Valborg. Nu sitter jag och pluggar turism...

Valborg. Nu sitter jag och pluggar turism. Inte så värst kul men behövligt eftersom jag har prov på måndag. Igår ringde min chef så jag ska jobba på söndag. Jippie! Ska bli riktigt roligt faktiskt! Har längtat efter att jobba, så konstig som jag är ;) ikväll blir det nog bara att ta det lugnt eftersom jag har match i stockholm imorn. Kanske blir grillkväll hos claes. Myspys :) puss på er så länge!


Saknad

Det är när du lämnar mig för en stund som saknaden är som värst.
Det är när du lämnar mig för en stund som minuterna känns så långa.
Det är när du lämnar mig för en stund som jag är rädd att du inte kommer tillbaka.
Så lämna mig för en längre stund så jag lär mig vad saknad är.
Jag måste lära mig vad saknad är, innan stunden du är borta redan är här..


Tjoho bloggen. Ska för första gången testa...

foto0020 (MMS)

Tjoho bloggen. Ska för första gången testa på att mobilblogga! Sitter och gör lite läxor och försöker att vara duktig. Går väl sådär måste jag säga. Mår piss idag, hände massa sjukt jobbiga grejer igår som fick min hjärna att explodera imorse.. Men det är så bättringsvägen :) ha en bra dag hörrni <3 PUSS!


MUMMMMMSY



Idag är en slö dag, har bara en riktig lektion. Så har bara slappat hela dagen och sett på tv. kind of najs faktiskt. Men nu ska jag åka till ksolan och sen ska jag göra lite läxor. Ikväll ska anton skjutsa mig till dansen på motorcykeln. har börjat gilla det mer nu. hatade det första gången, är fan livrädd. Men sen när man vant sig så är det ganska kul!

TURISM

Jag är så sjukt trött på att plugga nu. Sitter på turismen och skriver ett arbete om konferens bokningar. det ska vara klart om en timme. suck. ville hinna med bussen som går om tre minuter men icke. För jag drog ut på tiden och brandlarmet gick (!) jobbigt, jag vill inte sitta inne i en dö varm sal på kungsgård, jag vill ligga ute i solenoch chilla. inte plugga, inte behöva göra något. jag har träning idag, gör det mig gladare? svar nej!

PLUGG

Nu sitter jag och pluggar i skolan. Har lagt upp ett schema med alla läxor som jag måste göra den här veckan. Nu sitter och och slipar på mitt hyllningstal till Nettan. Sjukt svårt att få till det bra men ska försöka. efter lunchen ska jag läsa igenom turismen för vi har prov på det nästa vecka, kan vara bra att börja i tid! Imorgon börjar ju inte förens sent så då ska jag nog sitta hemma och rå plugga. Så att jag verkligen kan talet på torsdag och så behöver jag plugga lite på italienskan. På fredag ska jag nog ta ledigt för det enda jag ska göra är att gå på en vårhälsning?! i linghallen, onödigt? svar ja. 

Det kommer snart bilder från helgen, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge :) här är en bild som sofie tagit iallafall!

 

Helgen

HAr haft en riktigt trevlig helg faktiskt! Började i fredags med att fira sofies arton års dag :) Blev utgång till otten och alla var redigt fulla måste jag nog påstå! Igår var det baiks dag med lite promenad ner till stan, hundvakt och sedan myskväll ute hos papa dave i gårdeby. Fick lite mat, drack lite, rökt vattenpipa, satt och snacka och skojja och dansa lite. idag var det dans på hageby som gällde. Första uppträdandet gick sjukt dåligt men det är inget att deppa över..

Nu ska jag mysa lite med anton :) Puss på er!

INVIGNINGS DANS

GLÖM INTE ATT TITTA IN L8'S PÅ HAGEBY CENTRUMS INVGINING PÅ SÖNDAG!


GLADIATOR SKOR

BARA NÅGRA TIMMAR KVAR, PASSA PÅ ;) ENDAST 80KR

http://www.tradera.com/GLADIATOR-SKOR-klackskor-SANDALER-KILKLACK-auktion_340307_110685097


STOCKHOLM




vi hade faktiskt ganska tur med vädret! plus att bimbon kissie dök upp bakom mig på et foto ;)

KÄND

Jag är med i tidningen idag, wuhu. Vi ska tydligen dansa på hageby centrums invigning på söndag, så de har lagt ut dansbilder på oss. En på mig, en på amalia och en på malin. TJALALALALA. Lite kul faktiskt. Blev förvånad när jag vakna av att pappa undra om jag fick betalt för att bli publicerad i tidningen, haha. Så som sagt, tydligen ska vi dansa på HAGEBYCENTRUM på söndag 25/4 klockan 15.00 & 15.40!




