YESTERDAY x6



Det blev visst utgång igår med Adiel och Erik.Det är inte ofta jag går ut med bara killar, brukar vilja ha med mig någon av mina underbara brudar som man kan snacka lite skit med. Men jag kunde snacka skit med dom också, jaha då! Vi körde på eftefest hos adiel också och det hela avslutades med att fem stycken däckade i en 140cm säng, trångt och mysigt!




 

BOOOOOM!



 
Sa någon att man inte kunde gå ut på tisdagar? det kunde man visst det. Funderar på att gå ut med erik och adiel ikväll med, men jag är ju så sjukt trött? orkar man ändå? DET BORDE JAG GÖRA, man lever ju bara en gång eller hur? varför inte leva det livet fullt ut? Det är mitt motto, nu ska jag fylla upp mitt vinglas igen och pussa lite på bästisen som segar i soffan med mig.

SUNDAY

 
God morgon gott folk! Mitt sista nattpass (på ett tag) är över och nu är det dags att försöka ta tag i livet igen :) Nu ska jag inte sova bort hela dagarna längre! Tänkte försöka börja gymma igen í veckan, får se hur det går? Synd att jag inte direkt har någon att gymma med, skulle behöva ha en liten push i rätt riktning :) men men. Nu ska jag resa mig från soffan och tvätta. puss!

POWER OF LIFE

 
 
nu är det dags för en powerwalk i solen. sen bara måste jag ta ta i disken, usch så trist!! men kan ju berätta att jag mår riktigt bra nu och har snart jobbat klart mina två jobbiga nattveckor, så har massor att se fram emot nu och det är ju så skönt! trivs även sjukt bra i min lägenhet plus att jag har världens bästa vänner! åh allt det får mig att må så bra! :)

HEY NOW

 
If you love it like I love it
And you feel what I feel inside
If you want it like I want it
Then baby let's get it tonight
If you feel it, say hell yeah!

ONDZA

 
Helt jäkla underbar kväll igår med underbara vänner! Har typ träningsvärk i mungiporna efter allt skratt igår, bästa ni!

MONDAY

Spenderade narren och morgonen med film mys, lät mig skämmas bort lite också och det sitter ju aldrig fel :) när jag kom hem sen så fixade jag lite lunch och tvättade och så och nu ärbjag på jobbet. Nu ska jag fortsätta jobba, puss!

BUBBELY

It's funny that you can spend so much tíme thinking about someone you barely know.

DR ÄR NÅGON ANNAN NU

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

RSS 2.0