SNOWY SUN



kom precis hem från stan med netsy och mära. Har handlat två serveringskjolar, ett par serverings byxor, ett linne och ett par shorts. Hann med en sväng in på systemet också ;) Ska nog försöka hinna med att gå på stan på lördag också och titta på skor och skjortor.

Nu ska ja käka lite glass med maränger och choklad sås, mums! <3

STICKAT



JOBB

Hejsan svejsan. Nu ska jag kila iväg och jobba lite! Jobbar 11-14 på max, jippie. Sedan blir det stan som gller för jag och mami hann inte igår. NU är jag STRESSAD. usch. Men iallafall, dags att göra sig iordning!

PUSSS

Louis Princess Beach hotel



Här har jag och Anton bokat två nätter för att fira vår ett årsdag nere på cypern, ska bli dunder mys <3 Älskar min pojk.

TVÄTTDAG



Idag har jag tvättat heeeeela dagen. Men tror inte jag behöver tvätta någon mer gång innan vi flyttar hem till mami och papi nästa vecka. Det är en vecka kvar tills vi ska flytta ut, lääääääskigt. Idag ska jag hem till mormor och se om jag vill "ärva" några saker och sedan ska jag försöka tvinga med mami till Hageby för att titta på arbetskläder.

ARBETSKLÄDER



Det här måste jag köpa nu i veckan och det kommer kosta kosing kan jag lova! Plus att jag behöver två av varje klädesplagg, minst! Det blir heller inte lättare av att det faktiskt är relativt svårt att hitta serveringskläder i vanliga klädbutiker. Men dessa hittade jag på HM iallafall och skorna är från Stadium och Ecco.

KISSEKISS



Så himla god. me love so much!

SYSTEMET



Presentkort på systemet är ju aldrig fel! :) tihi.

FLYTT



Såhär ser det ut i vår lägenhet nu, ska precis börja fylla alla kartonger. Någon som vill hjälpa till? :)

HEINEKEN REKLAM



Jag älskar sången! Blir man inte lycklig?

TWEENTY YEARS



Nu är jag vuxen säger min mamma! Jag är äntligen 20år, men känner mig inte så annorlunda. Vaknade imorse av att mamma och pappa ringde och sjöng för mig, sedan fick jag frukost av min älskling och massa paket. Tihi. Har varit hos frissan också och snackat av mig, har äntligen hittat min frisör, hon ska jag nog alltid gå till, hihi. resultatet ser ni här förresten! Vad tycker ni? :)

LOOKBOOK



Style of today.

party

är så himla seg, sitter hos nettan och denna, fest eller nått? höhö 

MEAOW

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i husby och slappar. Har varit och hämtat tårtan och snart ska vi  åka och hämta smörgåstårtan också, mums. Man fyller bara tjugo år en gång ;) haha. Idag ska ju som sagt släkten hit och fira mig och sedan ska jag nog ut med victor och nettsy, har längtat som tusan! Har tillochmed laddat upp med både cider och vin, oj Louise ;)




Nu är tradera auktionerna avklarade och det känns skönt att få lite kläder sålda. Adjö till denna klänning som såg helt förskräcklig ut på mig, haha!

CYPERN









cypern i mitt hjärta

TRADERA



passa på, http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2115785

Sitter på jobbet och är allmänt jäkla as s...

Sitter på jobbet och är allmänt jäkla as seg. Och jag har 7,5 timmar kvar, minst! Usch. Trött, blä. Sitter och äter torr mat och drömmer om en flottig hamburgare, tänk vad Gott det hade varit men Nej så onyttig ska vi inte vara! :) sov gott på er alla sedan.


ONE YEAR



Mitt fina hår för exakt ett år sedan imorgon. Idag är klipptiden bokad och klar. Nu ska vi mot ljusare tider!

Har precis varit och hämtat mitt pass och ...

Har precis varit och hämtat mitt pass och herrejösses så jag ser ut, Haha! Tur att man inte använder sitt pass så ofta ;) idag har jag hunnit med en sväng på stan med freyda, hälsat på Mickis och beställt klipptid, åh ska Klippa mig på måndag, min egna födelsedags present, och jag hoppas att det ska bli bra! Det måste bli bra rent ut sagt. Haha. Är så himla less på att vara brunett och jag vill bli somrig och fin :) nu väntar jag på mamma så ska vi gå en promenad i det kalla vädret, burr!


