PARTY HELG?

Det blev ju lite fest förra veckan iallafall och det är väl skönt det lixom. Avlsutade med en bild på lucas och chrille bara för att chrille ser ut som en gris, moaha.nu är man dock pank, vilket men ioförsig även var innan (lånade pengar av min pojk).


Nu sitter jag hemma i skarphagen och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Lägenheten ser ut som ett totalt bomb nedslag och jag har lovat att städa den men orkar inte just nu. Funderar på om jag ska ut och gå men då borde jag äta något först, och det orkar jag inte heller! Plus att jag borde dra mig ner mot stan för att titta på lite grejer. Hmm, det är mycket man borde göra, dock är väl det viktigaste att söka jobb för om tre veckor är jag helt arbetslös, sucK! vad ska man ta sig till lixom? jag börjar få panik.


PANIKKKKKKK

AUGUSTIFEST



VILKA SKA UT IKVÄLL DÅ? KOM IGEN TRÅKMÅNSAR, DET ÄR FAKTISKT LILL-LÖRDAG


VIMMEL


vimmelbild från min utgång med victor och rolkis :)


Ja kallar på daj



Hello! Idag är jag ledig vilket är sjukt skönt efter att ha jobbat fre - sön, men imorn blir det påt igen. Idag ska jag försöka vara lite duktig och städa och så för hittills har jag bara slöat framför datorn. Plus att jag vill lägga mig tidigt ikväll och det borde gå eftersom min älskling är i göteborg och ränner. I veckan är det ju också augustifesten, och jag är faktiskt ledig då, wihuuuu! så det blir förhoppningsvis massa fest.

Ps. nuhar jag börjat med mitt nyttiga liv, och det går faktiskt ganska bra hittills! Har cyklat till jobbat hela helgen och jag ska försöka fortsätta nu i veckan, bara det inte regnar! :)

PUSS!

PUSSIS



PUSS


KNYTKALAS



nu ska jag och min älskling åka på knytkalas hos mikaela och fredrik.

PUSS!


GRILLIN'



Onsdagens outfit! hoppas på att få tid för att lägga upp lite bilder därifrån, men jobbar hela helgen och är upptagen på kvällarna så vi får se om det hinns med. Nu ska jag iaf på grillkväll hos nettan och denna. ska bli riktigt mys, men en tidig kväll eftersom jag börjar åtta imorn :)

PUSS HEJ

UTGÅNG ÄR FRAMGÅNG

Det verkar som om vi ska gå ut ikväll. ska bli mys att träffa gamla godingar igen, har inte sett dem sedan studentveckan! nu fixar jag iordning mig medans anton nopprar bort hår från hans ansikte ;) haha. Imorgon ska jag lära ut softboll till småungar. men innan dess blir det skitsnack med sis, sjukt länge sedan. Helgen är fullbokad med mys på fredag med nettan innan hon åker till spanien och på lördag är det spelkväll hemma hos mickis och fredda.
ska faktiskt försöka ta bilder ikväll med min systemkamera, måste bara köpa batteri!
PUSS

TRADERA



mina senaste köp på tradera! :)


HOSTA?



TJOLLAHOPPSAN! imorse var jag ju hos vårdcentralen på grund av min långvariga hosta och sjuksköterskan var dö mysko! Hon satt och ritade massa ringar på ett papper samtidigt som hon pratade med mig, lixom hallå, är hon utbildad överhuvudtaget? I övrigt sa hon inte mycket mer än att det var vanligt att hosta ca fyra månader efter en infektion i halsen (!?) och att jag inte hade astma. tack då vet jag lixom. Jag hade dessutom svårt att lyssna på vad hon sa för hon bara svamla och gjorde massa grimaser. Humm. Kom jag till rätt ställe? en kvart senare gick jag därifrån, med kunskapen om att jag inte hade astma och att min hosta inte smittar. På köpet fick jag ett recept på hostmedicin, men bara en LITEN flaska, för hostmedicin behövde jag ju egentligen inte.

ETT ORD; mysko.

På fredag får jag helt enkelt säga till min chef, som har klagat konstant i en månad, att min hosta är naturlig och den smittar inte, SO GET USED TO IT!

NIIIGHT



upp tidigt imorn för att åka till vårdcentraleen med min hosta.

PUSs

MUMS



De här bara måste bli mina!

Shoes



älska mina nya skor

GBG

jag och mina flickor på liseberg. Saknar er allihopa och längtar redan tills nästa gång vi ses, vilket måste bli snarast! Vi hade otroligt tur med vädret, det var jätte varmt och soligt i göteborg, men det ledde ju också till mer folk, och det betyder att vi stod i minst en timmes kö till varje attraktion. Sjukt segt. Men vi hade ju bra sällskap. Så även om det var ungefär åtta timmars bilresa (fram&tillbaka), så var det helt klart värt det för att träffa Sofie, Nina, Amme och Emma :)
Nu ska jag till jobbet, puss!

Nu är jag och min älskling påväg till göte...

dsc00830 (MMS)

Nu är jag och min älskling påväg till göteborg. Det regnar ute såklart men det gör inget, vi ska ha kul ändå! Snart ska vi stanna och köpa cigg och lite frukost. Hoppas alla får en bra dag på jobbet. Puss <3


LISEBERG

drar till liseberg imorgon med anton för att träffa folk som jag träffade på gram canaria, PUSS PÅ DET!

RSS 2.0