TOKHOLM

nu drar jag till stockholm och shoppar lite! :) Ha det bra här hemma så ses vi imorgon! PUSSSS


ESPAÑOL

Hola. Ahora estoy en mi clase de español. es muy triste porque hace calor fuera, un pocito de todas maneras. Okej min spanska suger, jag vet typ. haha. Men iallafall jag sitter och har spanska lektion. Snart slutar jag dock, jippie. ska fixa mina naglar och städa rummet innan jag åker in till stan igen tänkte jag. Imorgon blir det stockholm hela dagen, gud så mys! Eller iallafall halva resan, då vi faktiskt måste gå till spanska ambassaden och på operan, sjukt tråkigt. Men jag får shoppa lite och det är bra! :) löshår ska införskaffas imorgon <33


THE BIG BANG THEORY



Någon mer än jag som älskar det här programmet? Det är precis min humor, i början avskydde jag serien men nu kan jag inte sluta titta. Älskar de olika karaktärerna. Mycket värt att titta på om ni aldrig har sett serien, visas nästan varje dag på kanal5 dock på olika tidpunkter. Gå in på hemsidan för mer information.

GOD NATT PÅ ER


CYKELBYXOR



Jag älskar cykelbyxor med spets, jag vill verligen köpa ett par. Men hittar knappt någonstans? De svarta är slutsålda på nelly.se men jag tror de vita finns kvar på bubbelroom.se kanske köper dom ändå när jag får pengar.
Någon som vet var man kan köpa några snyggingar till ett bra pris?

FILMTAAAJM

nu ska jag se på en film medan jag fixa naglarna för snart är det träning, och ingen nagel ska gå av den här gången! Försöker bara komma på någon bra film, hmm. Blir kankse att se några avsnitt av desperate housewives istället. Me lajk very much. PUSSSSS HEJ <3


utomlands


jag sitter och drömmer här hemma om att flytta utomlands, jag längtar så in i bängen. Jag vill flytta till värmen, till solen, till en ny kultur. Jag vill jobba i spanien, mjaaaaaao! Men vi får helt enkelt vara kvar här i kalla sverige ett tag till för att ta studenten och slita :) Passa på att pussa extra mycket på Anton, för i juni åker jag. Men det är ju ett tag kvar och jag har massor av pengar kvar att spara. Lycka till Louise!


GRANT

 

BAG A LA GC



Min nya resväska!
Sjukt fin eller hur?
Louise a la bimbo!


HEJDÅ PLÄTTIS



Det är trist väder ute, men det är ju dock fredag så det får väl duga. Jag och anton blev försenade imorse och så typiskt oss och sån tur vi har så gick inte mitt bälte att knäppa upp när jag skulle gå ur bilen, lite panik vi fick, HAHA. så jag fick krypa ut ur bältet. moaha. Idag vet jag inte vad jag ska göra, anton jobbar hela helgen så det får väl bli att träffa lite kompisar :) Nettan åker iväg idag också, hejdå äääääääälsk! <3<3

PUSSS

CONVERSE



mina älsklingar är nu uppe i 340:- ganska skapligt ändå! :)

http://www.tradera.com/AKTA-CONVERSE-All-star-chuck-taylor-TYGSKOR-LONDON-auktion_162313_110683183


sommar

sjukt dålig jag är på att uppdatera då! Men jag är knappt aldrig hemma så det är väl därför. Har nyss haft lunch, gick lite på stan och köpte ett linne och sen satte vi oss bakom linghallen och njöt tills solen försvann. Nu har jag italienska, men ska bara se på film så det är skönt! Sen ska jag nog träffa fjanton som sofie så vackert kallade honom, mysigt namn! tihiii.

PUSSSSSS

Wuthering Heights



Idag och imorgon består allt av wuthering heights. Igår läste jag ut boken och såg filmerna och idag måste jag spåna på min bok recension. Den ska vara sjukt kort, endast 600 ord och ska handla om en jämförelse mellan två olika sorters kärlek. Vilket är jädrigt svårt, när den är så pass kort måste den vara superb för att man ska kunna impa på min skit lärare. Han ger mig alltid dåliga betyg, suck. Men idag är det sol och om några minuter så har vi matrast, kanske stannar till på halvars påvägen till matsalen, who knows? ;)

DAGGMASK

 
Min helg har bestått utav anton typ. I fredags bowlade vi med sofie och jimmy och igår kväll var vi på min systers 25års fest. Det var en ganska udda men kul kväll igår, haha. Vi hade lite kul för oss själva sådär. Idag blev det att vara ute i solen på förmiddagen och sen gjorde jag läxor, nu sitter jag fortfarande kvar här och behöver göra läxor. Blir nog att hålla på tills gryningen.