BLOND



ÅHHHHH Jag är så less på att vara brunett, jag vill bli blond igen och det fort! åh hjälp. HÅRKRIS på HÖG nivå ;)

BUBBLEBATH



lördagens outfit!



Nu ska jag ta mig en frukt och lägga mig i jaccuzin. Dö skööönt. Borde ta mig en promenad innan badet kanske? Smart Louise. haha. Imorgon blir det att träffa freyda, måste även hitta en frisör som kan göra något åt mitt hår och så ska jag hinna med en sväng till mickis. Borde väl kanske försöka hinna med att svänga förbi polisen och hämta mitt pass, får se om jag orkar och hinner.

Ha en trevlig kväll allihopa!

PUSSS

DRESS



Min 20års klänning kom hem idag och den är gorgeuos! Skulle lägga upp en bild på den men nettan avrådde mig och sa att det blir mer spännande om ingen vet vad jag ska ha på mig, sant så sant! Så nej det blir ingen bild på klänningen men kankse en smygtitt lite längre fram ;)


DREAM ON


NEWIS



Mina nya älsklingar, kärlek vid första ögonkastet! Endast 199:- på Cubus.

SHOES OF TODAY


Från scorett

SUMMERTIME



Snart är det ju faktiskt sommar för mig och det är dags att planera sommarkläder! Mindre än en månad kvar nu tills vi åker. Frågan är ju bara vad som ska få följa med ner och vad som bör lämnas kvar hemma. Så denna klänning, hot or not?

SKINNVÄSKA



fick inspiration av lellis och tänkte sälja lite saker på tradera!

NY DESIGN

Vad tycker ni om den nya desingen? Tack lellis för den!

JEANSVÄST



This is what i want right now!

SHOES OF TODAY



från scorett

SUNDAY NIGHT



Bloggen är fortfarande under konstruktion, den ser inte ut som den ska i vissa webbläsare. Lellis kommer hit imorgon så ska vi fixa lite och diskutera allt angående lägenheten. Idag sov jag till halv tre, shhhheeezz.

Tänkte visa er bilder på kläderna jag köpte igår, men det får bli imorn!

PUUUWSS 

Sitter på jobbet, börjar om en timme så to...

dsc00949 (MMS)

Sitter på jobbet, börjar om en timme så tog mig lite att äta. Är sjukt trött men det ska nog gå bra! :) är avundsjuk på alla som är ute och festar, jag vill också!


Re-building

Under ombyggnad.


SHOPPING

Nu ska jag städa lite i lägenheten och diska, sen byta om och ner på stan för att shoppa lite med nettan :D Igår jobbade jag hela dagen och fixade pass. Sedan blev det filmkväll hos nettan och denna. Idag är det fest för mikaela som fyller 20år och jag måste ha något att ha på mig!

ihelgen kommer min blogg att ändra lite också av lellis, spännande!

STORSTÄDNING



idag har jag rensat ut tre kassar med kläder, herregud vad grejer man har alltså! Garderoben är fortfarande full, och mer kommer det att komma när allt från lägenheten ska hem..

JESUSCHRIST

Nu ringde nyss ett jobb från cypern som jag sökt. Hon hade tydligen redan bestämt sig för att anställa mig och ville veta när jag kunde åka ner för hon skulle boka min flygbiljett och massa annat. blev lite överväldigad eller hur man säger. Efter 5min samtal var jag tvungen att avbryta henne för att säga att jag redan fått ett annat jobb, då blev hon tyst och väldigt förolämpad verkade det som.. Ooops. Men hade jag väntat någon minut längre hade hon redan hunnit bokat mitt flyg, haha. Ibland är ändå turen på ens sida :)

SHOES OF TODAY


snuskigt snygga skor!


God morgon på er allihopa! Nu har jag ätit frukost med mamma och läst lite veckorevyn. Skönt att gå upp lite tidigare. Idag ska jag fortsätta pyssla och sen ska jag ta ner resväskan från vinden och börja små packa tänkte jag! :) Testa alla sommarkläder och ska se om jag ens kommer i dom, haha. Sen ska jag kolla upp lite med försäkringskassan och så. Imorgon blir det polisen och nytt pass, kanske en sväng på stan också, vem vet? ;)

Så ser min dag ut, vi hörs lite senare!

