SHOPPING



Dessa skor köpte jag precis, iiih. impuls typ. Hade jag väntat hade jag nog aldrig köpt dom. Men bara älskar dom. 588:- tillsammans och de dumpar ner i mammas och pappas brevlåda om några dagar, snacka om att jag längtar tills att få komma hem i november och inviga dessa godingar! :) De till höger är bruna och man kan byta skosnörena om man inte vill att de ska vara så framhävande, plus poäng för det.

De kommer passa bra i min höst skohylla bland alla kilklackar!

BLUEMOON



I lördags var jag och mina fina vänner ute på sverige runda i napa. Avskeds party för att blue moon stängde och osv. helt underbart som vanligt och härligt bakfull dagen efter. men bor man nära ayia napa så hör det till, även om det dock bara händer en gång i månaden nu för tiden. Men nu har vi bara lite mer än en månad kvar så det blir att festa innan vi splittras och alla nattklubbar stänger. Det höjer vi glaset för!

SHOE MANIA



jag bara älskar dessa skor från nelly.com


THE THREE



jag, cissi och antonia på personalfesten. riktigt trevlig och kul, haha. Idag lämnar alla som bor i vårt hus så imorgon är det bara jag och anton kvar, så himla skönt! :D har tvättmaskinen och köket och varedgsrummet helt för oss själva. inte för att det är något som spelar någon större roll :p nu ska vi upp till jobbet, extra trevligt nu när cissi har börjat jobba i restaurangen. tihi.

puss på er <3

VASILIS



HAHAHA. En sak är säker, Vasilis var den som gjorde staff partyt igår. klockren!

HEY HEY WHAT CAN I SAY

Nu ska jag dra mig upp mot jobbet, som vanligt, suck! Ännu tråkigare är jobbet utan julia som, hör och häpna, är på semester i spanien, den lilla skit ungen :D hahaha. Som de flesta vet får vi ju inte ledigt mer än en dag i veckan, och semster skulle aldrig komma på tal, men vissa har tur :p Men vi fortsätter att kämpa på här nere på cypern. Ser fram emot att mamma och pappa kommer på måndag, tihi. SVENSKT GODIS, wooohooooo!

Pusss på alla svenskar!

GRECIAN PARK AT NIGHT


the backside of the hotel


the hotel entrance


the lobby and pool area


the poolbar


the pool


Xastaria Bar terrace


And my working place, the restaurante.

Bara för att anton och julia inte trodde jag skulle våga smyga mig in på hotellomrdet och fota, men titt så modig jag är! ;)

DUDE, THAT'S NASTY







Utgång med Cissi och Anton i söndags. Vi drog igenom alla efterfest nattklubbar och avslutade allt klockan sex på morgonen i väntan på bussen som kom klockan sju. haha! Vi kom hem när de andra var påväg till jobbet halv åtta på morgonen.

Lätt värd natt så att säga.


WHEN I SAY AYIA..





riktiga ayia napa nattklubbs låtar, inte rätt remixer dock men jag är så dålig på at hitta sånt ;D haha.

CHEESE MATE



Bild på mig och Darling när vi var i Trodosbergen på hans födelsedag. Nu sitter vi och latar innan jobbet. Idag har jag varit nere på stranden med julia och sandra och legat och solat, med huvudet under parasoll dådå så man kan sova samtidigt, så himla gött! ;) Här nere på cypern börjar nedräkningen hem att tränga sig på allt mer intensivt. Bara åtta veckor kvar, hur fan ska jag hinna med att göra allt här nere som jag vill göra innan vi åker hem? PAAANIK.

plus att vi bara planerar att vara hemma i sverige två veckor innan vi drar vidare igen, bara för att hälsa på våra älskade familjer och kompisar. Men hemma kan vi inte stanna, vi siktar längre än så. Vi ska backpacka, men för det måste vi ha pengar så några månaders slit jobb till ska vi allt uthärda! :)

Anyway, nu ska vi kila till jobbet, pusss pusss <3

MY BFF



Bara för att jag har världens snyggaste bästa vän, som jag saknar så sjukt mycket. om åtta veckor ligger vi i soffan hemma hos henne igen och käkar onyttigt och snackar massor med skit, läääängtar! :) <3

PUSS PÅ MIN PLÄTTIS <3

ANTON 23



Anton fyllde tjugotre häromdagen. Självklart fick han tårta på sängen och en ros och lite vin, plus presnter dådå :) Kockarna hade gjort en så fin tårta till honom, med en blå snopp ;) dagen spenderades i trodosbergen och avslutades med fest hemma. bilder kommer senare :)

PUSSS

SCUBA DIVING



Idag har jag och anton testat på att dyka. Riktigt spännande. Ett intro dyk på 55 min på sex meters djup, men det var alldeles lagom för oss såhär i början :) Anton fick ju det här i födelsedags present plus att hans pappa ska betala en "open water" kurs. Tror att jag också ska ta den för det är ju lätt värt så att man kan dyka på fler ställen i världen. PLUS att vi får det för halva priset för att vi jobbar här = mycket bra :)

RSS 2.0