BOAT TRIP














that was our famous boat trip! hope you enjoyed it! ;)

DIREKT FRAN GRAN CANARIA

HOLA GUAPAS!
Nu sitter jag pa ett internetcafe igen och uppdaterar lite. Imorgon ska vi ut och aka partybat! wuhuuu. dricka,sol ocvh bad hela dagen lang! Ska bli riktigt kul. Under veckan har vi pa barskolan blivit battre och battre och ovar med massor olika stressade situationer hela dagen. Fortuom drinkar har vi ocksa teori pa morgonen med flertal  rokpausar. Rokte natsan en hel limpa forra veckan, inte okej! men ska forsoka trappa ner lite sa jag inte dor av kohl! Idag har vi varit och kopt lite roliga tjejsaker, haha! Sedan var vi och at pa en svensk restaurang och vi fick tillochmed ta med oss doggybags :) schyssta svenskar alltsa! pa fredag ar det midsommar och da ska vi ata svensk mat och dansa runt en midsommar stang! plus att vi ska pa barunda pa kvallen, schysst midsommar eller hur? Hur kallt kommer inte ni ha det i sverige lixom?  HAHA.





Nog for den har gangen, pusss!


FULLER AL THE TIME


Alla partyprissar pa GCBAR ACADEMY

Julle klirrar shots saklart!  har dricker vi 24/7


Utgàng med tjejerna!


som sagt vi dricker och dricker.. hahaha


Redan fulla vid halv sex...

Cissi is shakin!


och till sist en bild pà mig! :)



dansar och super klockan halv sex, det e barskolan i ett notskal ;)

Hoppas ni har det bra dar hemma. Har e det sjukt molnigt, och inte sa mkt sol, men det duger helt klart! Det e sena natter och tidiga morgonar. Plus en hel skoldag med plugg och praktiska grejer. Det e sjukt kul och jag trivs verkligen men jag har dock massa ont i armarna efter att ha helt upp tusentals drinkar! Ska bli saaa skont med helg och det blir bara narmare och narmare tills min alskling kommer ner. Hoppas ni har det bra dar ehmma med jobb och sol! :)

Avslutar med en video dar jag ovar pa ett nytt working flair trick! :) PUSS PA ER!




VIDEOBLOGGG


WORKING FLAIR!

Och oscar bjuder pa lite KOSSSSSA MUUUUU!


GC BAR AKADEMY



HEJ allihopa! har tyvarr inte sa manga bilder, men jag laddade upp ngra! kommer mer bilder snart, i promise! Jag har det helt underbart kul har nere. har testat pa att jobba som inkastare, vilket jag hatade rakt igenom! jag borjade jbba klockan ett pa natten och slutade vid fem! mycket jobbigt, men har anda blivit erbjuden ett annat jobb, ska ju dock inte stanna.. nu ska vi snart ata och sen utgang med ganget. Har lart osss massor kuliga saker idag! ska forska ladda upp lite filmer pa vad vi gor! :)

Och mina kara lasare, om det finns nargra, kommentera garna och skriv hur ni har det, vill ju halla koll pa laget lixom! :) PS. tycker ni om mina nya skor pa sista bilden da? cooola eller hur? ;D

PUSSSS PA ER! <3

GRAN CANARIA

hola guapas!
estoy en españa, en playa de ingles! tonight me and cissi is gonna work as inkastare, hahah! vi ska locka folk till baren vi har barskolan on. blandar lite engelska och svenska. vet inte riktigt vad jag ska tell you all. last night var vi ute och festade, sjukt kul! riktigt trevligt gang. idag har vi varit on the beach, but not for very long. vill inte branna mig on the first day! next time ska jag try to ladda upp lite bilder! I PROMISE. hoppas ni har det bra hemma i sverige, cause i storm trivs here! <3333 

saknar min pojk! men kommer uppdatera as soon as i can. Ha det bra babies! 

PUSSSSSSSSSSSS 


HELLGREN

all kärlek till mina bäbisar


TRÖTT



en trött louise säger puss och hejdå till studenten som är färdig och avklarad!

HOT HOT HOT



Hur blir det ikväll då? Det är ju faktiskt crossfire på otten, looooo!

GRAN CANARIA PACKNING



PACKNING PÅ G! som ni ser har jag inte kommit så långt men det är en början. Vet lixom inte vad jag ska ta med mig, kan ju inte packa ner kläderför en månad, måste ta med mig tvättmedel och tvätta lite där nere ;D förresten ni ser ju min biknihög, HAHA! har lika många bikinisar som linnen med mig ner typ :)

ÅTERKOMMER MED MER BILDER SENARE

PUSSSSSS

UTGÅNG



har endast haft en vilodag sedan i onsdags och det var i fredags efter balen, så det var ju ändå en heldag. Men idag blir det nog lugnt hoppas jag, får se hur mycket jag klarar av! Först ska det iallafall bli middag på carl johan, SVEJS!

BALEN





Balen var i fredags och här kommer lite bilder.
ENJOY


STUDENT PICS'


student!



NU ÄR STUDENTEN IGÅNG TAME TUSAN!


RSS 2.0