SJUKTTRÖTT

Jag är så trött och jag vill bara sova men nej! Projektrapporten ska vara inne imorgon så det är bara att sitta uppe och skriva och skriva. Är inne på mitt 12e A4 nu och jag känner att jag inte har så mycket mer att skriva. Efter tolv A4 börjar man bara repetera allt man redan sagt och skriva allt man redan har skrivit, börjar få brist på ideér alltså. Men jag måste sätta mig och läsa igenom och rätta alla slarvfel och stavfel innan jag går och lägger mig plus att jag måste börja med kulturartikeln som ska vara inne imorn. Den MÅSTE vara klar tills imorn annars tar jag livet av mig! Iår är svenskan sjukt viktig för mig eftersom jag har haft en så bra start. pepp pepp pepp

tänkte ta mig en bensträckare och lite smörgås tårta innan jag fortsäter. God natt på er alla andra som inte har massor med arbeten att göra!


Zlatni Rat på ön Brac utanför Kroatien, en av europas vackraste ständer!


KULTURINMYASSSSS


hej. jag är en uppstoppad vaxdocka. hejdå.


VIMMEL


jag vet inte varför men jag lyckas aldrig bli bra på vimmelbilder, haha


PROJEKT

Nu sitter jag i Skarphagen, som vanligt, och jobbar med mitt projekt. Är nästan klar har bara inledning och lite småkrams kvar sen är det bara all stavning och små fix kvar, sjukt skönt! Hoppas att jag kan få ett VG, men jag har ju Gunnar så vi får väl se helt enkelt! Tänkte visa lite av vad jag har gjort så ni får se! :)


uppslaget om nationalparkerna


uppslag om sevärheter.


uppslag om nattlivet.

För er som inte vet det så gör jag alltså en resebroschyr om regionen Dalmatien i Kroatien. Vad tycker ni? visst börjar det likna något? Börjar faktiskt att bli riktigt nöjd. Har bara massa små pyssel kvar tills imorgon när min lärare ska få se mitt resultat. Så idag blir det rejält med finslip.

Snart ska jag ta mig lite att äta och spring iväg till träningen. Efter det ska jag tillbaka hit och hämta datorn och allt och pussa lite på anton innan jag drar igen. Tror jag sover hemma ikväll, behöver fixa lite saker. Och imorgon blir det skoldag för första gången på hela veckan och rå plugg inför Naturprovet på torsdag! Nu ska jag fortsätta med projektet,

MINT-PUSSSSSSS! (jag äter after eight)

PUSS

nu sitter jag i skarphagen och ser på film, med pussisen brevid och mina nya klackisar på! Idag har jag sysselsatt mig med projektarbetet och sedan har jag varit i linköpping för att äta middag med familjen för att fira syrrans födelsedag. nu stör pussisen mig med pussar :p hahaha. Sjuk film ser vi på också. Puss på mina vitlöks pussar.

nu ska jag se på film. VITLÖKSPUSSSSS!

FÖDELSEDAG


Bestik och prydnad av Lellis, After eight från Amalia


Bikini från Lelle, erica & fille, smycken från Alex & läppglans från sofie


Trosor från Victor och Nettan


En påse cider från Mickis, Jessie & Camilla


jeans jackan från victor och nettan!


IIIIHHHH fick dessa snyggingar av min Antoooon <3333 Pusssilipuusspusss

Det var presenterna från mina vänner! Puss på alla, tycker om er!

19års kalas



jag fyller ju nitton år imorgon så därför unnade jag mig en liten förfest hemma hos mig med massor med trevligt folk. Puss på alla som kom och gjorde kvällen. Hoppas alla hade det trevligt!







uppdatering..











PUSS PÅ ALLA

FEST

NU ÄR DET FEST!


GODNATT



GODNATT och sovgott. jag är helt död efter en hel städ och fixdag, men nu är nästan allt klart tills imorgon!
TJOLLAHOPP

MOPED

Nu är min älskade pärla såld, snyyft. Jag sörjer ikväll. Morgondagen är ägnad åt den och alla våra stunder tillsammans!





SKOR


Passade på att köpa tre par skor när mamma var med på stan. De sista ser gräsliga ut på bilden men är riktigt fina i verkligheten!

