NIGHTY

god natt allihopa. idag har jag jobbat hela dagen och ska göra det imorgon med :) Igår var jag ju ute med mikaela och vi hadedet riktigt trevligt faktiskt! hoppas på många sköna bilder framöver. moahaha.

GOD NATT, PUSSS


HURTIG



idag har jag varit riktigt hurtig! jag var ute och sprang i en timme faktiskt. Nu ska jag städa lägenheten och måla naglarna. Får se hur det blir ikväll, har för mycket planerat. Både mickis, nettan, dansen och utgång. Vi får se hur det blir, ska iaf ut med mikaela. Dock ringde chefen förut så jag ska jobba imorn, fredag och lördag. Det ska bli riktigt skönt när jag varit ledig och känt mig jobbigt arbetslös hela veckan.. PUSS på det och PUSSS på allt!


GARDEROBEN


före och efter



skohyllan med mina favorit klackisar



nykomlingarna från nelly.com

PUSSSS


FROZEN STRAWBERRY DAIQUIRI



dagens drinktips; FROZEN STRAWBERRY DAIQUIRI

4cl rom (ex. Bacardi)
1cl sockerlag (alt. Brun socker)
ca 10 små frusna jordgubbar
2cl jordgubbssyrup (alt saft, drinkmix)
2cl limecordial (alt pressad lime)

En väldigt enkel drink, tro det eller ej! För den som inte har massor bartender grejer behöver man bara en blender/mixer, rom, brun socker, frusna jordgubbar, jordgubbssaft och en lime. Det funkar även med färska jordgubbar men då behöver du tillsätta krossad is.

- Du börjar med att  hälla i 4cl rom i blendern.
- Häll sedan i brunsocker och fyll upp med jordgubbarna.
- Mixa allt till en slät och sorbetliknande röra.
- Smaka av och häll i jorgubbssyrupen och limecordialen vid behov.
- OBS blir drinken för vattnig, tillsätt krossad is.

Drinken ska severas i ett stort cocktail glas med hög fot men kan även serveras i ett highballglas, beror på hur man själv vill ha det. PS, Receptet är endast till en drink!

ENJOY



LOPPIS



en liten bild från lelles och min leriga loppis ihelgen! vi fick dock ihop några hundra lappar var för saker vi ändå tänkt att slänga så det var ju bra! här är en bild på klädstången. sedan hade vi ett bord med massa skitsaker på också, höhö.

SÖKA JOBB

vi är helt inne i jobbsökandet nu, jag och anton. Vi söker för närvarande till norge men vi ska väl se vad vi ska söka mer sen. Vi har börjat med våra cvn nu iaf!




TJOLAAHOPP



har tagit en paus ihelgen som ni kankse har märkt :) Men nu är det dags igen känner jag. Idag har jag och anton varit och storhandlat så nu är kylskåpet fullproppat! Nu ska vi åka hem till mig och lämna lite grejer. I lördags var jag och lelle på loppis vid himmelstalund och sålde massa skit saker, fick ihop några hundringar. sedan direkt efter det så åkte jag, anton, nettan och denna till ikea och shoppa. Igår fixade jag och anton garderoben så idag har jag dammsugat och så efter att vi har haft all skit från garderoben.

PUSSSS

SUMMER



jag saknar sommaren, jag saknar mick och cissilou!


MATIG MAT



min lunch igår, nyss lagade jag spagetti och falukorv, så det räcker till imorgon också. duktiga mig. Nu har jag spacklat en vägg och målat de andra i garderoben, men ska måla en gång till när anton kommer hem :) Imorgon ska jag jobba en stund och sen vette tusan vad jag ska göra på kvällen, något förslag?

BUMPY RIDE



PUSSSSSSSSS

I MÅLAR TAGEN



Nu ska jag börja spackla i garderoben! Har lagt ut tidningspapper på golvet och tjpat listerna och så, så snart är det dags! Sen ska jag måla vitt :) anton är på jobbet och slutar klockan fyra så då kommer han hem till röran för att hjälpa mig lite. tihi..

