WALL OF FAME



nu pryder mina vänner min vägg <3

Mmmmm MARABOU




POOLHÄNG



såhär såg min lediga dag ut idag :)

MORSDAG



Idag är det min mammas dag och den har vi firat med lite mat och poolhäng. Ikväll ska mamma och pappa komma och äta på vår restaurang på hotellet så de får se lite hur vi jobbar och hur vi har det. Ska bli kul även om jag inte kommer att kunna umgås med dom eftersom jag jobbar. Och imorgon åker dom en kvart efter jag slutar  jobba så hinner inte träffa dom igen :( Buhu. Har fått massa bra saker av dom, inklusive godis! Mycket bra. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan kila iväg till jobbet och jobba som vanligt den här tiden. 

Ha det fint, puss <3 

TRODOS




En bild från ett vattenfall i trodos bergen. Ska lägga in lite fler bilder någon dag från trodosbergen men inte just nu. Nu ska jag göra mig iordning för att åka till mami och papis hotell och bada pool, väntar bara på att anton ska komma tillbaka vet inte vad han håller på med :p Jag har iallafall nyss tvättat och har jobbat hela morgonen. Nu är jag grymt hungrig så kanske tar en sväng förbi protaras och mc donalds, a little bit like home. Annars börjar jag sakna mina vänner hemma rejält mycket. Har ingen att prata med här nere förutom anton och jag känner mig totally utanför, vilket är trist. Men jag orkar inte, så det får vara som det är. Så en otrolig längtan till mina vänner där hemma, älskar er!


NISSI BEACH



Mami och papi är ju här på besök så då tog vi med dom till nissibeach en dag för sol, bad och drinkar. riktigt härligt!

TODAY



Så här ser våra lägenheter ut förresten. Jag och anton bor högst upp till vänster vid balkongen. Bakom alla träd och så har vi faktiskt uteplats och solstolar, mums. Plus att ni ser ju havet i bakgrunden. Nu ska jag ner och handla hårspray och sedan springa upp till jobbet. Har haft sovmorgon idag, börjar 13.00 så det är gött! Efter jobbet blir det att åka till protaras och krama om och pussa på mamma och pappa som kommer i eftermiddag, iiiih älska!


PROMENIX



nyss drog vi på oss mjukiskläderna och gick en promenad runt vårt fina kvarter, ni anar inte hur fint det är lixom. Internet har kommit tillbaka för en stund, får se hur länge det finns kvar också ;)

Puss på er mina vänner <3

WORK



Som några av er kanske har förstått så kraschade ju internetet bara någon dag efter vi fick det och därav min uteblivna bloggning. Blir galen på det snart med det är inte mycket jag kan göra åt saken. Nästa vecka blir det nog ingen blogg för då kommer mina päron hit och jag ska spendera ALL min lediga tid med dom. ÅÅÅÅH. Saknar min mami och papi.

Hoppas ni har det bra där hemma och att värmen börjar komma tillbaka igen. Bjuder er på en bild från min balkong där det är stekhett just nu då solen skiner fint. Nu ska jag tillbaka till jobbet igen, PUSSSS <3

LAST NIGHT

Igår blev det utgång med nästan allihopa för att ta avsked av lina som åker hem imorgon :( Men vi hade sjukt kul. Kära Åttan, capobay gänget, de nya och även våra arbetskamrater från cypern var med. Vi har så jäkla kul ihop och de är helt underbara så det blev en helt lyckad natt som slutade fyra och upp och jobba klockan åtta, usch! men alla var ju trötta så vad gör det. Here are some pictures.
 
me and my beloved antonia.


Lina and Antonis


Antonis, Lina och Sara <3


Anton and Sara


rockin loose on starskys ;)


Anton och Antonia

Tog visst inte så mycket bilder som jag trodde men några blev det iallafall. Ni fattar vinken iallafall, vi trivs! :)

HOME SWEET HOME?



