NIGHT



man kan inte alltid få som man vill..

NIGHT CLUB




lite bilder från kvällen på nattklubben igår. Synd att jag började sex imorse, annars hade jag gått ALL IN!

PLIN -2

Detta har hänt:

1. Igår hade nattklubben på vårt hotell, plin -2, öppet sista gången för i år.

2. Mangern förbjöd strängt all personal från att komma.

3. all personal tog sig in iallafall

4. alla kom packade till jobbet på frukosten, vissa för fulla för att jobba.

5. Mangern staplar in på frukosten i sällskap av en av servitriserna.

6. båda sitter överdrivet fulla och dricker champange

7. (notera den minst 25åriga skillnaden)

8. Ryktet sprider sig fort och snart står alla servitriser och viskar och pekar.

9. mangern är så full att han somnar mitt bland gästerna.

10. huvudservitriserna väcker honom och hjälper honom därifrån.

11. sist men inte minst avslutar han det hela genom att sitta och gråta medans de högre servitriserna försöker trösta honom.

det är riktigt FIVESTAR!


CYPRUS LIFE



ja när vi var lediga i måndags var vi ju ute på tur med moppar. Vi började dagen med att äta femstjärnig hotell furkost på Grecian Bay i Ayia napa (vi kom undan gratis också) sedan åkte vi och snorklade och åt mat och bara hade det gött. Dagen avslutades på den underbara restaurangen mitt ute i ingenstans med några drinkar i mörkret med havet busandes precis brevid oss. underbart! <3

AWSOME OFF



imorgon är vi lediga, jag, julia, anton, cissi och johanna. WIHUUUU, vi ska hyra moppe och upptäcka massa. Snorkla i mängder och bara njuta! we love it så att säga. men nu ska jag sova och ladda upp för imorn, PUSSS!

KISSKISSE

har
precis varit ute och busat med en liten kattunge som bosatt sig på våran gård. Jätte liten och smal, antagligen väldigt undernärd eftersom den är en "sop katt" ssom vi brukar kalla dom. De bor nämligen i sopptunnorna på andra sidan gatan. Men den här sötisen har letat sig till oss och vi matar den som om den var vår egna. Snart kommer han vara stor och stark nog att möta den stora vida världen :)

dock är det inte kattungen på bilden, det är en annan sötnos. Ska fota honom någon dag så ska ni få se.

MEAAAOW


DAWN



Nu sitter jag här. Slutade jobba vid tre så jag r ledig hela kvällen vilket är sjukt skönt. Ska slänga in lite tvätt i tvättmaskinen nu och sedan skypea med mor och far kankse? Får se vad kvällen har att erbjuda senare. Bjuder på en bild på Antons och min utflykt som avslutades i solnedgången på en ödestrand med sangria och chips. Mums <3

SEIGHTSEEING



idag är vi lediga så det blir nog inget bloggande. Vi ska på upptäcksfärd med moppen och leta cypriotiska gömställen och hemligheter, alltid lika kul varje gång :) Puss på er allihopa!

HELT SLUT



shopping på turkiska sidan av cypern
Hemkommen efter gymmet och är nyduschad. Är så jäkla slut i hela kroppen efter att ha "köttat" ben som Anton skulle säga ;) När jag ställer mig upp känns det som om jag ska ramla ihop, haha! Men ska man komma i form så ska man så att säga.

Ihelgen blir det att ta det lugnt, skypea med nettsy på söndag och nästa vecka kommer antons pappa, kul! Förhoppningsvis får vi vara lediga med julia på måndag också så ska vi på snorkeltur och moppetur, wihuuuu.

LIFE IS GOOOD




GYM



nu ska vi iväg och träna. PUSS <3

NAPIS



såhär såg jag ut igår när vi åkte en sväng till napa. Nya sandalerna är på och väskan under armen. FIT FOR FIGHT!

BALCONY



nu ska jag och älskling slå oss ner på vår balkong och dricka lite vin och snacka skit, underbart mysigt! <3

JASSU



Sitter här i min ensamhet och har det riktigt tråkigt faktiskt. Vet inte om jag orkar göra något idag. Borde väl pallra mig ner till stranden men åh vad jobbigt och varmt. Vill hellre bara ligga hemma i sängen och vila. Vi får se helt enkelt! :)

TCHUO?



GOD MORGON :) Nu är vi redo för en hel dag med jobb. Är sjukt trött och sliten men imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter, tihi. Snart dags att börja sola och bada igen, har inte gjort det på två veckor nu eller något så det kanske man ska ta tag i och börja göra? Sover mest nu för tiden och det är ju inte värst kul! ;) Hoppas ni har det bra hemma i Sverige och att vädret håller i sig.

