns som om man är tillbaka på körskolan och pluggar körkort fast i hamburge form, haha! Har bara ett avsnitt kvar och sedan ett test på det, sen så är hela grunutbildningen klar, skönt. Efter det är det dags att lära sig hur man monterar de vanligaste hamburgarna. Hoppas att allt lyckas sätta sig till imorgon bara.. Börjar klockan åtta imorgon, ska bli spännande att få testa på att jobba "på riktigt"

vi kankse ses på max imorgon mellan 8 & 14?

KISSES

PLUGGDAG



Idag är det en riktig pluggdag för jag har dragit ut på det hela veckan! Har gjort hälften av alla prov och det tog fyra timmar :o trodde faktiskt inte att det skulle vara så mycket, men så fel man kan ha ibland! Jag borde även fixa lite lunch snart och städa lägenheten som ser ut som en hel katastrof. Snart kommer anton hem också och stör mig i mitt pluggande, men det är väl sådant man får stå ut med ;) Ska hoppa in i duschen nu.

CIAO

PUSSs



Puss och godnatt på er alla! Hoppas ni haft en wunderful day :) Imorgon ska jag plugga max och sedan på julmarknad med mamma, mys.

HEJ GÖRAN



HEJ GÖRAN. HE'S OUR SNOWMAN. DO YOU HAVE A SNOWMAN?

VINTERLAND




Såhär vackert var det idag när vi åkte upp till rejmyre, helt underbart! Jag älskar faktiskt snön ibland, iallafall i början av vintern. plus att jag älskar julen och då hör snön till! Idag har jag faktiskt varit och ätit på julbord med gubbarna från Golfkrogen och johanna. Det var riktigt trevligt och jag åt all mat som julen kan erbjuda (typ).

GOD JUL på er i förskott.

DRÖM JOBBET!


Nya jackan som äntligen är min!



GAAAAH! Jag är så himla glad idag. Var på arbetsintervju idag och det var verkligen ett helt perfekt jobb för mig. Matsalsvärdinna på en kursgård med spa och andra avkopplings möjligheter. Det var så underbart härligt därute, havsutsikt och helt tyst, långt ute i skogen med ingen störande trafik. Fick reda på där att jag fick jobbet så jag är överlycklig. Börjar någon gång efter årsskiftet som extra anställd till att börja med. Idag blir det att fira med Ben and jerry's igen! Men först ska jag laga lunch och sedan åka till gymmet.

PUSSSS PÅ VERKLIGEN ALLA IDAG! <3<3<3

FILMKVÄLL



Nu ska jag och anton se på film efter en väldigt jobbig och frustreande dag! Kan dock nämna att jag tillslut fick tag på jackan i butik i city, vilket gjorde mig lite gladare. Minus att Marcus och jag missuppfatta varandra vilket ledde till att jag inte trodde det var någon träning..

ANYWA, puss

FUCK STADIUM

ÄR JAG VÄRLDENS MEST OTURSAMMA MÄNNISKA ELLER? Nu beställde jag en till vara över intenet, jackan som jag prata om igår och tror ni inte jag får ett mejl idag att jackan var slut på lager och därför får jag pengarna tillbaka? Seriöst blir jag galen på det här snart! Varför händer det här alltid mig?

" Den produkt du beställt EVEREST W DOWN PARKA F10 har tagit slut på vårt lager.
Jag kommer därmed att avsluta din order och återbetala dina pengar"

ÅÅÅÅÅÅH JAG BLIR GALEN!


TRÄNING



Det här är min träning de senaste veckorna, dags att ta tag i det lite bätte kanske? Snacka om att dansen saknas där i diagrammet.. Jag vill dansa! Funderar starkt på att köpagymkort på badet eller så, så att jag kan  ha vattengympa vilket är riktigt kul.

Vill du själv ha kontroll över träningen? Bli medlem på http://www.funbeat.se


Hej alla fina! Sitter nu i bilen påväg hem...

Hej alla fina! Sitter nu i bilen påväg hem till päronen och lämnade dator hemma så jag inte ska sitta där hela tiden. Efter många om och men har jag äntligen köpt min jacka även om det tog en evighet, internet dog, glömde bonuscheck, kortet spärrades och Ja inget gick som jag ville! Men tillslut fick anton betala för jackan så länge och då gick det såklart.. Haha. Idag ringde golfbanan också så jag har jobb på julborden där, skönt. Plus att personalen ska på julbord på onsdag, ska bli gott! :) nu är vi hemma, så puss på er alla.