NO BROKEN-HEARTED GIRL


?

"har du ny pojkvän?"

NY pojkvän? va, har vi helt plötsligt varit tillsammans?
Har jag missat något nu? va?
vad hände med långt gången i dejting stadiet? 
jag är förvirrad och har skuldkänslor
Tusen tankar snurrar runt i mitt huvud just nu.
Kanske dags och sova?
GOD NATT

RUSSIAN ROULETTE

tänk vad fort allt kan vända
vad fort man kan få den där magkänslan
vad fort det kan gå från lycka till obehag
tänk sakta det går att glömma och gå vidare


!



RULLSTOL


MERCEDEZ



Min pärla får se solljuset igen den 1 april.
vi väntar och väntar
för han tycker inte om snön
snart får jag pussa på'n!


GINATRICOT



jag behöver en ny klänning tills ihelgen, har fått presentkort från Gina Tricot, vilken är finast tycker ni?


STÄÄÄÄÄÄDA



Nu håller jag på och städar i Skarphagen. Det blev inget plugg på rasten, det var tråkigt så jag åkte hit istället. Nu lyssnar vi på hög musik och är riktigt duktiga, eller något. haha. Jag är hungrig, dags för mat. TJAAAO

CIAO

sta bene? Nu sitter jag på min egna skola och har långrast tills klockan halv två. Igår var en riktigt bra dag! Jag klarade spanska redovisningen, fick högsta betyg på mitt svenskatal och gick på stan med älsklings linnea och hittade en GRYM resväska. Som grädden på moset hämtade Anton upp mig i stan och vi åkte och handla för att avlsuta kvällen med att laga mat och mysa. Är så mysigt att vakna brevid honom och får inviga dagen med en puss. Snäll som han är skjutsade han mig till skolan (kl 8) på hans typ enda lediga dag, he's an angel. Och nu är jag här. Rast. Borde göra läxor. suck. projekt, va? ska det vara inne nästa vecka? oj. kankse dags att börja nu. jippie.

TJAAAARÅ


HOLA

Qúe tal? Idag lyser solen lyckligt och varmt här i Norrköping. Åt faktiskt frukosten i solen imorse, i vardagsrummet och nöjt. Tog in mig solens alla lyckliga strålar och vibbar och kände mig redo för en tuff skoldag. Riktigt nöjd för att jag gjorde alla läxor som jag skulle igår (nästan) och jag hann även med att åka till dansen för att skvallra med mina flickor. Nu sitter jag på Turismen och har faktikst skrivit ett stycke om Shanghai, jisses! Jag är mycket nöjd med mig själv idag. Har tillochmed kavaj på mig! snart har jag engelska lektion där jag gjort hälften av läxorna, alltså läst boken men inte svarat på frågorna och sen har jag spankaredovisning, klappat och klart! Sist men inte minst idag så ska jag äntligen ha mitt svenskatal, har väntat i flera veckor nu, hrmmmf. Ska bli skönt när den här skoldagen är över så jag kan kila hem till Anton och tvinga med honom ut på en promenad i solljuset. Juste jag har klackskor, ajja, det får bli en promenad med klackskor för jag älskar det här vädret!

PUSSSSS


SOMMAR

ge mig sommaren '10


DANGEROUS

Jag spelar ett farligt spel, men jag kan inte sluta.


'Cause anytime
That you needed me
I'd be there
It's like
You were my favorite drug
The only problem is
That you was using me
In a different way
That I was using you


LOLA LAGO

Vad man gör en dag som denna? Jo man gör läxor och undrar hur tiden ska räcka till då man har alldeles för mycket kvar att göra och man borde hinna med att åka och dansa och städa rummet. Men jag är dock nöjd för att jag lyckas skriva ihop en spansk bokrecension på bara någon timme och det går riktigt bra. Heja Louise. Men jag skulle önska att jag bara hade en ledig dag till det skulle sitta så perfekt. Måste göra lite projekt också, hur ska jag hinna? paniiiik.


DINSKO





ÅÅÅH JAG ÄLSKAR DE HÄR TVÅ! jag vill jag vill jag vill ha dom så himla mycket! Jag dör så snygga dom är, speciellt de första. de andra är snyggast i vitt med det har ju nettan, skit också

(psst strl 37 om ni skulle få för er att skämma bort mig) haha.