PUSS

ZARA



I provrummet på Zara :)

SHOPPING IN LEFKOSIA





resultatet av min shopping i nicosia, allt detta för endast 87 euro, alltså typ 850 svenska kronor :)

SHOPPA



Imorgon blir det shopping i huvudstaden nicosia, ska köpa massa saker har jag bestämt mig för! :) Byxor, skor, blus, väska, smink, iiiiih. CANT WAIT. Här är lite inspirations bilder från Nelly.com.

Men nu ska vi gå och sova, PUSSS <3

BLONDY



Idag har jag och Julia varit hos frissan så nu är jag blond igen efter min förskräckliga utväxt jag haft. Känns helt underbart med lite ljusare hår och nyklippt och fräscht. Tror jag aldrig haft så långt hår som jag har nu heller. Utan extensions alltså ;) Men nu ska jag kila iväg till jobbet, puss på er <3

RUNNING


gammal softbollbild

precis hemkommen från min korta men svettiga springtur. Efter tio minuter var det ju redan mörkt så det var bara att vända, så tjugo minuter sprang jag iallafall. Är en liten fegis när det blir märkt faktiskt, inbillar mig att jag ska bli kidnappad eller massa andra hemska saker, när man är ute själv i mörkret på läskiga cypern ;p men tjugo minuter dög för mig. Svetten rann på mig iallafall. Det är helt sjukt här nere, har aldrig upplevt något liknande. Man svettas överallt verkligen. Svetten rinner ner för knävecken, den droppar ner i ögonen, den bara rinner överallt. Det ser ut som man är nyduschad efter bara en kort springtur. Men det är varmt och behagligt iallafall och jag har vänjt mig vid svetten, det är mer än normalt här nere. Så plus för att jag slipper kylan i några månader till.

nu ska jag sätta på mig lite kläder och springa och byta lakan osv, sen ska jag läsa ut min sista bok och sova för natten. Skönt och mysigt :)

PUSS OCH GODNATT

TURN OVER



imorgon blir det gymmet med julia och anton, ambitiöst! Men nu tänkte jag ta en promenad innan det blir mörkt. Får ta och skynda mig på, för som vissa kankse vet så blir det mörkt vid åtta, nio snåret här, och då blir det kolsvart kan jag säga. Uppdaterar när jag är hemma igen!

PITTABRÖD



Drog mig tillslut ner till restaurangen brevid vårt hus och köpte mig en pitta. Ja, de kallar det faktiskt för pitta här, med två T, likadant med feta ost kallar dom fetta. onödig information, menmen! Har just kommit in från balkongen där jag avnjöt denna pitta pocket med halloumi, sallad och tzaziki i solnedgången.  Härliga stunder <3

MIDDLE OF NOWHERE




En helt underbar liten butik, in the middle of nowhere, som fick mig att tänka på Amalia och Sofie. underbara saknade vänner.

GOD NATT <3

SOMMAR



Vet inte varför, men mitt städhumör som verligen var på topp nyss bara försvann snabbt som blixten. orkar inte ens hämta tvätten i tvätt maskinen, suck. Kankse var det för att jag precis läste antons sms som meddela att vår nästa lediga dag var på fredag. SUCK. Vill vara ledig, bläää. på fredag ska vi iallafall till Nicosia och shoppa har jag bestämt. tihi. Har en hel inköps lista på sommar grejer jag ska köpa. För jag har ju tre månader av varm sommar kvar, jämfört med er i sverige ;)

PUSSS

SCHOOLFOOD



Mummmmms. Maten här nere är sååå god. NOT. Som ni ser är det inte mycket att ha. Men jag har överlevt än så länge iallafall. Har nog gått ner några kilo men det gör inte mig något :) Har också blivit världens läslus. Men böckerna är snart utlästa så då blir det att sola och sånt istället.

MITT LIV



24 timmar om dygnet i fyra månader och tre är kvar, samma jobb, samma vänner och aldrig en ensam stund. Ändå älskar jag dig fortfarande lika mycket som jag alltid gjort. Min underbara Anton <3

TENNIS




vi har ju faktiskt börjat träna, så det blev att spela tennis när mamma och syster var här förra veckan, spännande! ;)

HEJ IGEN


Hamnen i protaras

God kväll! nu är jag tillbaka på banan igen efter några veckors uppehåll. Har haft mycket för mig och verkligen inte haft någon lust eller ork till att blogga. Men nu tänkte jag försöka ta tag i det hela igen. Ska snart hoppa i säng men tänkte först passa på att uppdatera med lite bilder från veckan som gått, puss!

RSS 2.0