EARLY



god morgon gott folk! sitter på bussen mot frissan just nu. sitter någon nära som stinker något förskräckligt. spyr nästan, fy tusan! får se vad det blir för make over, utväxten ska bort iallafall! det är en sak som är säker. efter frissan ska jag hämta paket på ica, tror allt det är mina dr martens skor som kommit, jippie! sen äre jobb 11-20, puss på er gott folk!

CRUSHED



i will not fight you, if you're not willing to fight for me.

DAGENS

 
I'm ready for east fm party cruise!

MOOD MONDAY

 
Instapic; follow Louhellgren

NELLY SHOES

 
hur jäkla gorgeous är inte dessa?! om jag hade kunnat gå i pumps hade dessa varit i min ägo dirr! 479:- från nelly.com.

BORING THURSDAY



Shit vilken tråkig dag! blir lite less av att vara ledig. det ända jag gjort idag är en powerwalk runt strömmen och lagat mat. BORING! vill umgås och umgås i mängder men den jag vill umgås med har inte tid så :/ palla. vad fan ska man hitta på? vill inte ligga i soffan hela dagen samtidigt som jag inte orkar ge mig ut och göra något? trist. bokade dock tid hos frissan nyss, något som gör mig på bra humör iaf! :)

MAXSTAR

 
De här sexiga skorna är nu påväg hem till mig, bättre sent än aldrig så att säga! Har även beställt svarta Dr martens, wihu! Nu har jag höst skor såatte räcker och blir över lixom. ÄLSKART!

BENNY HILL

 
Ännu en helt vanlig kväll med mina små kycklingar. Började med vin hos Adiel och sedan donken, en sväng förbi Benny Hill och sedan hem för att slagga hos jessica. Ännu en trång natt i för liten säng, haha! stackars jessica som var tvungen att gå upp och jobba medans vi andra låg kvar och sussa. hihi. ikväll vill mickis gå ut men jag vet inte, jag känner att jag börjar bli sjuk och är fortfarande lite seg från igår. Men inget av det spelar så mycket roll nu iallafall, för nu är det dags att tagga jobb. tjaaao!

JORDEN RUNT

 
Nu är det dags att ta tag i livet. Ska börja spara pengar på riktigt nu, det är det här jag vill, Det här ska jag göra! min dröm!

YOU KNEW

 

RSS 2.0