PUUUWSS

SPRING



nu vill vi ha vår och jeansjacka!

CAPO BAY





Om en månad.. WIIIIE AWSSSOME!

SHOES OF TODAY











i want, i want..


LOVE



because you are my love <3

SHOES OF TODAY



från scorett, 999:-


CYPRUS



Vi har ju börjat räkna ner nu så att säga. Dock fick jag reda på igår att jag inte fick jobbet på grecian hotels som jag verkligen hade hoppats på. Blev dock erbjuden en anställning på ett hotell i närheten men jag behövde vara där den 1 april vilket jag inte kan, det är jätte trist :( Så det känns som om allt är emot mig just nu. Hoppas på att någon tackar nej till jobbet på grecian eller att jag kan komma ner senare till det andra hotellet för jag vill verkligen ner dit och jobba. Nu får vi hoppas, hoppas!

FY

livet sviker mig just nu..

SHOES OF TODAY


från nelly.com för bara 399:-


LOPPISEN




fick ihop 140 kr var ungefär, haha!

ÖNSKELISTAN


LOPPIS



Nu ska jag stå på loppis med mamma och syster, vi hörs i eftermiddag! PUUUUSSS

Jag hatar mardrömmar!

Jag hatar mardrömmar!


KVÄLLSPROMENAD



Jag och syster innan vår raska kvällspromenad. 6km blev det väl och runt 8000 steg, bra jobbat lixom. När vi kom hem så röjde vi lite på vinden och platsade oss framför melodifestivalen. Nu ska jag sussa för jag ska upp tidigt imorgon och stå på loppis, mys!

PUUUUWS

BUSFRÖ



Har såklart busat med mitt busfrö idag, massa kärlek till honom.

DRESS


Hej hopp! Jag sitter just nu i bilen påväg...

dsc00096 (MMS)

Hej hopp! Jag sitter just nu i bilen påväg mot östra ryd för att hälsa på kusinen och mina älskade ungar. Idag har vi haft våffelfika hemma hos päronen med mormor, så det har varit en riktig familjedag! :)


CYPRUS



Jag och Anton drar till Cypern om en månad då! Dags att hyra ut lägenheten, fixa pass, vaccinera sig, skrota bilen, sälja motorcykeln och massa annat. Fick nyss ett jobberbjudande på en restaurang i cyperns huvudstad, så är riktigt glad nu. Ni lär väl få höra mycket om det här i bloggen framöver, haha! ;)

PUWWSS

SHOES OF TODAY




Skorna är från nelly.com, passa på och köp nu när det är fri frakt! 399kr kostar dom, vilket klipp :)

NELLY



Ni har väl inte missat att det är fri frakt på Nelly.com just nu?

CRIMINAL



vem är sugen på att hyra en lägenhet från april - november för typ 2000:- i månaden? :)

BEPPO



OUTFITEN igår kväll. Riktigt trevlig kväll hemma hos mikaela med vin, tjejer och skit snack. Skönt att få träffa folk och bara skvallra lixom. Idag har jag jobbat hela dagen och nu ska jag väl ta mig något att äta. Hoppas alla haft en bra regnig dag! ;)

PUUUUSSSS

MAXIMAX



Hey'all, nu ska jag iväg och jobba 11-20 så vi ses ikväll! Ha en underbar dag, ser ut och bli en solig dag, har vi sådan tur?

PUSSS

GRATTIS ÄLSKLING



Min älskling har fått jobbet som vi sökte på cypern, är så glad för hans skull! :) Nu är det min tur att försöka hitta något annat jobb där nere så att vi kan flytta dit tillsammans. Ni ser ju vilket fint hotell han fick jobb på!


SHOES OF TODAY


från nelly.com


LA GARANTIA



Hey people. Nu har jag äntligen kommit igång. Gick upp vid tiosnåret och åt frukost och sedan dess har jag fixat jobbgarantin, lägenhetsnummer, rensat papper, plockat ihop diskmaskinen och massa annat! Nu ska jag rensa lite i garderoben tänkte jag. Behöver verkligen inte ha allting här hemma, har ju lixom inte riktigt plats till det ;) Så ska ta hem några kassar med kläder till mor och far tänkte jag. Där har jag ju faktiskt min älskade walk-in closet.

juste, har ju färgat håret brunt också, syns det? Nej. hahaha, det ser fortfarande rött ut, men men!

