PHOTOGRAPHY



idag ska jag vara duktig, ciao!


SNURR SNURR

Vin hos Freyda ikväll. Grils night inn så att säga. Riktigt trevligt och jag känner fakitiskt hur det börjar snurra till även fast jag bara drack mindre än en flaska vin. tihi. Nu ska jag se "Easy A" sen sova. SNARK. Imorn blir det pepp för att färga håret och sova tidigt. suck. Ska drömma om att jobba utomlands, MEAOW


PUSSIS

(PS. 90 SÄNG ÄR INTE OKEJ)

moahahaha

YES


Arbetsintervju i Stockholm snart för ett jobb utomlands, känns underbart!


DAY OFF



Idag gick jag en 8 km lång promenad längs kanalen, skönt och uppfriskande. Inte en människa mötte ja och det tycker jag är grymt skönt. När jag kom hem lagade jag spagetti med en mumsig pasta sås. Sedan har jag sett på tv och tittat igenom min gamla dator. Nu ska jag gå och lägga mig och ladda för en ny dag imorgon.

PUSS


SWEET TWENTY



Dags att planera outfit till 20års festen, it has to be faboulos!


TRÄNING

Nu är det dags att ta tag i träningen och matvanorna. Ska försöka lägga ett tränings schema och börja föra mat dagbok! Vill bli lite bättre än nu bara, få tillbaka några gamla vanor. Dags för en promenad nu.


EXPRIMENT



Jag blev så jäkla sugen på kladdkaka idag så jag var bara tvungen att baka en! Dock hade jag varken kakao eller vaniljsocker, men jag körde ändå. HAHA. Bytte ut kakaon mot oboy och skippade helt enkelt vaniljsockret. Tog precis ut ur kakan ut ugnen så det ska bli riktigt spännande att se hur den smakar. Skulle dock vilja ha lite bär och grädde till, men det har vi inte heller ;) Får bli lite jordgubbs vinäger till.

berättar hur det smakar sedan.
PUSS


OJ HOPPSAN



Man kan ju undra om jag gått i ide eller något, men svaret är nej, det har jag faktiskt inte! haha. Sitter bara hemma framför sims 3 och nördar. Har inget liv helt enkelt! orkar inte sitta inne på internet och skriva i bloggen om allt jag INTE på om dagarna lixom ;) Har fått jobba två dagar den här veckan, jippie! Men det ser mörkt ut framöver.

Tänkte också påminna om vår 20års fest som snart kommer hållas, mina nära och kära, det är något att se fram till kan jag lova :)

PUSS

YESTERDAY



Tänkte visa upp mitt pepparkaks hjärta jag fick av anton i julas, gulligt va? Jag har faktiskt ätit upp halva hjärtat, tihi.

Igår var iallafall jag och anton jätte duktiga! Först gick vi ut på en promenad i solen och sedan julstädade vi i lägenheten och tog julgranen och allt  annat skräp och åkte till återvinningen. Efter det åkte vi till ica och handlade och sedan hem för att laga mat, korvstroganoff med ris, helt själva! Vid 18 hade jag träning och sedan tog jag en lång och behövlig dusch med tända ljus. Mmmmm.

Idag har jag faktiskt varit duktig och ringt både ungdomshälsan så jag kan få min p-stav snart och sedan ringt vårdcentralen för att boka tid för min acne. Nu är det dags att ta tag i det här. Hoppas så innerligt att min läkare kommer att hjälpa mig.

Nu håller jag tummarna!

PROMENIX

Nu ska jag gå ut och gå och röra på mig, bra va? Har blivit så himla lat på sistone och man blir inte så sugen på att gå ut och springa i snön direkt. Men snart är det cup i enköping och jag bara måste komma i form tills dess, annars kommer jag dö. Ska börja träna imorgon med, har inte spelat på månader. Men man måste ju kunna fånga och kasta en boll om man ska men på sverige cup. Så nu är det hård träning som gäller, eller?

SE YALL. stay in shape!

