DESPERATE HOUSEWIVES

underbara desperate housewives, åh! vackraste scenen med Tom & Lynette här -> http://www.youtube.com/watch?v=rloedoea0c0

youtube har ju gjort om massa så fattar inte hur jag hittar länken att bädda in så ni får videon här, menmen! klicka på länken och förälska er!


TOSHIBA



42" LCD  tv med backlight, det låter väl helt okej va? inte vet jag, hihi. Den är min alldeles egna iallafall :)


28 of MAY

exakt en månad nu..

?

vad är egentligen kärlek?

GO SWEDEN!!!

GO SWEDEN!!!


OSIS

Godmorgon mina vänner (?!) vaknade för en halvtimme sedan, inte okej? Men det blir lätt så när man jobbar natt och inte ställer någon klocka som jag vanligtvis gör :) Igår var jag en big spender så vet inte riktigt hur mycket pengar jag har kvar, men lite nya underkläder och en tv rikare är jag! Dock var tv för stor (wohooo) så den fick inte plats i bilen vi hade igår så ska in och hämta den i stan nu. Sen blir det sommarstugan och ikväll lite mer jobb. Men efter ikväll är jag ledig till på onsdag som är den enda dagen jag jobbar nästa vecka, hur skönt? :D Flyttar om SEX FUCKING days! hahaha, helt underbart!

GÅRDAGENS



det blev en kaotisk natt igår, vi stämplade ut kvart i fyra (!!!!) (ps. vardagsstäning) (alltså stängde vi dörrarna klockan ett men var inte klara med allt förens fyra) så idag är jag rätt död. sov till halv ett och gick ut och solade ett tag. Nu har jag precis kommit ur duschen och ätit liteoch nu ska jag in till stan för att shoppa lite med mamma och syster. Ikväll blir det antingen bio med vännerna eller middag på brasseriet med familjen. Sen lite natjobb på det också. undrar hur det ska gå, haha ;)

men nu ska jag ut i det fina vädret igen, puss på er, ha en bra helg! :)

TRÄDGÅRN



Vi var ju på trädgårn i onsdags och åt mat och drack lite i solskenet :) En helt okej kväll med goda vänner helt enkelt!

SOMMAR OCH SOL



Idag har jag legat ute hela dagen och solat tills telefonen ringer vid tre, vilket slutade med nattjobb. Hejdå lediga dag, som alla andra lediga dagar. usch. Men jag får vara ledig på söndag, vilket är riktigt bra för då ska mamma firas till max(imum) och så ska vi iväg till kusin och alla barnen. MYS! Brännan börjar bli riktigt bra nu faktiskt, är det sol imorn så blir det att spendera dagen ute i solen då med. hihi. Kommer antagligen inte sitta något vid datorn ihelgen då det blir nattjobb för hela slanten och på dagarna ska jag vara ute och gotta mig :)

Ha det bra alla mina vänner och sväng gärna förbi max för en lyxshake eller varför inte testa vår nya burgare som lanseras idag (eller imorn?) med steak sauce och BEARNAISE SÅS! MUUUUUUMMMS! :D

Lycka på den ;)

23 MAJ



Idag är jag ledig och det är underbart väder och jag mår såååå bra! :) Det stod i tidningen att det skulle vara regn och tre grader kallt idag så det här är ju helt klart bättre! spenderade de första timmarna utav dagen ute i solen och läste en bok och nyss var jag ute och sprang :) Ska hoppa in i duschen nu och bege mig in mot staden för att träffa nettan, få se vad vi hittar på. Är ledig imorgon med så om någon vill ses så hojta till!

PUSS PUSS

SATURDAY NIGHT


alicia, jag och erica at puls.

SOLGLIMT

Gårdagen spenderades i sommarstugan med hela familjen. De är där nu med men själv ska man och jobba, haha. Så det blir inget av det idag inte. Vi är snart klara med att tömma stugan på all skit som fanns där och jag tänkte visa er några bilder men har inte riktigt tid nu och igårkväll hade jag ingen ork. Men det kommer så smårdningom, stay tuned!


BRUDKISTA


[brudkista%255B2%255D.jpg]



funderar på att skriva något på min kista men vet inte riktigt vad, letar för fullt efter lite inspiration.

SUNNY MORNING

God morgon! Kom precis hem från stan, har varit och tankat bilen och handlat mat, inte dåligt för att bara vara klockan nio på morgonen va? ;) Nu är jag så sjukt trött så har dragit på mig träningskläder och ska ut och gå längs kanalen ett tag tänkte jag, Behöver få lite energi! Sen blir det att fortsätta måla mina möbler i källaren och sedan laga lite mat. Det var min dag i korta drag!

Tips inför helgen välkomnas! ;) PUSSSS

LONELINESS

Hej hopp. Har haft en frukstansvärd jobbhelg så därför har jag inte uppdaterat något. Efter en rejäl sovmorgon idag mår jag mycket bättre dock! Har börjat att pyssla och styra lite hemma nu. Fick panik i soffan typ. Blir så ibland, känns som man slänger iväg dagar bara på att sitta vid datorn och framför tvn. Så nu har jag fixat med mitt nya vitrinskåp som jag köpte ihelgen och nu ska jag ner i källaren och fortsätta att måla på min kista. Ikväll blir det några timmars jobb och sedan får vi se :) kanske svänger förbi gymmet och solar innan jobbet, knappt troligt, men kankse ;)


brudkistan under make over!

SWING


Tjo. Sitter och väntar på att jag ska börj...

