HAPPY

ville bara berätta att jag mår så bra just nu! puss hej

SNEAK PEAK



en liten smygtitt på min lägenhet som är långt från klar men på god väg! :) hihi

UTEPLATS



ska börja fixa min "uteplats" i veckan. tänkte mig ett insynsskydd/vindskydd i bambu längs hela staketet  och hängade krukor från markistaket. En fin liten utemöbel, min rosa grill och massor av blommor också, kommer nog bli jätte bra :)

Hallå! En liten uppdatering från jobbet :)...

dsc01297 (MMS)

Hallå! En liten uppdatering från jobbet :) har hållit på att renovera lägenheten hela helgen som alla kanske vet och har har ni en dålig mobilbild på lite av resultatet! Jag är faktiskt riktigt nöjd och längtar tills allt blir klart! Kommer säkert att dröja en evighet tills jag hitta alla de rätta möblerna men hoppas inte ;) idag flyttade vi in så mycket av mina möbler som möjligt, så nu är det inte mycket kvar :) kan kanske vara helt inflyttad till helgen. Ska snart visa er lite mer och bättre bilder, när jag har tid ;) PUSS!


RENOVERING



Det är massa små pyssel överallt, hihi. men idag blir det ikea och slösa pengar :) stay tuned!

MIN LÄGENHET, BARA MIN.

Äntligen fick jag nycklarna till min lägenhet igår! Herregud så liten den var, men jag kommer nog att trivas : spenderade ehla dagen där igår med små pyssel och ska spendera hela dagen där idag med :) Dessutom får jag ju hjälp av mina underbara bästisar victor och nettan som är målare och det går super fort, me like, hihi :) ha det bra mina vänner nu ska jag in till min lägenhet, PUSSSSSS!

RSS 2.0