LÖRDAGS MYS

Sitter här hemma och tar det lugnt. Behöver hela dagen imorgon för att plugga :) idag har jag varit på träning och det var faktiskt riktgt najs! Efter det var jag på lite kalas hos min morbror. Mums med smörgåstårta. Nu ska jag dock se på lite film och sen ska jag försöka läsa lite innan jag går och lägger mig. Upp tidigt imorn hoppas jag på iaf. Fick ett sjukt gulligt sms förut, mmmmmmmmmmmmm, mums, pussssss på dig. tihi, lala....


FREDAGSMYS



Nettan och syster gjorde min dag igår, puss på er! Idag blir det bara lugnt och plugga. behöver det :)

PUSS OCH KRAM


LINKAN

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till min syster i Linköping, ska hämta upp henne på jobbet och sen ska vi åka hem till henne och sova. Imorgon ska jag till Linköpings universitet på spanska, ja ni vet. Anyway när det är klart kommer papi och hämtar mig för att sedan åka hem och göra sig iordning för att träffa anton, hoppas jag iallafall. Och vad som händer på kvällen tänker jag inte berätta, men det kommer bli kul iaf! :) Lördagen är fullspäckad. Tiden som blir över ska jag försöka plugga på, gick inte vidare bra idag heller, men jag har vilat lite som belöning för att jag fick MVG på italienskaprovet.




OTTEN NATTKLUBB ONZDá




lyssna på låten och titta på bilderna och känn hur du längtar till att gå ut och dansa!
L8's dansare hjälper dig att komma i stämning tills imorgon.











L8's dansare rockar loss på Ottens scen. fotograf Stefan Spidi Sysimetsä. Vem vet, vi kankse ses nästa ONZDa på otten?


SMYGTITT


ska bara fixa lite, sen ni. då kommer det bilder, be prepared!

GREY'S ANATOMY

är det bästa programmet ever? yes indeed. Me love, melajki, me like very much. Men nu är det slut och dags för att sova. upp tidigt och skippa sov morgonen för att plugga, måste verkligen ta tag i det här nu. På riktigt den här gången. inget larv, real shit.

SNÖ

Var Gud tvungen att skicka mer snö till jorden? Vi har haft tillräckligt nu och vill njuta av våren, skärpning nu Gud! Fick massor med rabattcheckar på lindex, accent och åhlens idag, najs! Blir så shopping sugen. Nu är våren här, jag vill ha ljugs små väskor, mönstrade leggings, jeansjacka och kilklackskor! Mums.



yummies från Åhlens

RESVÄSKOR


jag ska ju åka utomlands snart och ska införskaffa mig en ny resväska! Vad tycker ni? Vilken är snyggast?

FÄÄÄST

tänkte dra ihop en förfest hemma hos mig till min födelsedag. Hoppas bara att jag kan få ihop lite folk! Sen blir det utgång, tar bussen in till stan eftersom taxi kostar en förmögenhet, haha! Hoppas folk vill komma :)

PUSSSSS! hör av er om jag inte gör det först

LALALALA

sitter hemma och börjar krypa på väggarna snart. vi har inget gott och inte att äta, inte som jag får äta iaf. mamma har tjejkväll här hemma så jag sitter på övervångingen och håller tyst typ. Usch vad tråkigt det är hemma men orkar ändå inte åka och göra något. Har ju inte sovit hemma sen i torsdags, haha.




tre saker jag ser fram emot idag;

1. Resan till Gran canaria kommer bara närmare och närmare. jag längtar, planerar redan och kan inte riktigt fatta att det är sant. Det har alltid varit en dröm för mig att åka utomlands på en bartenderkurs.  MUUMS

2. min födelsedag, ljuset i den här månaden. Att få gå ut och ha kul och förhoppningsvis få lite cash till bartenderkursen, för det är behövligt.

3. Studenten. vem gör inte det lixom? dansa, festa, bruna ben och vita klänningar. Det ska bli så skönt, underbart och helt perfekt. hoppas att vi får bra väder och inte massa regn.