SHOES OF TODAY


från nelly.com


SCRAPBOOKING

this is want i'm doing right now, have a great day!

ALLAROUND

studenten 2010

BALKLÄNNING


ÅH jag är så avis på alla som snart har sin bal och är inne i balklännings vevorna! Älskade min balklänning, prickig och annorlunda och ångrar inte en sekund mitt köp! Tänker efter noga innan ni köper er klänning tjejer, det är mitt tips.

LINKÖPING

Sitter hemma hos min syster i linköping och småmyser. Har ätit tortillas med räkröra, mycket spännande! Snart blir det semlor till biggest loser, vilken kombo ;) Imorgon blir det att vara ensam hemma hos syter med hennes råttor och pyssla hela dagen. Om ni tar en sväng förbi linkan kan ni ju höra av er så ses vi! Haha
PUWSS

CHOCK P!NK



Min nya läckra chockrosa bikini, läcker färg eller hur? Kostar bara 79:-/del på Cubus, NICEPRICE!

KUNGKENO



En små pigg Louise efter 5 timmars sömn! Har haft en underbar dag med familjen och även hunnit med att införskaffa mig lite pyssel. Imorgon ska jag nog till syster i linköping för stormys, det tycker vi om!

BLOMMIGT



HOE GORGEOUS IS'NT THEM? Jag totally älskar dessa! De första är från H&M och skulle vara sååå snygga på mina fötter i sommar. De andra är från Nelly och klacken på dem är så läcker, eller hur?


GO MORRN



HEJ HOPP! Nu har jag vaktnat och ätit frukost. OCH VET NI VAD? Jag försov mig till jobbet inatt! :o fy fan alltså, har aldrig varit med om det förut! Anton som var och festa ringde mig klockan ett och undrade varför jag inte svarade på sms. När jag tillslut inser att klockan är ett och jag redan har börjat fick jag lite panik så att säga! Från att anton ringde och jag gjorde mig iordning hoppa in i bilen och kom till jobbet tog det 12 mminuter, lite snabb jag var då ;)

SNABBISPUSS

Sitter påväg hem från rejmyre.. Glömde min...

Sitter påväg hem från rejmyre.. Glömde min mobil på jobbet så det var bara att åka tillbaka och hämta den, mindre kul när det är 6 mil fram och tillbaka från jobbet. Gäsp! Men min älskling kör och vi stannade på max för att ha lite färdkost med oss :) har iallafall jobbat 6.30 till 15 idag på sandvik och snart väntar nattpass på max 01 till typ 6.30, Jippie ;) vi ses där alla fyllekajor. Puss


YOURSSHOE



                           599:-                                                                                          449:-


Till sommaren vill jag ha kilklackar i färgen nude/beige. De första är sjukt snygga i verkligeheten, mums!

HASSELBACKS POTATIS

Idag ska jag och anton slå till på fin middag! Hasselbackspotatis, fläskfile och bearnaisesås och till efterrätt panacotta, MUMS. Ikväll har vi inget planerat så det blir väl bara att sitta och se på film. Imorgon börjar jag jobba 6.30 på sandvik så det blir att åka hemifrån 5.30, gäsp! Jobbar även natt 01 - 6.00 imorn, jippie.





Ingredienser:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Skala potatisen.

Skär i tunna skivor men inte helt igenom. Om man lägger potatisen tex i en träsked så kan man skära utan att riskera skära igenom helt.

Lägg potatisarna med den skårade sidan uppåt i en ugnssäker form. Pensla eller klicka ut smör på varje potatis.

Ställ in mitt i ugnen, 225 grader i 25 minuter.

Ta ut formen och pensla eller klicka på ytterligare smör. Strö på salt och ströbröd.

Ställ in formen i ugnen igen och baka ytterligare 20 minuter eller tills den är mjuk.



MAX GRAND DELUXE



Idag ska jag jobba på nya MAX vid ingelsta, wish med goodluck! De ska ha personalmöte så det är bara personal från mitt jobb som ska jobba där, spännande haha! Måste lära mig alla hamburgare snart känner jag ;)

Idag har jag bara slöat, vill verkligen försöka börja gymma eller träna men jag har varken lust eller ork!

And by the way, ska försöka börja blogga igen, får se hur det går ;)

PUSS PÅ ER

RSS 2.0