WEJU



Nu har det kommit lite fler svenska tjejer, me like.

WEJU



Nu har det kommit lite fler svenska tjejer, me like.

NEW VIEW



Utsikten från den nya lägenheten, lite suddig bild men min kamera är inte så värst bra ;) höhö. Som ni ser är havet precis runt hörnet från oss vilket är sjukt najs. Nu börjar vi alla tröttna, ska nog gå och sova snart. Imorgon är ja ledig och jag ska soooova och sola hela dagen lång, love it! Är ju så himla blek så det nästan är pinsamt, haha ;) På fredag blir det utgång till ayia napa, börjar inte jobba förens kl 1 på lördag så då kan man slå till ;)

Kalinichta!

POOLBAR




my poolbar outfit. Mycket bekvämare än servitris kläderna, haha.

YES HELLO



jag var en väldigt trött tjej idag när jag kom hem efter jobbet, slocknade direkt när jga la mig på sängen och vaknade nyss och insåg att det var mörkt och jag var helt ensam hemma. Lite trist att vara ensam hela tiden. Men sen kom Lina, Anna och Erica hem som varit lediga idag så nu ska vi ner till restaurangen och sätta oss vid inernet. Ses snart, puss!

GC


i miss my darlings from gc, a lot of love to you guys!

JASSAS



The bitch säger god natt och sov gott, nu ska jag hem och lägga mig så att jag hinner somna innan tjejerna kommer hem från jobbet för att festa vid elva. Tror jag kommer somna som en stock så det kommer inte vara något problem.

PUSS  och sov gott <3

GRECIAN PARK


The entré


The cliff bar


The pool area


Xateria bar


The restaurante


The king size suit

A little bit of pictures from our hotel, i didn't find so many on the Internet but i tried my best.


me and my darling after a day in the sun..

Hey everybody! Just nu sitter jag nere på restaurangen med anna och nördar vid datorn. Alla andra är och jobbar som vanligt och så ska de ut ikväll då de flesta är lediga imorgon. Men jag bangar för jag jobbar 8-17 imorgon och då vill jag vara utvilad och redo! haha.

Idag har jag jobbat i poolbaren vilket är sjukt kul. Får springa runt poolområdet och ta drinkbeställningar och stå och chilla i baren när det inte är mycket att göra. Fick en piña colada och massa fruit smooties, mums! Fick 6 euro i dricks när jag gick hem också, det sitter ju aldrig fel lixom! Ska jobba där imorgon med men då hoppas jag att jag får lite arbetskläder, sjukt varmt att jobba i svart långkjol, svarta strumpbyxor och skjorta. Men det funkar såklart när det inte är mega varmt här än, typ 30grader. under dagen bara, höhö.

NIGHTY NIGHTY

Nej nu ska jag gå hem och bädda lite innan anton slutar och jobba vid 22. Tänkte ta mig något att äta också börjar bli riktigt hungrig. Kankse går ner hit imorgon igen för jag slutar 17 imorgon, mums!


WORK




min arbetsoutfit, classy classy!

CAPE GREKO







Lite bilder från natur reservatet cape greko som ligger precis runt hörnet. Det här är vår vardag lixom, fattar ni hur underbart det är? Vi bor alltså i cape greko området, famagusta diskritk. vi har ungefär 6km till ayia napa och 5km till protaras (fig three bay) so now you know.

AYIA NAPA

HEEEEY EVERYBODY! känns som en evighet sedan jag satt på internet men nu fick jag sluta vid sju så wihuuuu jag hade tid att gå ner och sätta mig på restaurangen och sno internet. me like! Tänkte börja med att slänga in lite fest bilder från veckan som gått.







HERE IS AYIA NAPA I ETT NÖTSKAL ;)

APTS


our toilet

CHILLY NIGHT



frukost på hotellet.


utsikten från vår lägenhet just nu. Ligger i cape greko området.


såhär ser vår lägenhet ut, inte så snygga överkast ;)

nu kan jag inte lägga upp mer bilder för internetet stular tillochmed på restaurangen bredvid, och vi är trötta och ska sova. Börjar bli riktigt trött på det här med internet. HELT GALEN.

Puss på er alla där hemma!


BLEKFIS



Nu funkade det att ladda upp en bild, yey! Men nu ska vi gå och lägga oss för vi ska upp tidigt imorgon på inskolning. Här ser ni förresten vårt underbara vatten som ligger precis runt hörnet. Fortfarande lite kallt i havet (typ 18grader) men några badade allt idag för nu är det hett hett hett här.

GOD NATT

CYPRUS

hey hopp allihopa! Vi har som ni kanske förståt inte fått det internet i lägenheterna som vi var lovade så jag har helt enkelt inte kunnat blogga något överhuvudtaget. Nu har jag dock hittat en liten plats längst in i hörnet vid min säng där man kan koppla upp sig men det är segt och försvinner stup i kvarten så har inte lyckats ladda upp några bilder. Men det kommer, tro mig!