WEDGE



Funderar på att köpa dessa godingar, de kostar bara 399:- och jag tycker de är riktigt läckra! Inte lika perfekta som de jag blev av med men de duger helt klart. De finns även i "läder" men jag tycker det är snyggare med "mocka".

Vad tycker ni?

MONDAY MORNING



Idag var jag på introduktion på jobbet, det gick bra. Nu sitter jag hemma och kollar runt på tradera och ska snart laga lite mat för att sedan åka till stan för att köpa min jacka! Det var väl ungefär hur min dag kommer att se ut idag, blir kanske någon film och mys ikväll, vi får se.

PUSSS

22.12


MERCEDES REKLAM



Antons favorit reklam, ENJOY

SÖNDAG



Myskläderna för idag. Jag och Anton har varit på stan ochh tittat lite, slutade med att jag köpte ett pannband och en concealer. Efter det åkte vi och hälsade på mormor på sjukhuset, vill besöka henne så mycket jag kan. Imorgon börjar jag utbildningen på jobbet och sedan ska jag åka och köpa en ny vinter jacka. Nu ska jag umgås med min älsking,

PUSSS!

WINTER HAVETOHAVES



Detta vill jag ha nu, men det blir nog bara jackan.
Dags för nyårs klänningar snart kankse?

MIDDAGSHELG

Denna helg har varit riktigt mycsig. Middag med vänner både fredag och lördag. Idag var vi hemma hos jimmy med sofie och jacke och åt middag och såg på film. Jag och sofir gjorde fläskfile och potatisgratäng, mumsis. Imorgon ska jag köpa en everest jacka, det börjar bli riktigt kallt ute nu faktiskt, men nu ska jag sova.

PUSSIS



MIDDAG



Tjoho! Igår var vi ju på avskeds middag för amalia och jacke. This was my outfit. Middagen var riktigt trevligt även om vi aldrig kom ut. Imorse började jag och anton med att se på film, paranormal activity, och ja.. Det är sådana filmer jag tycker är läskiga. Vi tänkte se den igår natt men ångrade oss i sista sekund och tur var väl det för tydligen vaknade vi av att något ramla ner i köket inatt och jag vakna och hyperventilerade och var livrädd. Själv har jag dock inget minne av det men anton berätta. Omvi hade sett filmen innan kan jag lova att jag hade dött och börjat stor tjuta! haha. Nu ska jag iallafall på träningen och trimma kroppen lite.

Ciao!

BARTENDER BOK








Jag fick hem en drink bok idag, är riktigt nöjd faktiskt! Nu ska jag testa massa drinkar jag aldrig har hört talas om förut, tur att det är fredag!

CHOKLAD PROVNING



Vill ni få hem choklad från Lindt? Klicka på http://provsmakalindtchoklad.se/ och du får göra ett test, När du gjort detta kan du få hem fyra stycken chokladkakor med olika smaker från lindt, Bra va?

HEY Y'ALL


jag och anton ute på promenad med hans hund josefin.



Idag hade jag faktiskt tänkt att gå ut och gå men vädret lockar mig inte kan jag lova! Önskar bara att solen ville titta fram lite så att man blir sugen på att gå ut i det vackra vädret. Senare idag ska jag iallafall med mamma och rensa ut mormors lägenhet och sedan blir det middag med mina vänner. Skönt med fredag, även om jag är ledig all the tme anyway. På måndag börjar jag min utbildning på jobbet och det ska bli riktigt kul faktiskt!

Nu ska jag forsätta läsa min bok, Ciao!

DRINK TIPS; P2


Tänkte ge er receptet på en enkel men riktigt god drink, nämligen p2! Det du behöver är vanilj vokda, apple sourz, limecordial (eller vanlig lime) och 7up.

Börja med att fylla glaset med is.
Fyll sedan på med vaniljvodkan och apple sourz,
Sedan 1 cl limesaft
Tillsist fyller du upp glaset med 7up.

tips; för en extra fin känlsa och god smak, lägg i en limeklyfta!

