CHECK IT OUT



TJABBA TJENA HALLÅ alla goa och glada! Sitter och äter lite innan jobbet. var uppe redan kvart över sju idag för att dona och fixa! Nu är lägenheten finfin och jag känner mig mycket nöjd. Ihelgen blir det utgång med mina nya, fina klackar, woho :D Mesta dels av min tid ägnas på jobbet just nu då mitt behov av pengar är enormt inom den närmaste framtiden, berättar framöver någon gång ;)

Ha en bra dag <3

Kommentarer
Postat av: anonym

hej! jag kanske får jobb som servitris genom swedish edcuriment i vår. jag undrar nu hur pass bra engelska man behöver? jag fick knappt godkänt i engelska a samt b i gymnasiet och är lite orolig över detta.. hade man mycket fritid på dagarna så man hinner med sol och bad? :)

2012-03-10 @ 09:48:43
Postat av: louise

hej :) trevligt! ja man behöver ganska så bra engelska då det är mycket engelsmän som bor på hotellet. Men visst klarar man sig, och man lär sig efter någon vecka att naturligt svara och prata på engelska. om man jobbar split, så är du ledig sex timmar under dagen ungefär. men du kan få jobba typ 9 -18 och då får inte inte mycket tid till sol och bad. Mvh Louise

2012-03-11 @ 17:26:55
URL: http://loisy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0