Så om ungefär två veckor ska vi ha internet tillgång, har de lovat iallafall. Tills dess så kanske jag går ner till restaurangen bredvid och lånar lite.

Hoppas ni alla har det bra i sverige, för vi har det riktigt gött här nere på cypern!

SHOES



Jag köpte klackskorna, kommer upp bilder sedan. HELT UNDERBARA! men nu måste jag sluta eftersom batteriet i datorn är slut och vår sladd funkar inte i uttaget och inte i adapern heller, tusan! Ha en bra kväll allihopa <3 PUSS

OUR DAY






Lite bilder från vår dag. Nu sitter vi på hotellrummet och slappar helt fulla av mat sedan buffén. Blir nog att gå och sova snart för imorgon ska vi upp tidigt och sticka till ayia napa för att bosätta oss i lägenheten.

Puss och sov gott allihopa <3

HEY UTSIKTEN



HEY UTSIKTEN



GOOD BYE SWEDEN



Nu har vi pussat sverige hejdå och flyttat till Cypern. Lycko ostar som vi är slapp vi betala för all vår övervikt (13kg) vi behövde bara betala för nio så vi kom allt lite billigare undan. Väl på planet fick vi en tre rätters middag bestående av skagenröra till förrätt, biff, stekt potatis och gorgonzola sås till varmrätt och rabarberpaj till effterrätt, helt wunderbart! På tre timmar och 45minuter var vi nere, snabbt som tusan! Dock kyligt och blåsigt men vi var glada ändå, happy face!


På väg till stockholm och flygplatsen! Hel...

dsc00971 (MMS)

På väg till stockholm och flygplatsen! Helt redo tror jag? Haha. Tillsammans har vi 13 kg övervikt, Haha! Fattar inte att jag inte kommer se sverige på 8 månader, läskigt. Hoppas ni kommer ha det bra här hemma iallafall! Puss <3


På väg till stockholm och flygplatsen! Hel...

dsc00971 (MMS)

På väg till stockholm och flygplatsen! Helt redo tror jag? Haha. Tillsammans har vi 13 kg övervikt, Haha! Fattar inte att jag inte kommer se sverige på 8 månader, läskigt. Hoppas ni kommer ha det bra här hemma iallafall! Puss <3


FEST



Fest ikväll då! Undrar hur det blir, har redan börjat tappa hoppet. känns inte som om det kommer och komma någon och att det kommer bli total katastrof. Dels kommer vi inte vara klara i tid heller då nettsy och victor tror att det bara kommer att ta en timma att fixa iordning allt och dels så tror jag folk faktiskt har glömt att vi har fest idag.. En sak är säker iaf, klockan fyra ska jag göra mig iordning vare sig lokalen är klar eller ej.

Och som grädde på moset har nästan alla mina tjejkompisar tackat nej, typ 5/8. Så happy face på mig lixom. Hade varit kul om de kunnat komma för att fira att jag fyller tjugo och drar i väg i åtta månader. Men who cares egentligen om jag ska flytta?

Mkt negativt idag känner jag.

Anyway ska försöka bli glad och tagga för kvällen, PUSSS !

CHINA

Ey yo. Jag har städat hela dagen och tvättat och ska snart ner i tvättstugan igen för att sätta på en ny torktumlare. Senare ska jag och handla lite tänkte jag och ikväll är det jobb som gäller. 17-23, jippie. haha. Hade kunnat skippa det faktiskt, har lite annat och tänka på ;) Börjar känna mig lite uttråkad nu faktiskt, har varit uppe sedan sju imorse och lekt hemmafru.

LOCO

hejhopp. har haft fullt upp med flytten de senaste dagarna och det kommer nog fortsätta hela veckan. Idag har jag jobbat och träffat mickis på en fika. Nu har älskling sina kompisar här hemma men de ska jag slänga ut så att vi kan forsätta flytta snart :)

PUSS På ER

DAGENS


CITY



nu ska jag och mami äntligen ta oss tid till att ta en sväng på stan, yes! Sedan blir det släkten och sedan hem till mami och papi med alla kartonger tror jag.

Ha en bra dag allihopa!

PUSSS

SIDEBAR





En underbar kväll med vänner som slutade på sidebar, perfa kväll helt enkelt.

PUSS

ONEYEAR



Ett år med min älskade anton <3 puss på honom.

SHOES OF TODAY


från nelly.com

HOPP



Jag vill se innan vi åker!

SHOES OF TODAY



från nelly.com

FRIDAY NIGHT



Late friday night och jag sitter hemma och slöar. Idag och igår har jag jobbat så är helt död. moaha. Imorgon ska jag och anton fortsätta packa och sedan åka till syster för att fira henne. plus att jag och anton firar ett år imorgon <3 massa kärlek till honom!

RSS 2.0