Studiedag

lalala, stuidedag idag hur mums är inte det? borde gjort läxor idag men har jag några läxor här i la scarphagen? nono. Så jag får helt enkelt göra det ikväll. Just nu ser jag på oprah, kvinno misshandel, usch. Jag vill feeeeesta. Åh ut på krogen, det var så sjukt länge sen! hoppas alla laddar för helgen den 26 & 27 mars, för då fyller vi ååååår! lalalala


längtar till sommaren!

HELGEN

har inte varit hemma mer än en timme sen i fredags så jag har inte kunnat blogga något. I fredags var iallafall jag och sofie på fest i stan hos kim och per. Det var väl kul, haha. Lite segt och så men det var trevligt. I går var jag hos mina kusinbarn och lekte av mig lite. Sen på kvällen var jag hos jimmy och såg på melodifestivalen med anton och sofie ;d Sen åt jag och anton på donken och åkte hem och sov. Idag har vi bara slöat och lagat mat.



pussssssssss

SONGS






BRUMBRUM

nu ska jag skjutsa syster till tåget. ska växla :o omg. wish me good luck!


SHOPPING

Idag har jag varit på stan med mami. Köpt underkläder och lite så, mycket behövligt. blev lite dyrt men så kan det vara :) Köpte även en freebra till balklänningen. Ska testa den någon dag, spännande :D


<3

puss på dig i telefonen!

Dagens tre förvåningar

1. Gamla busstationen. Det har helt plötsligt byggts flera lägenhetshus på gamla buss stationen i Söderköping. hallå, dom var inte där förra veckan? Såg husen när ja åkte hem, missade tydligen dom när jag åkte in till dansen, konstigt men tydligen. Jag tror inte dom hann att bygga två lägenhetshus där under tiden jag var och dansa. Men man vet ju dock aldrig, jag brukar ju titta på extreme home makeover.

2. skuldkänslor. Jag fick sådana skuldkänslor idag när jag skolkade, har inte hänt förut. måste verkligen skärpa mig nu, det börjar gå utför louiiiiiise. FY. Det är inte okej att skolka, nu ska jag ta tag i mitt liv!

3. beordrad. Jag satt och myste framför tvn idag när anton plöstligt säger " jadu louise, diskmaskinen tömmer inte sig själv?!" Helt random sådär, nu börjar han uttnyttja att jag är där så han slipper göra allt, haha. But i did it of course! tycker om när han är lite macho sådär, och så var han idag, lilla blyga anton. haha ;D

GOOOOD NAAIHGT




por que mi hermana va a llegar a mi casa mañana. Kärlek till sis <3

OLAGLIGT

Nu missade jag bussen, fan också! hinner inte hem och äta och byta om innan dansen så jag måste åka direkt, segt för jag är hungrig och har inga kläder. kurr kurr i magen lixom. Har sjukt dåligt samvete för jag skolkade idag, ucsh och fy. men nu kommer min pappa. TAAAACK.

Puss hej leverpastej!


TURISM

Nu sitter jag på kungsgård och har turism och resor. Sitter och planerar en jorden runt resa, ovanligt att man får göra det lixom ;) jag ska skriva om shanghai, så sitter nu och tittar på resor från portugal till shanghai. Jag tänkte shanghai, det är ju lätt som en plätt. men nej nej. det var tydligen ganska stort, haha! snart har jag träning och efter den hoppas jag på att våldgästa anton, som förövrigt kom och hälsade på mig idag utanför skolan, puss på'n. Och så en ännu större puss på att det är sol ute och våren är påväg. Men minus på att jag är sjukt hungrig, jag har en banan i mitt skåp, på de geer.. inte på kungsgård. Långt till min skola, slutar om femtio minuter. suck och pust, kurr i magen. MEaaaaaoow, ge mig mat?


shanghai at night


3 is the magic number.

Tre saker som gör mig lycklig just nu:

1. solen. Att vakna på morgonen och solen lyser härligt, man tror nästan att det är vår ute. Det är så skönt och varmt att stå i solen och värma sig. Man blir lycklig, glad och mycket piggare. Nu är våren påväg, eller hur?

