INSPO





Lite inspiration till min kommande "sy&fixa" dag. CAN'T WAIT!


FREDAG IGEN?

jaha, nu  är fredagen här igen då. Så underbrt att alltid jobba helg, NOT! Men idag ska jag faktiskt hinna med att mysa med min älskade pojkvän innan jobbet. Kissarna ligger och sover nu, efter allt ståhej inatt förstår jag att dom är trötta, det är jag med eftersom de väsnades så mycket att inte jag heller kunde sova, haha! :) Snart ska jag ta itu med disken och bege mig ner mot mammas jobb för att hämta ännu ett paket (har hämtat paket hos henne varje dag den här veckan) men har man inte adressändrat så har man inte! ;) igår hade jag en bakis dag med kissarna. låg och myste i soffan framför tvn men sedan blev det jobb några timmar på kvällen.

Tänkte visa er all shopping som jag beställt på internet de senaste veckorna men har inga batterier i kameran och ingen laddare men snart, någon gång i framtiden kanske! haha.

KOH LANTA



imorn bokar vi! Jag, Anton , Denna, Nettan, Victor och John. It's going to be great! :D

NELLY GOES PINK



känner ni vårkänslorna?

SPRING 2012





liten sneak peak på vårkollektionen från New Yorker. Baddräkten längst ner ska jag nog införskaffa mig inför thailand resan! USA byxorna var sjukt granna enligt mig, vad tycker ni?

BILD BOMB

















a la cyprus

FREDAG MORGON

hejhej! äntligen fredag (?) idag ska jag köpa lite saker på tradera och sen har jag nog sopping förbud den här månaden då jag har spenderat de sensaste dagarna med att shoppa på internet, tihi. men idag är SISTA dagen. Ikväll ska jag träffa nettan och planera vår (förhoppningsvis) kommande resa till thailand. Sen är det nattjobb 01- 04.

BLIR MED KATT



nästa vecka blir jag med katt(er). ska nämligen ta hand om mickis underbaringar i tre veckor. myspys!

MEDLEY RELAX



i lördag var ju jag och syster på medley här i norrköping. Eftersom det var
så mycket små barn valde vi att spendera all vår tid i relaxen. Och hur
skönt var inte det? underbart! vi bubblade, badade i kallvatten poolen, satt
i ångbastun och höll på att halvsomna i avslappningsrummet. Vi avslutade
dock det hela med att åka vattenrutschkana, wiuhhhhhhu.


LÄPPSTIFT



mitt nyinköpta läppstift. netutralt nog att man inte riktigt ser det men ändå pricken över i lixom.

SYSTER



dagen ska spenderas med syster min. Vi skulle ha åkt till tranås för att lira lite softboll, men tyvärr blev vi bara tre stycken och då kändes det lite onödigt! Så istället ska vi åka till medley och bada, simma och relaxa. Ska bli skönt faktiskt! Ikväll blir det mys hos victor, sedan bio och avsluta med en öl någonstans. Låter som en riktigt bra dag eller hur?!

Synd bara att man inte är lika burn som man var i somres, eller hur?

NEEDS


this is what i need right now, och eftersom jag fick lön idag ska det införskaffas omgående.

JOBBA PÅ GRECIAN HOTELS CYPERN

Hej Allihopa!

Tänkte tipsa om Grecian hotels som nu söker säsongspersonal till sommarsäsongen 2012 på cypern. Är du intresserad av att åka utomlands för att jobba? this is your chance! Börjar det hela med att säga att det är inget jobb för veklingar, alltså ingen dans på rosor. Du kommer jobba arslet av dig, 9h om dagen, 6 dagar i veckan. Men gud vilken upplevelse det var. Du får under sex månader uppleva underbart vackra cypern och träffa många nya människor.



