HAPPY



jag älskar livet

OFF



idag är antons och min day off. skönt. vi har sovit och slappat i sängen fram tills nu, helt underbart! Ska nog upp och äta nu för att sedan gå till stranden. idag blir det att bara njuta av att vara ledig alltså. En liten fågel har viskat i mitt öra att alexandra kjörsvik landar på cyprus om några timmar också, så vem vet det kanske blir svenskt umgänge i helgen innan mamma och lotta kommer på måndag, wihuuuu!

WORKING NINE TO FIVE



usch jag har bränt mig i ansiktet, inte skönt! Men ska man bli brun så ska man. haha. Folk tror säkert att jag är jätte brun men det är precis som hemma att oom man inte solar på någon vecka så försvinner brännan, och jag lovar att man orkar inte sola varje dag. verlkigen inte. Men nu ska vi få sverige besök och då måste man ju vara lite brun ;)

PUSS HEJ

GYM



nu ska jag sova en halv timme innan jobbet, efter att ha legat vid poolen hela dagen och göttat mig. Imorgon blir det gymmet för att få tillbaka den snygga danskroppen jag en gång hade ;)

SEAVIEW



vår utsikt från fönstret, riktigt fint och härligt :) eller vad tycker ni?

JUHÄNNI IS BACK



juhänni is back! Den lilla filuren har varit och lämnat marabou i vår kyl, STOR EFTERFRÅGAN på här borta. ÄLSKA svensk choklad. Kankse vi får fira hennes återvändo med en sangria på stranden? Anyway we like it. PUSS på folk som kommer tillbaka till paradiset.

SUNDAY



sometimes life isn't as easy as it should be

BYE ERIKA



Vi sa hejdå till erika i måndags. Hon som förr gjorde våra dagar är nu långt borta. men livet fortsätter ändå här nere. men vi önskar allt att hon kommer tillbaka :D For  your information är vi nu endast fyra svenskar kvar i restaurangen. Trist. Men jag ska allt stanna hela säsongen ut, YES!

KSS KSS


SUNBURN



solkrämer och oljor i massor, det går åt kan jag säga. Solar man effektivt är en flaska helt slut efter två veckor. Men nu börjas det med sololjor istället. Vi ska bli bruna, bruna, bruna!

TRODOS




Här har ni bilderna från trodos bergen, där vi var med mamma och pappa för två månader sedan (!) men bättre sent än aldrig, eller hur? Ni ser ju all grönska och natur, härligt. Här på cypern är ju allt annars så grått, torrt och trist.

WATER WORLD



Här var vi på vår lediga dag förra veckan, riktigt härligt!

EL MEXICO




Jag, Anton, Erica, Lina och Jonna var på waterpark i ayia napa igår, riktigt kul! Dock tyckte jag mest om forsen som går runt området som man bara ligger i en ring och flyter runt runt.  hur härligt som helst att ligga där och halvsova i solen. efter det åkte vi in till napa och åt på mexicansk restaurang. Vi slog till på en tre rätters och satt med hattar under hela kvällen, ibland måste man bjuda på sig själv. alla som gick förbi fick sig ett gott skratt ;)

KONST



i brist på bilder typ.. Det här är iallafall ett av kockarnas konst arrangemang som de gör till vår buffé. Fattar inte hur man kan göra sjöhästar ur en vattenmelon men det kan man ju faktiskt som ni ser här!

ps. det är på riktigt inte låtsas. ds.

VY



Den här utsikten har jag varje dag när jag går till jobbet klockan sex. Underbart eller hur? Det får en på mycket bra humör, en bra start på dagen helt enkelt!


STRANDEN



Nyss hemkommen från stranden. sjuuuuuukt varmt idag, fy. nu ska jag vila en stund och sedan äta och jobba, puss på er!

IKEA


Erika på ikea,

finn ett fel.. (!)

RSS 2.0