2. födelsedag. jag fyller år om typ två veckor, jippie! ingen speciell ålder men det är ändå känlsan av att få frukost på sängen och paket och äta gott. MELAJKI very much. Hoppas att jag hittar på ngåot kul med mina vänner då också.

3. Mercedez. Pappa ska ställa på mersan om en månad, bara en månad kvar tills jag får växla och köra sportbil, riktigt kul och jag längtar obeskrivligt mycket! Det bästa jag vet, och ännu ett tecken på att våren är påväg.

GODNATTT

MONDAY

Idag har varit en bra dag. Jag mår mycket bra just nu, dock med en röd bränd rumpa. Avslutar kvällen med mitt älskade csi, och sen ska jag krypa ner i min varma sköna säng. Mami har fixat en klädpåse nu så balklänningen ska in till skräddaren i veckan. Jippiiiie. i'm happy, happy happy! ska även tigga till mig en shopping tur med mamma i veckan, behöver nya underkläder och det är dyrt. haha! :)

PUSS

confession

Okej jag ska erkänna en sak här innan jag ska börja plugga igen. Jag saknar Anton. Har inte träffat honom sen i tisdag, och det känns som en evighet. En vääääldigt lång evighet! Stackarn kan ju inte se typ, tihi. Men jag hoppas att jag får träffa honom i veckan. Snart kan han nog läsa min blogg och se det här också, hihi. Anton är så söt, ni ska bara veta :D har bara känt honom i en månad men det känns som en evighet. Konstig känsla but i like it! :)

PUSS på't


MANIKYR



Usch vad jag saknar Manikyr A. Att få hålla på med naglar två dagar i veckan var lycka.
Nuförtiden har jag aldrig tid till att fixa naglarna, plus att dom är relativt korta, inte kul det heller.
Men snart har dom växt ut och då kan jag börja leka igen, tihi.
Måste komma på en snygg manikyr till studenten, så det är dags att testa sig fram nu!


Emily Brontë

Håller på att läsa Wuthering heights av emily Brontë. Jag ska vara ärlig nu, jag fattar ingenting. Jag är på sida nitton och har inte fattat något än. jag bara läser och läser och förstår typ 1/3 av vad jag läser. Man orkar ju inte sitta med ett engelska lexikon och slå upp varenda ord man inte kan, då kommer det ju ta flera månader att läsa ett kapitel. Till imorgon ska vi ha läst femtio sidor och svara på massa frågor. frågorna glömde jag i skolan, jippie. Och det här med att läsa femtio sidor, fine okej jag gör det. Men jag kommer inte fatta ett piss vad jag läser.

här är ett exempel på två meningar som är skrivna på talspråk, gammalt talspråk. om du förstår den kan du ju hjälpa mig! ;)
" T´ maister's dahn i´ t´ fowld. Goa rahned by th´ end ut´ laith, if yah went tuh spake tull him "
" They´s nobbut t´ missis; and shoo´ll nut oppen ´t and ye mak yer flaysome dins till neeght "

ÖHHH VA? seriöst, är det ens englska? HJÄÄÄÄLP

Beyoncé feat Lady Gaga



"Video phone" det senaste från Beyoncé och lady gaga. Vad tycker ni, Hiss eller diss? Är väldigt tveksam själv, beyoncé och Lady Gaga är så olika så jag är faktiskt ganska besviken på den här låten. Båda artisterna gör bättre låtar än de här. Det borde ju bli en bra blandning eftersom Lady Gaga och Beyoncé är så stora och gör så bra musik enskilt, men den här låten är en besvikelse enligt mig.

MORR

Usch det här är inte bra. inte så värst bra. Att lämna Louise själv en lördagkväll är ingen bra grej, haha. Att sitta och köra bil i mörket får mig alltid att tänka på saker, saker jag inte tänker på annars. saker jag tränger bort. Nej men var lite orolig först men de ska nog gå bra det här. tror jag.. fuckfuck.. Anyway. jag måste sluta blicka bakåt, det finns inget bra där. Allt som jag trodde var bra, var inte bra, jag måste inse det. nu nu nu. Lalalala. jag har det ju bra nu, got to focus on  that. varför tittar man bakåt när man redan har det bra som det är? det är skit alltså. Men det bästa är att imorn kommer allt vara som vanligt igen, tankarna kommer vara borta med vinden. Smsen ska jag radera ikväll så jag inte får för mig att läsa igenom dom imorn. no need to! time to move ooooon. Oroa er inte, fråga inte. det här är bara en dålig lördags impuls. dumma sms. nu ska jag sova, puss!