Tjuvkik

En lite sneakpeak på vårt rum. nu har det införskaffats lite nya grejer. En "hylla" var sjukt välbehövligt och så muggar, krokar, apelsinpress, och massa annat. På bilden syns även ballongen jag fick på jobbet igår, lite barnslig är man allt ;) om några dagar kommer mamma och pappa ner så då ska det upp bilder på väggarna och så ska jag få lite kläder, muuuuuuums! jag längtar <333

RAINING DIRT



Lesson number 1;

När det regnar på cypern regnar det smuts! Titta bara på vår balkong. Helt sjukt. jag moppade tillochmed balkongen häromdagen så den var skinande ren men nu är den helt brun röd! Man blir tillochmed prickig på kläderna av regnet. Jag undrar verkligen varför och hur det går till, sjukt lustigt är det allt. Men nu vet ni! :)

BLOND



mitt hår har faktiskt solblekts lite, det tycker jag om!

THE ROOM



Rummet som det ser ut just nu i sekunden. Det är faktiskt ganska välstädat men det syns ju inte bilden ser jag nu, haha! Anton har dock förflyttat sig från sängen och tvättar lite underkläder. Nu tror jag vi ska in till protaras (fig three bay) och bada.

MYS

MÖGEL



i vårt badrum..

PINK

Nu har vi äntligen fått internet till lägenheterna och det känns wunderful. Undra hur lång tid det tar innan det kraschar bara ;) Jag är så sjukt hungrig just nu men jag har inga pengar överhuvudtaget och det är äcklig mat i matsalen, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. börjar att jobba om en timme typ :s satan. blir att fortsätta proppa i mig chipsen jag köte igår. yummie


A 'n L



Anton och Louise skickar en hälsning från cypern!

BLÅSIGT CYPERN



För mycket vitlök i carbonaran jag fick plus ett hårstrå, yuuuuack. Den här restaurangen är sååååå snuskig men vad gör man inte för lite internet ;) Denna vecka har jag jobbat i poolbaren och i vanliga restaurangen. Alla är sjukt trevliga i restaurangen och vi har så kul tillsammans, känner att jag hade riktigt tur som hamnade på det här hotellet. Imorgon ska jag jobba ett split pass 6-11 och 19-22, (såvida de inte ändrat det) Det passet är underbart härligt för man hinner att göra så mycket saker under dagen och man kan sola om det är bra väder. De senaste dagarna har det blåst sjukt mycket så det är RIKTIGT kallt i skuggan, burr. Men stekhett i solen dock, även om vinden gör att det blir lite kyligare.

nu börjar jag om en timme, men om vi har tur så får vi internet till våra lägenheter innan veckan är slut och då blir det mer bloggande!

CYPRUS KISS  <3

POOLBAR



hej allihopa! Sitter vid restaurangen och väntar på att få en carbonara. Idag har jag jobbat och sedan har jag varit super duktig och städat hela lägenheten typ, plus att målaren var i vårt rum och tog bort möglet och målade om. SKIT NAJS. Nu är rummet på vädring och jag ska äta för att sedan upp till jobbet. Ska fixa med lite bilder som jag skulle gjort förut i veckan, se upp!

EH YO


PARTAJ x 4






Nu har jag lagt upp bilderna jag skulle! FYRAGÅNGERPARTY på starskis. Norrpan camilla skymtas vid sidan också alltid kul med svenskt besök!

SUNSHINE



Hej sverige, cyprus louise är tillbaka! Har inte varit inne på internet på ett tag eftersom jag jobbar jäääämt. Men nu så tog jag mig i krgen och gick ut och satte mig i skuggan. Har jobbat split pass hela veckan vilket betyder att jag jobbat på morgonen varit ledig hela dagen och sedan jobbat kväll. Gött men mn hinner inte med värst mycket ändå. Har antingen solat, shoppat eller sovit under dagarna. Vi skulle ju ha fått internet till våra lägenheter den här veckan men nu säger dom nästa vecka igen så vi får väl se om vi får det till juni iallafall?! haha.

När jag får internet ska jag börja blogga mer iallafall!

RSS 2.0