AFRO POWER DANCE

Nu skajag slänga i mig lite mat och dra mig ner till laxholmen för att julpynta! :) Efter det blir det nog gymmet direkt för att köra lite afro. Har fortfarande träningsvärk från zumban igår och coren och afron i måndags men det är jäkla gött med träningsvärk. Imorgon blir det dock vilodag med träningen. hoppas på lite jobb på max kankse? hihi.

Ha en bra dag allihopa! <3

THUMBS UP

intervjun gick bra igår tror jag. om jag lyckas göra exellento när jag prov jobbar så kommer antagligen jobbet bli mitt. hoppas hoppas hoppas. det här jobbet är perfekt och det skulle vara så underbart om jag fick det <3

FAB 3


Sofie, jag och Amalia i lördags



Idag har jag varit hemma hos mickis och myst. Hon, stina och alex hade lagat lite mat som jag fick smaka, mums. Sedan underhöll vi oss med massor klipp av Björn Gustavsson. "om jag kommer in, jag kommer knappt ut"

CORE TRÄNING



Idag blev det gymmet med Nettan för ett core och ett afro pass! Det var första gången jag körde core och det var inte riktigt min grej. Men fan man måste ju träna rygg och mage så man får ta sig igenom sådana saker ibland. Sedan efter det blev det ett livligt afro pass. Nu känner jag mig duktig och ska hoppa i säng för att gå upp tidigt imorgon, utvilad med träningsvärk redo att ta itu med dagen ;)

JULPYNTA



vi är ifull gång med julpyntningen, eller ja nu har vi en liten paus men vi ska fortsätta ikväll. Nya jul garidner ska upp och ljusstakarna. Mycket mer har vi väl inte men när julgranen kommer då är det perfekt :)

VÄLKOMMEN TILL SOLGLIMT


Grinden och tomten. Ni skymtar stugan uppe till höger.


framsidan av stugan.


Här skymtar man lite av ett hörnfönster som är underbart vackert.


här har ni fönstret sett inifrån, fina tapeter va?


sovrummet och garderoberna. Den till höger är ett litet rum med handfat.


innanför garderobsdörren.


hallen och dörren in till vardagsrummet.


det gula köket.


vardagsrummet fullt av massor skräp.


Det här är alltså solglimt som vi har tänkt att ta över och renovera. Det är dock mycket som behövs göras. Det har stått tomt i 30år så allt är väldigt slitet och trädgården helt igenvuxen. När vi tömt huset på allt, ska det vädras och rivas ner tapeter och golv. Sen ska det målas och och fixas. Men mest jobb har vi nog utomhus där vi nog behöver lägga om taket och huset behöver målas om. Jag är så förväntansfull och hoppas innerligt att huset inte har några fuktskador eller mögel. Men det kommer dörja tills ivår innan vi får reda på det.

Vi får se helt enkelt!


HAIRBALL



Hair donut in hy heart <3

Nu ska vi åka ut till landet och titta på vår framtida sommarstuga. Får se om det är något att ha. Hoppas Hoppas Hoppas.

PUSSSS

SWING IT


lördagens outfit


hej hallå allihopa! Har jobbat och umgåtts med vänner hela helgen så jag har inte haft tid till att blogga. I fredags spenderade jag dagen på Maxi med först mickis och sedan jeannette. Därefter åkte jag till victor och vi åkte till eneby för att fira john. Riktigt trevligt och kul. Dagen slutade med att däcka i victors soffa. På lärdags morgonen var det dags för jobb och efter det fest hos victor. Träffade Sofie och Amalia, usch vad jag har saknat dom! <3 helt underbart att få träffa dom igen.


FINALLY

Nu ska jag iväg och handla med mickis och alex! Har spenderat dagen framför tvn men nu ska jag ta och göra något utav dagen. Först blir det då mickis och senare ikväll ska jag träffa nettan och sedan fira john som fyllde år igår. Hoppas på en fin fredag. Imorgon är det jobb på max som gälller,

TJOLLAHOPP <3


GOD NATT

god natt mina vänner! nu ska jag sova och laddar inför imorgon. Upp klockan fyra för att fixa iordning sig och sen iväg till Ullared, ha det så trevligt allihopa, det ska jag ha ;)

PUSSS

ROOMSERVICE


- Roomservice, this is Louise speaking. How can i help you?