BLACKIE




Månadens shopping måsten, mina svarta favvosar.


HEJ



MYSLÖRDAG


GO'KVÄLL

Vad tycker ni om min vackra utväxt på bilden i förra inlägget då? HAHA. Jag måste verkligen slinga håret men tiden jag har bokat är i maj, lite långt det är dit lixom. Får kila till frissan och snacka lite om det här alltså. Är ju snart katastrofalt.  Anyway. Det är fredagkväll och jag sitter hemma med mamma och pappa och ser på film, riktigt skönt för jag är så opepp på krogen. Är fattig, måste spara pengar och ja, är inte sugen helt enkelt, fast än alla, ALLA, min vänner är ute. 

Idag har jag varit och prata med skräddaren, ska lämna in balklänningen nästa vecka. Sen var jag och fika med Nettan, Denna, Victor och Lelle. MYS. Sen solade jag och nu är jag som en tomat i ansiktet. borde haft solkräm på mig märker jag nu, tror tillochmed jag är lite svullen, muhahaha. För en stund sedan var jag hos min farbror och hälsade på mina kusinbarn, älskar dom så mycket. Har lekt kurragömma och haft en unge i vardera hand och en i knät, mys.

Nu ska jag smörja in mitt rödbrända ansikte och hoppa i säng. upp tidigt imorn så kankse jag hinner städa innan träningen.

PUSSHEJ LEVERPASTEEEJJ


TJA


WOLFMAN

Ikväll blev det att gå på bio och se wolfman. Blev ingen alice i underlandet idag eller imorn utan på lördag istället och tydligen fick vi ersättningsbiljetter så då blev det bio idag ändå :) Nu ska jag fixa naglarna och äta och sen är det bara att åka typ. Har hållit tummarna för Anton hela dagen som har genomgått en ögonlaser operation idag, hoppas han inte blev blind :D

PUSSS PÅ ER!

Någon som har sett filmen?

break your heart



Theres not point trying to hide it
No point trying to erase me
I know I got a problem
By doing this behavior


TRADERA

nu har jag fixat och trixxat lite. De här ska jag sälja nu, besök gärna :D


http://www.tradera.com/SNYGG-JEANSKJOL-sliten-mode-ej-gina-nelly-topshop--auktion_340348_107924870



http://www.tradera.com/JUMPSUIT-byxdress-shorts-skitsnygg-mysdress-BIKBOK--auktion_1635_108406157



http://www.tradera.com/-HM-Tyll-kjol-vippkjol-retro-Midjekjol-kjol-ej-gina--auktion_340348_108405569

tio kronor har ni väl i bakfickan? ;)


TRADERA

Har nu sålt lite grejer på tradera, fick inte mycket men det är inte det som räknas. Det är kul :) Jag ska lägga in lite mer annonser imorgon. Är ju ledig imorn så då har jag massor av tid. Tihi. Jag mår bra just nu, har precis kommit hem. Lalalalaaaaa. haft en riktigt bra dag, så nu kommer jag somna som en stock och sova länge länge..

PUSS PÅ ER!

BRUM BRUM

jag har varit riktigt dålig på att uppdatera jag vet. Men jag har ju varit på cup hela helgen och igår åkte jag till skarphagen direkt efter skolan och jag är kvar där än så. Nu håller jag faktiskt på att laga mat, hör och häpna. Anton är och handlar och tvättar och grejer. Gud vad duktiga vi är. Imorgon är jag ledig, sjuuukt skönt. ska ligga hemma och slappa och göra lite läxor kanske. men bara kankse! Ihelgen blir det nog lugnt igen hoppas jag. känner för att gå ut nästa helg istället.

På torsdag blir det bio som sagt, intressant! Alice i underlandet 3d. Nu ska jag fortsätta med maten så jag är klar när han kommer, PUSSHEEEJ.

RSS 2.0