Tjo. Sitter och väntar på att jag ska börja jobba typ. Sjukt trist. Yes. Mina pinglor ska precis börja fixa sig inför kvällen och jag är så avundsjuk :( själv ska jag spendera kvällen och på lasse stefanz, kom till borgen och gör min kväll vetja! Eller skicka mig ett trevligt sms iallafall så blir jag glad! :) puss på er, hoppas ni alla får en trevlig kväll!


CUT OFF



GÅRDAGENS. Neon mixed with leather.

INSPO 2



Buddha dreams

TV SKÅP

Tv skåp & soffbord

Ett sådan här tv skåp vill jag ha fast vitt! Någon som har något som ligger hemma och skrotar? eller vet var man kan få tag på ett för en billig peng? :)

TRETTIOTVÅ KVADRAT



Min fina lilla etta :)

INSPO 1

badrum,badkar

badrumsdröm

Kul att man vet när man börjar jobba, att ...

Kul att man vet när man börjar jobba, att komma en och en halv timme för tidigt känns lite over kill..


SNEAK PEAK



På dagens outfit

PURPLE DREAM


de här skulle ju inte sitta helt fel på mina fötter!


NEW MAKE OVER



Det var dags för en nya header så det blev den här lite snabbt. kvaliten suger men det får duga så länge, behövde något nytt kände jag! Idag jobbar jag kväll så har slöat inne framför tv hela dagen eftersom det ändå är så dåligt väder ute! Innan jobbet tänkte jag svänga förbi erikshjälpen också, se om man hittar något kul. Ha en bra dag allihopa!


SHABBY



detta är vad jag sysselsätter mig med just nu.

BUSY DAY

Hej hopp! Idag tog jag mig i kragen och gjorde allt som jag behövde ta tag i. Numera har det väl blivit lite mer välkänt att jag och anton har gjort slut och att jag ska flytta till en egen lägenhet snart. Efter två månader har jag äntligen tagit tag i allt lägenhetsbestyr. Så idag ringde jag först hyrevärden för att fixa massor, sedan till E-on för att teckna avtal, till bredbandsbolaget och skaffade ett abbonemang, till Försäkringsbolaget och fixade mig en hemförsäkring och när jag ändå var igång ringde jag tandläkaren. haha. Så nu är ALLT fixat tills jag ska flytta. Vilket sker 1 juni för den som undrar :) hihi.

Nu ska jag ta mig ett glas saft och bege mig ner i källaren för att måla lite :)

PUSSSS!

SOLGLIMT



Nu börjar det likna något i sommarstugan, har inte så värst mycket kvar att rensa ut. Kan nog snart börja riva inne, men först blir det nog att börja utomhus, hoppas bara att det blit lite varmare snart :)

Hej hallå! Sitter på jobbet och har matras...

Hej hallå! Sitter på jobbet och har matrast. Fryser rumpan av mig som vanligt efter att jag ätit, konstigt det där! Har jobbat av halva mitt pass nu så det är halva kvar, men det är en evighet dit! Imorn är jag ledig och då ska jag göra massor av nyttiga saker hade jag tänkt :) vi får väl se hur det blir! Brukar ju sluta med att jag ligger framför tvn hela dagen ändå. Men ska försöka iallafall, kanske blir lite softboll träning på kvällen också, hoppas vi får ihop lite folk bara :) men nu ska jag fortsätta jobba, puss på er alla! <3


NEW TIMES

livet består inte bara av goda stunder..

MASH UP



Yesterday night, crazy awsome at mash up international.

AWSOMENESS



Hairdo at mash up international.

God morgon gott folk! Sitter på jobbet oc...

God morgon gott folk! Sitter på jobbet och är så himla trött! Fryser och vill sova, Usch. Haha. Ska snart svida om till min vackra arbetsoutfit, för att sedan bege mig ut i kylan och skylta om alla skyltar. Idag är det nämligen, maxbox för 19kr, kom och köp! ;) Burr, det är ju så kallt ute :( men hoppas jag blir lite piggare av att vara ute i kylan, för efter jobbet blir det förhoppningsvis utgång med Mickis och stina, Wuhu :d så ska försöka peppa för det, sov vidare gott folk. Puss puss


ARE NOT MADE FOR WALKING

Skjortan struken, check.
kläderna fram plockade, check.
brännan förbättrad, check.
mobil fullproppad med music, check.
klockan ställd, check.
nyduschad, inte check, men imorn!

Yexbox, känns som det mesta är klart inför resan till el stockholmo imorn. Kanske borde ladda kameran också, ifall att.. hmm. We will see. Men nu ska jag sussa, försöka iallafall, magen strejkar som om den inte fått mat fast än jag åt för en halv timme sen, wierd.

See ya later alligators.

SÅ MÅNGA FRÅGOR UTAN SVAR



GOD MORGON GOTT FOLK! sitter och äter min underbara frukost nu bestående av keso med färska jordgubbar, musli, granatäpple och gojibär, plus några äggmackor och mjölk. MUMS! snart är det dags för jobb och ikväll blir det nog raka vägen hem efter jobbet för att förbereda mig inför stockholm imorgon. Hoppas att alla som är lediga njuter av dessa underbara dagar i solen!

PUSSS

KOH LIPE



En dag på jobbet, en riktgt lång en! Men det var trevligt att vara tillbaka på banan igen. Efter det blev det grillning med gänget hemma hos nettan och denna. Riktigt trevligt faktiskt. Nu är det tv tajm och min skönhetssömn inför imorgon.

TJAOOO

SUCK



ni kanske ser vad jag har underhållit mig med idag? det har tagit sin lilla tid men nu är allt i lagom ordning iallafall.

HOME AGAIN



Nu är man hemma från thailand, och det nya livet är påväg att börja, elller?


RSS 2.0