Jobbet ringde precis så jag ska in och jobba några timmar ikväll. Känns som ett bra avslut på dagen, älskling har lovat att göra tacos till mig ikväll också, hihi! Sen blir det en snabbplanering och så sova tidigt såklart!

PUSS på er <3

LAUNDRY



Gick upp klockan halv sju imorse och fixade det sista hemma hos mina päron. Åkte sedan in till stan och och började tvätta och städa. klockan elva var det skinande rent här inne, så då tog jag mig lite lunch och nu sitter jag här :) Ska hämta tvätten från torkrummet och sedan verligen försöka att gå ut och gå en promenad. ikväll ska jag träffa victor och sedan en sista planering inför ullareds resan imorgon!

SOLGLIMT

Åh, jag är på sånt pepp humör just nu. Jag och min syster har planer på att ta över mamma och pappas gamla ungdoms stuga som de bodde i när de först blev tillsammans. Den har stått tom i 30 år men de äger den fortfarande, men den är helt nedförfallen. Däremor har den sååå mycket potential och den är så vacker. Vi kommer behöva renovera den rejält och det är mycket som ska fixas men hur skönt skulle det inte vara med en sommarstuga? När våren kommer ska vi röja ut den på alla saker och se över allt från väggar till tak för att se om det ens går att fixa eller om den måste rivas, vi får hoppas på att möglet och fuktskadorna inte hittat dit än!

Solglimt, snart ägs du av 4 inspirerande och förväntansfulla ungdomar!


OVER AND OUT



Jag är himla rastlös. Om det hade varit fint väder idag kanske jag hade velat gå ut och gå men usch vad trist det är ute idag. Har inte orkat gå ut än alltså, men kanske senare. Har börjat med garderoben iallafall, ännu mer kartonger med papper hade jag där, herregud! haha.

Snart så har jag minimerat mitt rum på massa papper iallafall, bara kläder och saker som är kvar ;)

HAPPY

Jag ska på arbetsintervju nästa vecka för ett jobb jag verkligen vill ha, så idag är jag lycklig! Jag ska kämpa för det jobbet, jippie! Nu ska jag nog fira med en promenad i det fina vädret (?)

PUSS!

KALINISCHTA

Hejhopp! Min kära far kom och hämta mig efter jobbet idag så följde jag med honom hem till mamma och landet. Tänkte spendera morgondagen här också då Anton ändå åker till Göteborg imorgon. Nu nu ska jag krypa ner i min gamla sköna säng och drömma vackra drömmar. Imorgon ska jag upp och ta itu med min garderob, välbehövligt!

PUSS OCH GODNATT <3


NEW SHOE



ett par av mina nya vrålklackar. dålig bild dock men i like them!

NY KATEGORI

Nu har jag börjat fixa lite med mina kategorier, så nu har det dykt upp en nykomling, nämligen kategorin " livet på cypern " dit håller jag på att flyttar alla mina inlägg från cypern. kommer ta en evighet, men ta en titt så kan ni läsa några iallafall! PUSSS

ps. länken finns på höger sida längre ner, alternativt i detta inlägg! ds.

HEJ DÄR



Sitter coh segar i soffan, som vanligt? Jobbar dock idag 17-20, men det är ju bara tre timmar av hela dagen, haha. ska nog hoppa ner i tvättstugan och boka upp mig på en tvätt tid imorgon eller nått och så kankse passa på att gå en promenad? Känner faktiskt för att gå till jobbet, men det är ju mörkt vid fem? tycker inte om att gå själv i mörkret ;) Ska försöka fortsätta med att fixa i bloggen idag också, det är riktigt kul när man väl förstår sig på det!

PUSSSS!