Hotellet står för din bostad. Vi bodde i helt nya lägenheter med eget badrum och balkong och de som fick anställning på andra hotell fick en villa med pool. Boendet är alltså inget att klaga på. Du får även 3 måltider om dagen så det enda din lön går till är alltså nöjen! 


toaletten i vår lägenhet

Arbetspassen är varierande. Vi jobbade till 90% shift hela sommaren, alltså 4 timmar på morgonen och fyra timmar på kvällen. Då fick vi alltså hela dagen ledig att sola eller sova på. Det var både positivt och negativt, det är skönt att sola under dagarna men dock inte lika kul att jobba varje kväll. Man var ledig en dag i veckan, ibland kunde man få ledigt mer om man ansökte om det. men det är inget man ska förvänta sig då det varierar från hotell till hotell. Man är heller inte alltid ledig med någon annan, men det är ju skönt att ha en dag för sig själv ibland kan jag tänka mig! :) Jag och min pojkvän fick alltid ledigt tillsammans, så jag hade aldrig det problemet. men jag vet att mina kompisar tyckte det var jobbigt att vara ledig ensam.

Det hela började med en serveringskurs där vi lärde oss alla grunder inom servering och fine dining. Ni kommer att jobba på fem stjärniga hotell där servisen ska hålla riktigt hög nivå. I år kommer denna utbildning kosta pengar för att göra hotellcheferna säkra på att folk verkligen kommer stanna då det endast stannade ca 10 personer utav 50 i somras. Däremot kommer man få tillbaka alla pengar i slutet av sin anställning!


serveringskursen

Efter kursen blev vi utdelade till fyra olika hotell. Två stycken ligger i centrala ayia napa, ett i nationalområdet cape greko och det fjärde i protaras. Jag och anton fick jobb på Grecian Park, i cape greko. Enligt mig det finaste hotellet av de alla. ni ser ju utsikten på den första bilden. Hotellet ligger ett stenkast från den populära stranden Konnos beach som vi låg och solade på så ofta vi kunde.

Lönen är väldigt låg, kanske inte värd att nämna då de förhoppningsvis har högt till denna sommar men förväntar er inte att kunna tjäna något på den här resan coh att spara pengar är väldigt svårt. mina vänner lyckades dock spara för att de valde att jobba på nattklubben plin-2 varje lördag. En nattklubb på hotellet som var populär bland rika greker. man får inget betalt för att jobba där men däremot får man dricks som varierade från 20 - 100 euro per kväll har jag för mig. (tydligen fick man 20-40 euro ungefär för en arbetskväll, plus dricksen dådå! :)


arbetsoutfiten på nattklubben plin-2

Nu har ni fått lite information om det här jobbet iallafall och jag hoppas jag gett några en lite önskan om att våga ta steget att åka utomlands och jobba. Men tänk igenom allt först, det är jobbet som ska vara anledningen till att ni åker dit inte för att bara sola och festa! det var det största misstaget som folk gjorde förra sommaren, de förväntades en dans på rosor men så är det inte. Ni blir inkastade i en främmande miljö med en helt ny kultur där man inte får massa positiva kommentarer och du är längst ner i näringskedjan. Men det är något man måste få uppleva i sitt liv enligt mig!

Är du sugen så kika in på den här länken till arbetsförmedlingen - http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-lediga-jobb/Sok-jobb-i-Platsbanken.html?url=-123388378%2FStandard%2FPlatsannonser%2FVisaPlatsannonsUtomlands.aspx%3Fq%3Ds%2528ld%252843%2529yo%25287%2529v%25282%2529%2529a%252820%2529sp%252865%2529sr%25281%2529%26ids%3D10195059%26o%3D2%26k%3D43%26ps%3D&sv.url=12.237ec53d11d47b612d78000171

(tjena vad lång adress, haha!) funkar den inte kan ni gå in på arbetsförmedlingen och titta på alla jobb som erbjuds på cypern. Där lär ni hitta Grecian hotels.

Här ni några frågor är det bara att hojta!