Jag uppdaterar snart, PUSSS <3

GARDEROBSBESTYR



Anton och hans pappa håller just nu på att riva ut i garderoben så nu ser det ut såhär i lägenheten, fint va? Han är som en tjej, har sjukt mycket saker! och nu ska jag flytta in lixom, hur ska det gå? :o men det kommer bli sjukt bra. Anton började i smyg utan att jag visste om det så hann inte ta innan och efter bilder som jag hade tänkt, men ni kan få bilder när det är klart sen iallafall.

HUMPY BUMPY



HALLOJ! nu har jag nyss ätit en mumsig sallad. Anton kom nyss hem från jobbet men drog igen lika fort, suck. Och så blev han sur för att jag inte hade gjort mat åt honom med,men vad gör man när man inte vet när han slutar jobba? :o ajja, får pussa sönder honom när han kommer tillbaka och sedan bjuda honom på lunch på ikea för jag tror nog att vi åker dit idag. Vi ska nämligen handla saker till vår garderob, hihihiihi..

PUSSIPUSS


ESPAÑA




Dessa fick jag och anton av mina päron när de var i spanien, för vårt barskåp behöver lite påfyllning. Dock köpte ju mamma en fejk likör 43, hoppas att den smakar bra :o annars är den inte till någon nytta överhuvudtaget! haha.

Tips på en god drink med likör 43;
6cl Likör 43
2cl Grenadin
Fyll upp med mjölk
(drinken ska dock skakas, har du ingen shaker så kan du testa att vispa den)

Där har du enkelt gjort den underbart goda drinken, PINK PANTHER.

ARBETSFÖRMEDLINGEN

Nu ska jag dra mig ner mot arbetsförmdelingen som igår. Men idag på eget initiativ för att lyssna lite på hur det r att jobba i norge och vad som är bra att veta och så. Sen ska jag hem och hänga upp tvätten som jag precis slängde in i tvättmaskinen. Jag har faktiskt rätt mycket att stå i idag, vilket är ganska skönt :) Anton slutar jobba vid två så då ska vi göra om garderoben, wihuuu! time for my clothes to move in!



ett par av mina nya skor, dessa från deichmann


FEGA UR



Jag fega faktiskt ur så håret blev bara mörk blondt, lite mot ljus brunt. ni får se imorn för nu ska jag sova, PUSS!

brunett



idag gäller det!


NYTT



Idag har jag shoppat, jaha då!

Linne, gina tricot 149:-
Skjorta, gina tricot 199:-
Kofta, gina tricot 199:-
jeans, gina tricot 199:-
Halsduk, cubus 99:-
skor, deichmann 399:-
vantar, gina tricot 39:-

Ska försöka ta bättre foton på skorna, mumsigt snygga!

MASKINEN - BUFFALO BLUES


PROTEIN SHAKE



För en liten stund sedan kom anton och hämtade mig ifrån öde husby så nu sitter jag i skarphagen igen, skönt. Han drog precis och tränade rumpan med sina polare, all ready med sin protein shake, alltså hur gott kan det vara? jag vet ju hur äckligt jag tycker det är med hemma gjorda milkshakes och sånt, blä påt. Har du smakat? Själv ska jag titta på lite resor utomlands nu tror jag, har kommit underfull med att jag kan köpa alldeles för mkt skor om jag inte lägger pengarna på ngt annat så som en resa utomlands, haha! :)



JEANS PLEASE!


Mmm mums! Jag är så sugen på alla dessa, och hur billiga är de inte? Give me typ. Jag ska faktiskt släpa med mig anton till Hageby ikväll för att se om de finns i butik (GINA TRICOT). vill speciellt ha harmesbyxorna. Äger inga sådana än och har haft väldigt svårt för dem mennu är jag redo för ett försök!