SOLSIDAN

Nu är jag hemma på solsidan igen, (mina pärons hus). Ska återigen bara ta det lugnt, läsa en bok och sedan avsluta kvällen men lite tv. Imorgon ska jag äntligen få pussa på min älskling igen, så jag har saknat det! Har inte sovit med honom sedan i måndags och det är riktigt ovanligt för oss kan jag säga, haha.


SYSTERS CRIB

nu sitter jag hemma hos min syster, hon kom hem med Internet nyss, så wei nu kan jag blogga! Idag har jag läst lite, varit på vattengympa och lagat mat. Nu ska jag läsa lite till och sedan dra mig ner mot stan och titta på lite grejer. Får se om jag hinner träffa lelle också innan jag ska hem. Ikväll blir det nog hemma kväll med mamma och pappa för att träffa min älskling imorgon, börjar sakna honom lite nu faktiskt!
Bjuder på en pic från förra julen, jag lyckas alltid fjanta mig och göra mig till på alla bilder, menmen..

VATTENGYMPA

jag glömde nämna att jag ska på vattengympa imorgon kl 7.00! GÄSP. Men det ska bli kul, första gången faktiskt. Har laddat upp med baddräkt och nalle puh handduk, i'm ready.
Wish me good luck!

LINKÖPING

Nu sitter jag i linkan hemma hos min syster. Vi har nyss ätit fisk och skagenröra och ska snart sätta mig framför greys anatmoy, om en timme typ. Imorgon ska jag ta det lugnt och utforska linköping lite. Fick min lön igår så jag ska nog till myrorna och kika. Sen på kvällen ska vi ut på en spelning om jag stannar här. Får se om jag hinner och träffa lelle också en snabbis, hon är ju på max utbildning här i linköping!
Nu ska jag diska lite, ha det bäst!
PUSSS

JULETID



Nu känner jag att julen kan komma, jag är så sugen på allt vad julen innebär! Pepparkakor, glögg, gröt, julmusik, tända ljus, paket och pyssel! Ge mig julen nu typ. själv sitter jag faktiskt ensam hemma hos päronen och lyssnar på julmusik, tihi.

PUSS OCH GOD JUL ALLA <3

GODNATT VÄRLDEN



Idag har jag varit så duktig att jag nästan blir förvånad själv! Vi hade stor städning i lägenheten idag vilket resulterade i ren ugn, micro, skåp och skinande rent badrum, duktiga oss! Vid sex snåret åkte jag hem med mamma och myste, skönt att vara hemma hos päronen ibland. Imorgon ska jag pyssla lite och sedan åka till min syster i linköping för ännu mer mys. Torsdagen spenderas väl i Linkan, kanske blir en tur till ikano huset? Vem vet,

PUSS OCH GODNATT

saknar L8's dansare så att det gör ont i hjärtat

LEDIG

När min älskling kom hem igår efter gymmet hade jag lagat middag och tänt ljus i hela lägenheten och hade kvalititetstid med honom hela kvällen därför blev det inget blogginlägg på kvällen. Men nu är vi vakna, anton är ledig idag så vi ska bara vara hemma och städa hela dagen. Men innan det lite egen tid med dator och han med sitt tv spel.

Jag har redan börjat titta på julklappar och faktiskt köpt några, bra va? Någon annan som har börjat med det än?

PUSSS


TACK NELLY?!



dessa godingar beställde jag i fredags, blev sjukt glad. MEN, tror ni inte jag får ett mejl från nelly idag om att de var slut i lagret så tyvärr, de hoppas jag hittar något annat jag vill ha. FUCK YOU.

"Tyvärr har nedanstående produkter i din beställning utgått pga lagersaldofel som upptäckts först vid plockning av dina produkter. Aktuella artiklar är slut i lager hos våra leverantörer och vi tvingas därför slutnotera dessa varor."

Varför händer det här mig? Jag har ju tillochmed betalat för skorna. TUSAN

BAKISDAG



Gårdagen var förskräcklig, vilken bakis dag! Därför blev det inget bloggskrivande igår. Vi såg på film, åkte hem till mina päron och åt och så avlsutade vi med en filmkväll hos denna och nettan. Anton hann även åka och köpa en ny dusch. Det var min dag,

CIAO

RSS 2.0