PUSSS


TRADERA









http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=2115785&listtype=0

Titta gärna in mina auktioner på tradera :)

BRUUUUUUMM



Nu sitter jag framför tvn och har gjort min nytta idag. Jag har städat rummet, läst masor sidor i min bok och så har jag lagt ut annonser på tradera. Nu tar jag det lugnt efter att ha testat min studentklänning som kom på posten igår och ha visat syster hur min balklänning blev :) Tänkte läsa lite till nu och sen göra mig iordning.

PUSSS

OHNO YOU DIDN'T?!



du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.


BALKLÄNNING = FÖRSTÖRD

Min balklänning är förstörd, jävla fucking skräddare! Jag önskar jag kunde stämma honom eller få honom att sy en ny. Han sydde upp klänningen så den blev tio centimeter för kort!! HALLÅ 10 CENTIMETER?!?! jag fattar ingenting, jag fattar inte hur han tänkte var han fick allt ifrån? Jag hade ju på mig klänningen när han nålade upp den, jag vet ju hur den skulle vara :s Och han står bara där som ett jävla fån. Tror att jag ska betala FULLPRIS? Fullpris på en helt förstörd klänning? IDIOT. Han fick sy tillbaka de där tio centimetrna, snyggt? NEJ! han gjorde världens fulaste jobb och helt slarvigt. Men jag var för trött för att tjaffsa. Tur att erica var med och skällde ut honom så att jag bara behövde betala 200 kronor istället för 550. INMYASSSSSS! Lagningen ser för jävlig ut, men jag hoppas att man inte tänker allt för mycket på det.. började fan gråta hos skräddaren. JÄVLA IDIOT. GÅ INTE TILL SÖDRA SYATELJE, bredvid rosa elefanten vid filmstaden. Frågan är om han fattar svenska överhuvudtaget.


STUDENT 10



Fan jag vill så gärna åka med på studentkryssningen nu när man blir erbjuden för bara 600 kronor typ, men jag har verkligen inte råd. Jag har pengarna men jag måste spara, ååh. jag vill verkligen åka det vill jag. SKITOXÅ


GRAN CANARIA



Nu har jag bokat resan till Gran Canaria, blev en tur&retur ändå! Mycket dyrt! Men snart åker jag och jag längtar så sjukt mycket. Bokade så jag ska stanna fyra dagar efter kursens slut och bara slappa. Sjukt skönt.
PUSSS!


PARTEJ


Redo för utgång i påsknatten i lördags!



Nu sitter jag hemma och ser på csi trilogi. har precis hittat mina påskägg, hittade tydligen fel imorse, hittade mammas så hade ätit upp hennes :D haha. Syster hade gömt mitt ägg bakom ett par böcker i arbetsrummet, hallå?! vem tar ut böcker? och mamma hade lagt påskägget i min papperskorg, USCH! ofta man ens tittar i sin soppåse? min familj tar det här på alldeles för stort allvar!

Imorgon blir det hårdträning på street och cheer, HÖR OCH HÄPNA, jag ska dansa cheerleading! På dolphinsmatchen på tisdag klockan 19.00 dansar L8's dansare och dolphinetts i pausen.
WELCOME to stadium arena kl 19.00 6/4

PUSSSS

UTSPRING



nu har jag köpt min klänning till utspringet :)


NAGLAR



mina påsk naglar :)

NONO

Det blev inga bilder på naglarna för jag hann åka hemifrån, men det kommer när jag väl kommer hem! Är precis hemkommen från mc donalds, vilket liv man har lixom. Nu hoppar jag runt i skarphagen och dansar lite. värmer upp inför imorgon ;) Imorgon blir det utgång med min mickis. PUSS på det. men nu ska jag sova. ha det bra motherfuckers.

PUSSSSSSS!

PÅSKNAGLAR


idag har jag städt och fixat min naglar riktigt påskiga! ska lägga in en bild snart, tills dess får ni nöja er med mina nya skor. PUSSSSS

VÅÅÅR

Nu är det vår, solen skiner in genom fönstret igen efter allt regn imorse, idag är premiären för Mercedezen. Jag är sugen på att sätta på mig solglasögonen, jeansjackan, conversen och bara åka nercabbat. men det är dock lite kallt för det fortfarande, skit också!


ROSOR

Glömde att säga att ja fick rosor av min skitunge va? Det fick jag iallafall och dom är riktigt vackra i mitt rum.



Puss på Anton


CHECK

PROJEKT - CHECK
Kultur - i'm on my way

nu har jag lämnat in den slutgiltiga projektrapporten och det känns så skönt att den är avklarad! nu har jag bara svenskan kvar, bör skicka in den idag. annars kan jag inte få mer än G, tick tack. fan jag komer inte få bra betyg på den. jag vet inte ens vad jag ska skriva! men jag har bara ett A4 kvar, keep on going louise! kultur in my ass typ.

TJAAAARÅ (extra puss på anton idag, pussssssssssss <3<3)

RSS 2.0