Psssst, de närmaste dagarna får jag hem min älsklingar på posten.
Bilder kommer direkt, promise!


NOTHING I CAN SEE



Idag lyser ju faktiskt solen helt underbart skönt! Men annars så känns det att det är höst nu. Jag fryser fastän jag har en ny härlig halsduk, kängorna på mig, tjocktröja och skinnjacka, isn't that a shame? Men men, det är bara att rusta upp garderoben nu med varmare kläder.

Imorse var jag faktiskt på arbetsintervju, duktiga jag. Så det blev ännu en tidig morgon för mig, men det är ganska skönt tycker jag nu för tiden, för man hinner göra mer saker. När jag kom hem vid nio tiden tog jag fram alla mina klackar och dammade och tvättade av. Putsade lite på vissa ockå :) Ska in till skomakaren i etermiddag och lämna in mina älsklingsskor på omklackning.

Nu ska jag titta på lite höstjackor, pussshej!

Nykomlingar



nu har jag bestämt mig! och de kommer bli såååååå bra


SUPER CUTE



Sötast i världen, look at you! Puss och god natt <3

YUMMIE



Hallå där! Nu sitter jag hemma i skarphagen och ser på tv. Har suttit fast i husby hela dagen för att bromsarna på bilden började strula. Blev livrädd när det kom massa rök från bakhjulet så ringde pappa i panik och han gjorde väl vad han kunde nere från spainen, alltså säga att jag inte får åka mer med bilen, suck! Tur att anton köpte ny bil i tisdags :) Det här är iallafall vad jag åt förut, känner mig proppfull av mat nu faktiskt. Imorgon är det utgång med nettan, ska bli kul. bowling på hugo och förfest hos nettis.

Nu ska jag städa lite innan anton kommer hem, PUSSS <3


KILKLACK MED PLATÅ



jag fortsätter att drömma vidare, isn't they gorgeous? ÅHHHH Dessa vill jag verkligen ha! Funderar att lägga mina sista tusenlappar på dessa!


OVERSIZE HALSBAND


Ett halsband liknande det här är jag så sugen på just nu!


IKEA

en fråga bara; vem följer med mig till ikea nästa vecka?



KÖPA BADRUM

Anton och jag vill ha ett nytt badrum, jahadå. men det dröjer nog ett tag, vi bör nog spara våra pengar till något annat!

KÖPA BIIIIL



Nu ska jag och anton åka och titta på bil, det var på tiden! Eller hur?


GRILLKVÄLL



Igår hade vi en riktigt mysig kväll. Jag, anton, denna och nettan satt ute hos oss och grilla. Vi tände lyktor och ljus och satt på infravärmen så det var riktigt häligt! :) Drack lite vin och öl och bara myste. Det tycker vi om! Spontant och bra :)


din sko



den första är mina älsklingar som jag bär med stolthet! hde andra är kommande inköp, vad tycks?

SHUT UP



Jag bajsar på mitt jobb verkligen. är så sjukt trött på att bli psykiskt trampad på hela tiden. Men jag har inte många arbetspass kvar så det är bara att åka till jobbet snart för att jobba hela kvällen. och JAG VILL VERKLIGEN INTE! jag vill bara vara hemma och mysa med min pojk. jag jobbar när han är ledig och han jobbar när jag är ledig, suck! Det är verkligen dags att söka ett nytt jobbb. har du något i bakfickan?

PUSs

HÅRFÄRG



moahaha, vad tycker ni? jag ska förga mahogny brunt om npgra veckor :)

EY YO



Hej på er. Jag sitter hemma i västra husby och chillar. Jobbar imorgon 11- stängning.
så vad händer imorn? det är ju faktiskt fredag?!

MR ANTON 22



min älsklng fyllde år i tisdags, wihuuu! han håller på att bli stor den lilla rackarn.

TJABBA



Jag känner mig extremt arbetslös!

RSS 2.0