PUSS

SLEEPY



God morgon typ! har jobbat natt så idag är jag så seg. Kom i säng vid halv fyra och maken gick upp till jobbet vid sex. jag var helt död. klockan ringde klockan 12, för lets face it man kan inte sova bort hela dagen! Börjar jobba om några timmar igen för ännu ett nattpass. Men nu sitter jag hemma i lägenheten med nerdragna gardiner, under massa täcken och tjuter till biggest loser. Man blir ju inte direkt sugen på att gå en promenad i det här vädret!


SUNSHINE

Hej allihopa! ska precis bege mig ut i solskenet för en vinter(?) promenad. Gick upp klockan sju imorse och har varit igång sedan dess med flera vändor ner till tvättstugan och städat och vikt tvätt här uppe. När jag kommer tillbaka från promenaden tänkte jag ta mig lit mat och fixa den sista disken och sedan blir det en tupplur inför nattjobbet ikväll. Blir nattjobb imorn och på fredag med så lär nog vara rätt så trött på lördag. men hoppas på att orka åka och träna softboll i tranås då och utgång på kvällen, vi får hålla tummarna för att jag håller mitt humör uppe!


soluppgång på cypern.


SOL



Sandra, jag och julia, vår sista dag på cypern, i solen för att få ut varenda minut av solsken. Saknar solen så grymt mycket! det är så kallt och tråkigt här hemma i sverige.

LÖRDAG KVÄLL



igår kväll var jag här hemma med nettan och myste med god mat och vin. hur trevligt är inte det? :)

låter bilden tala för sig själv.


FÖRVANDLINGEN

FÖRE:



EFTER:


...

Nu säger jag god natt. Har ägnat de senaste fem mnuterna med att leta efter en bild att publicera, but no luck. Så jag gav helt enkelt upp, ni får klara er utan bild helt enkelt! Dagen har spenderats med mina päron och massor har gjorts, riktigt nöjd med dagen. en stor puss på mamma och pappa också :) Allt avslutades med en myskväll här hemma med Nettan. God mat, dricka och skit snack. Like it should be!

SUMMERING: En riktigt bra dag!

FRIDAY NIGHT

hej hallå!

sitter hemma i soffan och har ont i magen. Är sjukt stressad för jag börjar jobba snart men orkar inte göra mig iordning, någon som känner igen sig? Jobbade imorse på max 9-13 och sen åkte jag hem och sov. haha. Nyss unnade jag mig fläskkotlett med klyftpotatis och bearnaise sås. mums filibabba! men nu måste jag röra på mig.

PUSS

GOING OUT



kvällens outfit


HOPP OCH STUDS



vin med tjejerna ikväll. Dags att dra på sig strumporna! CIAO

MASK



God natt allihopa nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och jobba :) har varit och firat antons syster hos deras pappa ikväll och innan dess var jag duktig och fixade massa saker. Fått ut mycket utav dagen alltså! hoppas på en lika bra dag imorn.

PUSS på er!

NYÅRS NAGLAR



Såhär blev då mina nyårsnaglar. Använde mig av en speciell folie som är så tunn att den går sönder om man hanterar den med händerna. Så den har jag lagt på naglarna med hjälp av en manikyr pinne och sedan lackat över med överlack. Tyvärr var den så skör så att den lossnade och det blev mycket "hål" i folien. Det fixade jag (lite som sista utväg) med silvrigt glitter lack. kul att testa på något nytt! :)

Nu ska det bort för jag får ju inte ha nagellack på jobbet (fick dispans idag, haha!)

KOMPIS DET GÅR BRA NU



Idag blev jag befodrad till 100h/månad på max, UHUHUHU! nu är jag lycklig. Behöver i fortsättningen inte oroa mig för att pengarna ska räcka till hyra och mat och det är ju super lixom. HAPPY FACE

På tal om bilden kommer också bilderna från nyår snart upp, stay tuned!

RSS 2.0