Already gone

hörde låten för första gången igår och jag är förälskad rakt igenom!

HALLOWEEN



Happy halloween allihopa! Hoppas alla är lika taggade som jag är ;) Nu ska jag se på film och sedan åka till träningen och sen efter det då jäklar blir det fest. moahaha. ska blir irktigt trevligt att få umgås med folk man tycker om och dricka och sjunga sing star för att sedan dra ut och rocka loss.


IDOL

Jaha, nu åkte lilla söt daniel, fy skam! Ville faktiskt att Geir skulle åka idag, men men.. Hoppas ni alla haft en mysig fredags kväll, själv har man varit med några vänninor och haft det trevligt med idol och singstar. Nu ska jag äta lite kvällsmackor och sedan gå och sussa.

Puss och Godnatt <3


BIGBANG



Tjo! Jag har nyss varit hemma och fixat lite grejer. Nu ser jag på tv och ser fram emot att spendera kvällen med netsy och mändy. Men först är det lite mer saker att fixa. Köpte precis ett par skor också! Wuhuu.

SEE YA

FREDAGSMYS



haha snygg pose jag slår till med då ;) ser ut som en barn unge men skit samma. Idag är det fredag, wuhuuu! Ikväll blir det nog att träffa nettan tror jag och bara ta det lugnt. Plus att vi ska fortsätta att leta halloween kostym, haha. Men innan dess ska jag städa lite i lägenheten, göra mig iordning och gå ner till mammas jobb och hämta bilen och åka hem till mamma och pappa i husby för att se om vi har lite bra grejer till min halloween figur ;D

Hoppas ni njuter lika mycket som jag av den här fredagen, PUSS!


BEN&JERRYS



jag är sjukt glad idag så jag har belönat mig själv med ben&jerrys! Securitas direct norge ringde förut och ville att jag skulle komma på arbetsintervju i norge nästa helg men jag ska nog tacka nej för jag har fått jobb här i sverige. JIPPIE. Nu ska jag och anton åka till en maskerad butik och titta på lite kläder till helgen.

PUSSSs

HAGEBY



fina middagen igår. Puss på anton. Idag har jag varit på hageby med mikaela som ska bli blond! Haha, vi får se hur det blir, eftersom hon är så mörk, men vi håller tummarna. Nu har jag precis ätit och ska hoppa på bussen till stan igen för jag ska till läkaren.

Hörs senare, PUSSSS

MUMS



Jag möttes av en dansande sexig pojkvän idag när jag kom hem. MUMS, ville käka upp honom. Som grädde på moset hade han bara kallingar och hatt på sig och hade dukat middag med levande ljus och grejer. Åh min lilla älsklingsplutt.

Så nu ska jag ha lite kvalititets tid med honom, PUSSSS

GOSSIP GIRL


vem älskar inte Gossip girl?

MORRN MORRN


Tjollahopp! Just nu sitter jag och äter frukost, så blir det när man är arbetslös och har sovmorgon varje dag, haha. Nu ska jag fortsätta titta på gossip girl som jag gjort de senaste dagarna, sitter på Antons dator så därför blev det denna bild ;) Men vem saknar inte studenten? I eftermiddag ska jag gå ner till sjukhuset och hälsa på mormor som tyvärr ligger där nu :/ Bjuda henne på lite glass.
PUSS

SMOOTIE


Gjorde en smootie efter träningen för jag var så himla sötsugen! Blev lite frusna jordgubbar och bananer med mjölk och juice. Jag personligen tycker dock inte om smooties, men den gick att dricka iallafall. Nu ska vi äta lite lövbiff och se på tv.

Ha en bra kväll, Puss

SHOT: SLIPPERY NIPPLE


Böja med att hälla i sambucan i shotglaset. Därerfter ska du skikta baylisen med hjälp av tex en tesked. För att skikta vänder du skeden så att den har den ovala sidan uppåt. Sätt skeden emot glaset och häll baylisen så att den rinner längs skedens yta och rinner ner som ett skikt över sambucan. Avsluta med en dash (droppe) grenadin.

Klart! Smarrigt och underbart gött.

SHALALA



Såhär såg jag ut igår när vi bowla, yes. Snart blir det att färga håret lite mörkare igen! idag har jag som ni ser ändrat utseendet på min blogg. Det gamla kände lite för fjortis för att vara mig. Och som ni ser är ja inte den bästa på sådant här, har inte ens ett bildprogram så det fick bli att slaffsa ihop en bild lite snabbt i paint, haha. Men jag vill inte belasta lelle med massa skit göra igen, det får hon göra nästa gång, tihi.

Puss på er allihopa, hoppas ni har en bra dag!

BOWLING

vi var ett gäng som spelade bowling igår, vilket var riktigt kul! plus att jag inte kom sist den här gpngen, jippie! jag har lixom alltid kommit sist för jag suger på bowling. Men igår hade jag tur ;D





kärlek



min älskling är lite gullig ibland. Ikväll ska vi åka och bowla och äta middag på hugo med nettan och denna, det ska bli mys. Men innan dess ska jag städa, diska och bädda innan anton slutar att jobba.