THE ORGINAL



här har ni orginalbilden som jag använt som header, vad tycker ni om headern? :)



ps. nu är nästan alltng klart, förutom lite textsnitt och så ska jag fixa nya kategorier och så imorn. Är faktiskt lite stolt att jag lyckas göra allting själv, har aldrig gjort sånt här förut. Så för första gången tycker jag att det är helt okej! :)

RÖRIG BLOGG

Håller på att ändra på bloggen lite, eftersom jag nu är hemma i sverige och inte längre på vackra, varma cypern. Bloggen kommer väl att vara klar imorgon någon gång, håll utkik! :)

STORSTÄDNING



Under veckan har jag haft stor röjning i mitt gamla "barndomsrum" hemma hos mamma och pappa. Kände verkligen att det var dags nu. Hade hur jäkla mycket skit som helst sparat. Tydligen har jag sparat alla, och då menar jag ALLA papper och skrivhäften från skolan. Ända från årskurs 1 till slutet av gymnasiet. Helt jävla sjukt alltså. Allt detta har gömt sig unde min säng och i massa papperssamlare, haha. Men nu är det undanröjt så att det värsta är borta som tur är. Dock har jag inte vågat mig på garderoben än. Jag har fortfarande kvar nästan  alla mina kläder där, eftersom min walk-in closet är tio gånger större där än här hemma. Men snart kankse man måste skiljas åt? USCH!

CHECKING LIST

Min inköpslista till Ullared;

- julklappar
- gardiner
- kökslampa
- lakan
- laptop skin
- hair donut
- träningskläder
- handskar
- kuddar


PUSH IT



Snart dags för jobb, jag är sjukt seg och inte alls sugen men det är bara att försöka peppa nu. Mitt första arbetspass på borgen idag, får se om man trivs :) spännande. Jag börjar redan räkna ner dagarna tills ullared nästa vecka, wie! usch jag känner att jag saknar motivation, måste verkligen börja peppa!

WORTH IT



Hej allesammans! Sitter just nu i soffan framför project runaway och myser med min gosiga filt. Har precis lagat panbiff med potatis och brunsås så ska snart ta tag i disken. Inte mycket som har hänt idag (som vanligt). Men har iallafall hunnit att gå en promenad på 9 km ungefär och ikväll ska jag åka hem till mamma och pappa för att mysa. Igår var jag med erica och linnea och det är ju alltid mysigt! Min närmaste framtid ser ut såhär -> JOOOOOOBBBBBB SNÄLLLA. haha. måste alltså skaffa mig ett jobb. vi får se hur det går.

Puss på er!

SWEET HOME



ups and downs. vad ser man fram emot? jag vet inte. ingen aning just nu. jobb i morgon iallafall. hela dagen.

HAPPYFACE



Idag är vi super glada! Jag har fått tre pass än så länge på max, det första imorgon 11-20.  WIHU. Ni ser ju bara på bilden hur glada vi är, eller ser jag kanske lite mer åt det vettskrämda hållet? haha. Anyway, jag är lycklig iallafall och skit nervös. Har inte jobbat där på sju månader så har glömt allt känns det som, WATCH OUT för nybörjar Louise tomorrow at MAX ;)

BRUNA SMÅ KAKOR



man kanske skulle ta att skaffa sig ett solkort så att man behåller den lilla brännan man har kvar från cypern? Nordic club hade solkort (10ggr) för 199:- såg jag häromdagen. mycket bra, mycket bra. men vet inte om det känns värt det? man ska ju vara blekfis hemma i sverige på vintern, så är det ju bara :D  

MY LOVELY CYPRUS













helt underbart.. <3

HOME DEPRESSED



Sitter i soffan och ser på csi. har inte bloggat på ett tag för jag har inte haft någonting att skriva om typ. har blívit lite smått deprimerad sedan vi kom hem från cypern. men nu ska jag försöka ta tag i mitt liv igen! i morgon skajag ha tjejkväll med nettan, färga hår och titta på idol :) men jag ska försöka få mig själv att gå till arbetsförmedlingen först imorgon och fixa lite saker.

Be positive!

RSS 2.0