ALL OVER



Igår blev det en riktig städ och film dag! Och idag blir väl likadan? Jag har inget jobb överhuvudtaget framöver om jag inte blir inringd, får hoppas på det för det här börjar bli riktigt tråkigt! Någon som har något förslag på något kul att göra? Funderar på att åka och bada eller något? Linköping kanske? NÅGOT?!

Håret ska iallafall bli rödare nu i veckan och jag ska söka lite fler jobb. Julstädningen är också en av sakerna jag måste ta tag i. JULGRANEN ska ut.

Om någon vill ses under veckan, hör av er!

Åh. Ibland skulle jag bara kunna strypa fo...

Åh. Ibland skulle jag bara kunna strypa folk som snarkar. Blir så jävla irriterad på det! Måste försöka få ur tankarna ur huvudet dock, annars kan det gå illa till inatt! ;)


HEMMAKVÄLL



Idag har jag varit hemma hos mikaela i hennes nya lägenhet och mysit, sedan jobbade jag 17-21.30. Nu sitter jag hemma i min lägenhet och stor myser med tjejfilm, godis och cola. Dö skönt att få ha lite tid för sig själv faktiskt. Funderar dock på vad jag ska se för film nu, eller ska man sova kankse? Hmmm. vi får se helt enkelt! Imorgon ska jag städa och softa, skönt liv va?

Puss på er, hoppas ni får en toppenkväll!

CHOKLAD KALENDER



Vi fick fem stycken chokladkalendrar iår, så det blev en hel skål med choklad. Men nu ska man börja bli nyttig så jag tittar på när anton äter upp allt i skålen, suck.


BAKFYLLEMORGON?



Alltså allvarligt talat, jag vakna kvart över ett idag?! är det normalt eller? haha fy fan. Anton slutade vid två så jag hoppas att han kommer hem och tar hand om mig snart. Har massor av saker jag behöver göra idag men jag försöker att inte tänka på det, det brukar bli bättre då, en stund iallafall.

Igår var jag på förfest i söderköping, som gamla goda tider. Sedan blev det att åka till Hugo, där det blev dans och lite för mycket dricka, det tog oss fan en timme att ta oss från dansgolvet till garderoben och sedan ut. Helt förjävligt helt enkelt! Hoppas det blir bättre på puls. Imorgon blir det puls premiär, vem ska dit?

Stay in shape!

COVERGIRL



MOAHAH. Puss på er. Nu sitter jag och tittar på topmodel, som vanligt lixom. ska ta mig något att äta snart och läsa igenom min nya veckorevyn som damp ner i brevlådan häromdagen. Idag har jag varit och storhandlat med mamma och pappa, gör allt för att få umgås lite med mamma och pappa, tihi.


AINT EASY



Såhär trött känner jag mig idag! Jag har tvättat hela dagen och snart ska jag ta tag i lägenheten och laga mat, kul liv va? ;D igår jobbade jag och letade massa resor, vi kanske ska åka till egypten i två veckor till ett fyrstjärnigt hotell för bara 5000 :- hur gött är inte det? Bara slappa och snorkla och mysa. MUMS

nu ska jag ner och ta hand om tvätten, puss!

VICTORIA SECRET






Dagen innan nyår satt vi fast klistrade framför Victoria secret fashion show 2010 och idag gick det i repris så självklart såg jag det, just love it! De är så sjukt vackra i alla dessa kreationer. Vilken upplevelse det skulle vara att vara där och se modeshowen live.

Who doesn't love victoria secret fashion show?


NYÅRSHELGEN











GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA. hade en kanon helg ute vid sörsjön med de bästa, även om jag jobbade över tolvslaget. Ser fram emot ett nytt och fräscht 2011!

RED HEAD



Nya hårefärgen!


MY TOLVSLAG



det här var mitt tolvslag, haha! Stog ute i regnet och kylan med en milkshake och cigg och lyssnade på mobilmusik, dansa och tittade på hela stadens fyrverkerier, plus att jag fick betalt för det, den ni! (det är jag som hoppar, snyggt va?)

Mer bilder från hur min kväll var innan jag började jobba kommer snart!

RSS 2.0