Puss på er alla!

Grand hotell




Jaha. I lördags var vi på grand hotell. Detta var innan vi gick dit. tjoho. Kvällen blev trevlig, dock ingen utgång vi gav upp innan vi kom in. vi stod så jävla lång tid i kö så det var inte värt det, plus att det regnade! Det blev istället max och taxi hem. Idag har vi bara slöat, sett på film och blivit omhändertagna av mina päron, skönt!

Nu ser jag på beck och anton försöker somna! Pussis

ZUMBA



har du testat zumba? sjukt kul. vi fick chansen att testa det på gran canaria. Som ni ser dansade vi hemma hos läraren, ute på hennes veranda, men det var kul! Varmt och svettigt men det var helt klart värt det! så får ni chansen att testa det, till exempel på ert gym så ta chansen!  sjukt kul att få svänga på rumpan och dansa lite annat än streetdance :)


SYSTER

nu sitter jag hemma hos min syster i linköping och ser på tv. Skönt att få träffa sis lite. Idag har jag tränat, handlat och varit på arbetsintervju. En bra dag helt enkelt. Imorgon ska jag och linnea till arbetsförmedlingen i linköping och gå på utlandsmässa, hoppas vi får lite bra information.
Puss och god natt, nu ser jag på bartenderskolan men ska väl sova snart :)

YOUR LOVE



jag försöker desperat hitta ett par liknande skor som blev snodda ihelgen, utan resultat. suck. jag börjar ge upp hoppet. Idag har jag tvättat hela dagen och varvat det med greys anatomy avsnittt. Efter maten har vi sett på film och här är jag nu. Senare ikväll ska jag åka hem och skriva ut cvn, för imorn ska jag på arbetsintervju. Får vi se hur det går.

Nu ska jag fortsätta titta på greys anatomy.

PUSSSS!

SKO TJUV



jaha. Någon kände för att sno mina skor i lördags. fuck you säger jag bara. Jag hatar det. jag hatar den personen. Det är mina skor, MINA! men det är polis anmält iallafall och vi var bara 27 stycken där varav 13 tjejer. så vi vet vilka vi misstänker, och jag hatar att just den person har ljugit mig rakt upp i nyllet.

Ge tillbaka mina skor, nu tack. Du kan läsa mejlet jag skicka till dig och göra som det står där.


NAILS



målade naglarna igår, det var dags för en mer fräsch och pigg färg kände jag. Så nu är jag blue all through. Frågan är, vad ska man ha på sig ikväll? Hmm. 
På dagens schema står det; Diska, Greys anatomy, träning, mickis, fest.

KISSES TO YOU ALL


SUNNYDAY



såhär fin utsikt har jag från vårt fönster! :) Nu sitter jag och målar naglarna, ser på greys anatomy, väntar på att diskmaskinen ska bli klar och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. snart ska jag laga mat, det blir nog pannkakor idag. Sedan ska jag ta en promenad till mammas jobb och möta henne där. Hoppas på en trevlig helg med min mikaela!

PUSSS

JOBBY



okej, jag skrev ett inlägg men internet dog och jag orkar inte skriva ett till så vi säger såhär, jag sökte nyss jobb, anton ser på film, jag ska sova, PUSS!

TIIUAUOA



TJO. nu är jag hemma hos victor. vi var nyss nere på ica och hämtade en ny skateboard till lillpojken.Nu ska vi se på tv, puss!

SUNNY



meaaow. idag har jag varit på möte med min jobbcoach sedan gick jag och anton på stan och kika lite. Har tittat på löpardräkt så jag kan börja träna snart och så köpte jag ett hopprep, haha! Måste röra lite mer på mig.

PUss

HÅRFÄRG



har glömt att visa hårfärgen, såhär blev det iaf! ingen större skillnad, ska färga det mörkare med inslag av rött senare mot jul :) Ihelgen har jag jobbat och bara tagit det lugnt och det har varit otroligt skönt! har sparat massa pengar också på att inte gå ut. mera plus. Nu i veckan ska jag inte göra någto speciellt förutom att söka jobb och sånt skit. suck. Men jag måste ju skaffa mig ett riktigt jobb snart. faktiskt.

PUSS HEJ LEVERPASTEJ

SUMMER PARTY






Är jag seg eller vad? Haha. Men jag har inga nya bilder så det får bli lite gamla festis bilder.

PUSSS

ETT HALV ÅR



om ni tvivlade på hur underbar min pojkvän är så kan ni sluta tvivla nu. Den här underbara (meterhöga) buketten kom han in på mitt jobb och gav mig på vår halv-års dag i lördags. ÅHHHHH HE'S MY BAAAABY <3

MEAOW


OUTFIT



såhär blir det idag som det ser ut än så länge, nu ska jag äta och sen ska jag åka hem till nettis!

PUSSSS

RSS 2.0